Kabinet Formatie

ex Bankier-Gangster ‘VVD-Drag Queen-Shell-Zalm’ nieuwe Duistere informateur Rutte3.

(van onze ‘VVD Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDM-NOIRCU crime Boss Segers: Om te regeren met Rutte verkopen wij onze ziel aan de Duivel(Video).
Kunnen ze in dat verrotte Den Haag nou niet voor een keer een persoon van onbesproken gedrag vinden waar iedereen respect voor heeft om informateur te worden? Nee, ze kiezen gelijk voor een algemeen beruchte ex Bankier-Gangster Zalm ,die uitsluitend lachebekkend over de tafel heen rolt en waarmee Rutte gelijk de boodschap af geeft schijt te hebben aan de massa en alle waarden en normen die er zijn. De VVD ‘Godfather Rutte’ met zijn nieuwe PvdA-hoertjes’ het CDA,D66 en CU Motorblok hebben geen schaamte en kiezen voor de ‘Drag Queen Zalm’.Het is niet bekend of Zalm de eerste onderhandelingen gaat voeren in zijn Drag Queen outfit, maar het zou de sfeer wel verhogen met heel veel lachen, gieren en bulderen over de kaal geplukte massa bij deze corrupte en liederlijke lieden Buma, Pechthold en Segers die aanschuiven. Grote ‘Drag Queen-Shell’- LOL’ over het leed van de massa(2,5 miljoen) die onder de armoedegrens moet overleven in “Banana-Fraude-NL” van Rutte&Co. De Staats-NOS van Rutte was gisteren de hele dag door zonder enige schaamte bezig het (domme) Volk uit te leggen(=hersenspoelen) dat Zalm de enige juiste keuzen is die n.b. o.a Commissaris  Gangster en Moordenaar is bij het misdadige Shell van King Willem

Dat er vragen in Kamer zijn gesteld over fraude van Gerrit Zalm (Video)van de ABN Amro maakt niets uit.

Gerrit  Zalm staat in de Top tien van de ‘BN en Politcie Corruptie Lijst'(Video).
De ‘VVD Drag Queen’ en extreem corrupte Gerrit Zalm volgt de ‘PvdA Oranje-boven-nicht-Willink’ op als informateur Rutte& Keizer3. Dat melden verontwaardigde en angstige Haagse bronnen maandag aan ons.Oud-VVD minister van Financiën voor de Rijken  Gerrit Z. zal de lieg en bedrieg gesprekken tussen VVD-misdaadgroep, de ‘Nep en Fop Christenen CDA’, ‘D66 Yuppie-fascisten’ en de ‘Duivelse ChristenUnie’ gaan begeleiden naar een Rutte&Keizer 3 laat de arme zand vreten Kabinet. Maandag werd bericht dat Tjeenk Willink ermee stopt, want hij kon niet meer lopen van de pijn in zijn gat en was helemaal duizelig geworden van alle leugens van Rutte, Buma en Pechthold en dat stompzinnige ‘Praise de Lord gebed-gebral’ van die ‘Duivelse Segers’.De bejaarde ‘PvdA Oplichter Willink’ vindt dat bij een nieuwe ‘Pluk de armen en zieken kaal fase ‘in de onderhandelingen, ook een andere misdadige, liederlijke ‘VVD-informateur hoort. De inktzwarte naam van Zalm als opvolger werd al vaker genoemd in de’ VVD-Darkrooms’.De 75-jarige Willink kreeg eind vorige maand de opdracht van zijn Taxfree ‘Graai-King Willem’ de corrupte formatie ‘Rutte&Keizer3’ vlot te trekken. Hij nam toen het stokje over van VVD’er Gangsterin Edith Schippers aka de Zorgripper. Zij had tevergeefs geprobeerd een kabinet te vormen van het zogenoemde ’Motorblok’-zonder bonnetjes(Video) met Groen-Witwas-Links van de ‘Boy Klaver'(Video).Onder leiding van ‘Royal Bejaarde Willink’ (PvdA-hoertje) besloten VVD, CDA,D66 en ChristenUnie uiteindelijk om met elkaar te onderhandelen over de vorming van een nieuw misdadige Kabinet Rutte3. Volgens de oude PvdA Oplichter Tjeenk Willink hoort bij de nieuwe ‘Pluk de armen kaal fase’ die de formatie nu ingaat een nieuwe informateur zonder geweten.

Formeel voor de Show in de ‘Nep en Fop Tweede Kamer’.Lakeman pakt ABN AMRO van VVD-‘Drag- Queen Gerrit Zalm’ aan om renteswaps-berovingen(Video).

Woensdag bralt de Tweede Kamer waarschijnlijk over de formatie Rutte3. Dan zal ook de nieuwe ‘VVD-informateur’ Drag Queen Zalm formeel worden aangewezen, maar dat is natuurlijk al lang beklonken .VVD, CDA, D66 en ChristenUnie beginnen die dag met de duistere onderhandelingen onder begeleiding van de ‘VVD-Drag Queen’. Mogelijk zal ook ‘Junkie-Gordon’ als persoonlijke ‘Billen-adviseur’ van Rutte dan aanschuiven. Met het oog op de afronding van zijn opdracht ontving Tjeenk Willink maandag de meeste fractievoorzitters van de partijen die niet gaan onderhandelen met dat altijd liegende tuig. Dinsdag heeft hij nog een gesprek met de Misdaadleiders van de vier partijen die een regering Rutte willen vormen. Daarna stuurt hij zijn ‘Bral-eindverslag’ naar de Tweede Kamer.

 

 

 

 

8 antwoorden »

 1. Totaal gewetenloze corrupte Zalm.
  Geen scrupules, Dragon-bankster is makkelijk te chanteren en aan te sturen uit Drakensteyn.

  Rotte vis dat 3 maanden overtijd in een warme keuken ligt te rotten, is zelfs beter te accepteren dan dit soort Zalm.

  Gordon eist het neusje van de Zalm voor zichzelf op in het Torentje.

 2. Zal die rotte vis zeker lukken. Wist immers ook de Euro tegen ’n rattenkoers in te voeren ten koste v/d keiharde gulden, waardoor in 2002 alles in 1 klap 2 x zo duur werd. Waar haalt DH die gedrochten vandaan? Kan ’t nou niks beters verzinnen? Rippers, homo’s en drag queens zijn kind aan huis in ’t Torentje en Catshuis. Maar dat wisten we eigenlijk al. Benoem dan in Godsnaam maar Gordon.

  • Mooi commentaar.

   Een altijd liegende hofnar, een corrupte duivelse Segers, een Nep-en-fop-christen en een Pechvogel’66 gaan samen met een rotte Zalm een kabinet in elkaar lijmen die is aangesteld door een bolle Burger King in een heuse Argentijnse Tango.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s