Klasse justitie

‘VVD-OM’ stelt zich weer op als advocaat Demmink’. Waarom?

( door WeAreChangeRotterdam)

AMSTERDAM-NOIR-Interview met strafpleiter Adèle van der Plas. Proloog op sepotzitting 30 juni a.s.WeAreChange.NL sprak in de aanloop van de sepotzitting van voormalig Secretaris Generaal van Justitie Joris Demmink met strafpleiter Adèle van der Plas. Zij treedt sinds 2008 op als advocaat namens de twee klagers die Joris Demmink betichten van seksueel misbruik. Twee jaar geleden gaf het hof in Arnhem opdracht aan het OM om strafvervolging te onderzoeken. Maar het OM faalde om bewijs uit Turkije voldoende te onderzoeken aangezien zij geen medewerking kregen van de autoriteiten. Als gevolg hiervan acht het OM de zaak Demmink als afgedaan. Van der Plas startte een Artikel 12 procedure maar werd stelselmatig tegengewerkt door het OM. Volgens Van der Plas is er voldoende bewijs geleverd om Demmink te vervolgen. Dit gesprek is onderdeel van een tweeluik over de slotfase van de zaak Demmink die plaats gaat vinden op 30 juni 2017.’OM stelt zich op als advocaat Demmink'(Video);  Zie Video hierna Adèle van der Plas:

Disclaimer: Embedden en delen juichen we toe, mits de video ongewijzigd, dat wil zeggen in originele vorm, duur en formaat wordt aangeboden met bronvermelding; WeAreChange.NL.  Wil je screenshots van de video op een website plaatsen dan verwachten we ook daarbij bronvermelding bij voorkeur met hyperlink naar http://wearechange.nl/. Indien je gebruik wenst te maken van de beelden voor nieuwsuitzendingen, programma’s van de NPO of andere main stream media, neem dan contact met ons op via info@wearechange.nl

Hartelijke groet!MariaNamens het team vanWeAreChange.NLwww.wearechange.nl,www.facebook.com/WeAreChangeRotterdam.www.twitter.com/WeAreChangeRdam,www.youtube.com/user/WeAreChangeRotterd

Opmerking: Vanavond is “WeAreChange”(Video) eregast in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV en wordt uitgeroepen tot het Vrije geluid van Rotterdam o.a. voor hun legendarisch reportage:”Hollandse delegatie uitgejouwd op Catwalk Bilderberg2016″.

.

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s