koningshuis

Antimonarchisten hebben recht Belasting Vrij stelling Kosten King Willem&Co.

(van onze Royal dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat Partij: Uw ‘Taxfree-King-Willem’ is niet de onze(Video). ‘De Taxfree- familie ‘van Koning Willem Alexander kost de Nederlandse samenleving officieel 110 miljoen euro per jaar, maar in werkelijkheid vele miljoen meer. Hoeveel precies is  door Hofnar Rutte tot Staats-Geheim  verklaard. Nu zijn er miljoenen ‘Oranje-Tokkies’ die dat  graag over hebben voor hun Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn misdadige Familie.Maar er zijn ook inmiddels miljoenen weldenkende mensen die Anti-Monarchist zijn en die willen geen cent betalen voor de Middeleeuwse ‘Shell-Miljardair-Koning Willem Alexander'(Video) en zijn ‘Taxfree-familie’.

Toch worden ook deze mensen gedwongen middels de belasting om mee te betalen voor de Super de Luxe VIP Life Stijl van de King en zijn klaplopers familie en dat is op z’n zachts gezegd onrechtvaardig. De Stem van de Straat Partij (Video) en Volksnieuws eisen dat ook dat de weldenkende mensen die anti Monarchist zijn Belastingvrijstelling krijgen voor dat deel dat naar de King en zijn Familie gaat en dat de ‘Prins Bernhard Nazi-Witte-Anjer'(Video) verboden wordt. En dat uitsluitend de ‘Oranje-Tokkies’ de geldverslindende kosten van de King en zijn Familie blijven betalen. De King zelf is ons al voorgaan want hij weigert belasting te betalen(Video) en dus betaald hij en zijn familie in in ieder geval als enige in NL niet mee aan zijn ‘Mega- Staat-uitkering’ van 110 miljoen euro per jaar.

 

9 antwoorden »

  1. Jullie krijgen het 14x terug yeb & konigshuis Co. And Fast !

    Jullie ontkomen dit niet want, jullie zijn vervloekt duivels !

  2. Zelfs die ouw preut in GB (kijkt altijd schijterig) is ’n paar jaar geleden vrijwillig belasting gaan betalen. Dan volgt ons KH haar voorbeeld niet. Nou ja, voorbeeld? Ze eist wel 450 miljoen voor de verbouwing van Bucks House. Bij die lieden is ’t altijd lood om oud ijzer qua financiën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s