Elitaire Misdaad

‘Mega-Fraudeur-Trump’ laat Sanders onderzoeken door zijn corrupte, slaafse directeur McCabe van de FBI voor Fraude.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM- Is Sanders ook Corrupt? Tja, het zou best waar kunnen zijn, want wie is er niet corrupt in die  Moorddadige ‘Elite-kringen’ van “The Shadow World”. Maar de(valse?) klacht tegen Sanders komt uit de corrupte en altijd liegende Koker van Trump : “Brady Toensing of Burlington, the man responsible for the claims filed to the U.S. attorney for Vermont, was a corrupt chairman for the Trump Freak-campaign in his state”. Vergeet niet dat ‘Trump& Zn’ zelfs van kinderen met Kanker stelen(Video).Trump heeft net de  ‘Child-Porno Director  James Comey’ van de FBI ontslagen en zijn corrupte, slaafse politieman( Video) McCabe benoemd tot directeur van de FBI of Sanders wordt vervolgd. Toeval? Wat denkt u zelf?

Sanders staat niet op de banken Corruptie lijst,maar Trump en de Clintons wel(Video).

De naar wij dachten en nog steeds denken ( tot het tegendeel is bewezen)  enige eerlijke Amerikaanse senator Bernie Sanders en zijn vrouw worden door de corrupte FBI directeur Andrew McCabe van ‘Mad Dog Trump’ onderzocht in een fraudezaak. Sanders nam het vorig jaar in de corrupte Democratische voorverkiezingen in de VS op tegen de War-Mongol en extreem corrupte Hillary Clinton en ‘Pedo Bill(Video). Gek genoeg onderzoekt de FBI geen enkele fraude zaak van Trump en zijn kinderen en van de ‘Maffia-Pedo-Clintons'(Video) en die zijn letterlijk niet te tellen. Volgens ‘CBS Fake-News’ (Video) van het Corporate crime draait de zaak om een banklening van 10 miljoen dollar die de vrouw van Sanders afsloot. Dat deed ze uit naam van een kunstschool waar ze directeur was.  Dit ‘Kul-FBI-onderzoek’ heeft veel weg om Sanders nu al uit te schakelen voor de komende “House of Cards”- President Verkiezingen.

Politieke tegenstanders van Sanders zijn de tot alles in staat als misdadige Ultra-Rijken en hun ‘Puppet Trump’.
De lening was bedoeld voor het aanschaffen van een stuk land om de school uit te breiden en niet voor Sanders zelf ,zoals bijna alle louche miljarden leningen die Trump heeft afgesloten wel zijn en  in zijn eigen bodemloze zak zijn verdwenen. Jane Sanders zou bij het aanvragen van de lening mogelijk gelogen hebben een feit dat standaard is bij Trump. Er wordt ook ‘Kul-onderzocht’ of het kantoor van senator Sanders druk uitoefende op de Misdaadbank. Sanders en zijn vrouw zijn nu gedwongen peperdure advocaat  in te huren. Volgens Sanders is het onderzoek opgezet door zijn Ultra-Rijke politieke tegenstanders ,die Trump en zijn FBI-Directeur McCabe in hun zak hebben omdat hij sinds de laatste verkiezingen een invloedrijke senator is die opkomt voor de door Bill Clinton, Trump en Obama kaal geplukte en hongerende massa(Video) en dat lijkt ons ook aannemelijk.

 

 

4 antwoorden »

 1. Trump doet dit als reactie op de 2017 Congressional baseball shooting van afgelopen woensdag 14 juni 2017. De lone gunman James T. Hodgkinson was een voormalig Sanders campaign volunteer en actief Bernie supporter. Bernie heeft zijn excuses diezelfde ochtend wel uitgesproken :

  Dat Trump nu Sanders aanpakt komt ook omdat de mainstream media gewoon verder gaat met het neerhalen van Trump en Republikeinse congres leden. De FBI heeft geprobeerd de zaak tegen Hodgkinson , die die ochtend zelf ook werd doodgeschoten, af te doen als een lone nutcase aktie. Echter er blijkt dus veel meer aan de hand te zijn (vanaf 7:00 tot 20:30) :

 2. Als Sanders over 4 jaar nog ’n poging gaat wagen, maakt ie tov Trump ’n dikke kans. In 2016 werd dat immers door Hill+Bill in de kiem gesmoord.Wsl probeert Trump dat nu al te voorkomen door de FBI op de Sandertjes af te sturen. Zij lijken me geen graaiers en/of lijkenpikkers.

  • Waarom denk je dat Sanders uit de race voor de nominatie Dem Presidentvis gestapt, terwijl hij gewoon had kunnen winnen van Hillary (super-delegates or not).

   Omdat Hillary/ Obama/ Lynch de FBI (Comey) precies voor deze zaak op hem afstuurden. Sanders wou zijn oude vrouw niet door de stronton halen en stopte zijn succesvolle campagne. Ging achter Hillary staan en vervreemde/ verraade zijn eigen aanhang tot op het bot. Alle Berney supporters haatten Hillary net zo hard als alle Trump supporters. Dit verhaal is niet nieuw. En deze stok is al gebruikt om Sanders te slaan. Trump’s motieven weet ik niet.

   • Hier van September 2016, Julian Assange interview besproken. De stok waarmee Bernie geslagen werd door Hillary. Over Trump zijn motieven kan je niks zeggen. Omdat je het gewoon niet weet. Hillary’s motieven etc. waren duidelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s