ongelijkheid

Rutte: Pas op voor Poetin en Vluchtelingen Come to Holland en neem de huizen en slechts betaalde baantjes van de Laagste Klasse.

( door PPV support)

AMSTERDAM-NOIR: ‘PVV-LOL’ en tegelijkertijd vreselijk voor de laagste Klasse en laagste Midden Klasse: 

Vluchtelingen Come to NL van Rutte:Voorrang op huizenmarkt, €10.000 cadeau en gratis vakanties.

PVV:’ Dutch ‘Little Mad-Dog Rutte’ is vuile Landverrader!’( Video ).
Wie vult zijn zakken aan de Vluchtenlingen Industrie? U raadt het al de Ratten in pak(Video) van het liederlijke type ex VVD Burgemeester en ex VVD partijleider ‘Onno-Schandknapen-Hoes'(Video). Er is wat extreem,bizar,crimineel duister aan de hand in Banana-Fraude-Nederland van Rutte als het gaat om de ‘Luxe-behandeling’ van de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ ten opzichten van de Nederlanders uit de laagste klasse. De NL ‘Jan met de Pet’ en zijn kinderen worden behandelt als een hond en moeten 17 jaar wachten voordat zij in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. Vluchtelingen  hoeven slechts drie maanden te wachten(Video), terwijl zij ondertussen hun tanden laten doen. ‘Jan met de Pet’ die straatarm is krijgt geen inrichting’s kosten en geen nieuwe tanden. De Vluchtelinge krijgen €10.000.-cadeau(Video) om hun huis in te richten. De NL arme sloeber krijgen geen cent en kunnen met hun door Rutte kaal geplukte naat naar de kringloopwinkel en de mensonterende PvdA ‘Kapo Klijnsma-Voedselbanken’.

Meer Lezen+ Video.

Opmerking: Stem van de Straat partij eist gelijke Rechten(Video) voor NL-er uit de laagste en midden Klasse net als die van de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’.

13 antwoorden »

  1. Ali en Achmed hebben recht op luxe villa. Ondertussen kunnen ze met gezinshereniging in een luxe bejaardenzorgwoning gaan zitten met voorrang op een wachtlijst van 15.000 autochtone bejaarden die dan maar thuis door de Gemeente moeten worden verzorgd (d.w.z. kaalgeplukt en verwaarloosd).

  2. Zodra ze ’n verblijfsvergunning te pakken hebben, laten ze de rest v/h gezin overkomen. Volgens de Sharia wet mag ’n Moslim 4 eega’s hebben. Met al zijn nazaten tel uit je winst. Daar valt als monogame Christen niet tegenop te boksen. Bovendien denkt men in ’t M-O niet in termen van gezin maar van familie. Dus de hele bups komt eraan. Maak je borst(en) maar nat!

  3. Herman Tjeenk Willink stopt als informateur en zal plaats maken voor oud-minister van Financiën NICHT Gerrit Zalm (VVD). NICHT Zalm zal de formatiegesprekken tussen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie gaan leiden.

  4. Migranten zijn direct in overgrote meerderheid, dan hangen de autotoctonen aan de achterste mem? Geen sinterklaasfeest maar suikerfeest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s