oorlog's misdaden

Nabestaanden zonder ‘Witte-Anjer‘ Srebrenica bij uitspraak hof. PvdA Premier Wim Kok schuldig!

(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Symbool van Corruptie de ‘Witte-SS-Anjer’ heeft Prins Bernhard overleefd. (Video).
Een groep van dertig nabestaanden uit Srebrenica woont dinsdag de uitspraak bij over de vraag of de Nederlandse staat c.q. de’ PvdA-Bannen en Junkie Graaier&Naaier Wim Kok’ en Prins Bier Taxfree ‘Graai King Willem’ aansprakelijk zijn voor de ‘massa-moorden’ op 7000 de slachtoffers van de Genocide in juli 1995. Zij lieten bovendien weten gewalgd te hebben van de ‘Prins Bernhard-Nazi-Witte-Anjer’ op de Veteranendag met de Laffe BN-ers en Politici Hoeren.

Karremans is niet meer bang en klaar voor vuile strijd eigen hachje(Video).

‘VVD-EU-Graai-Oprette Kolonel Van Baalen’: Als iemand met recht de ‘Prins-Bernhard Witte -Anjer’ mag dragen ben ik het.

 Voormalig PvdA Premier Kok zit al maanden thuis in de Kelder met een “Witte Anjer” in zijn ‘PvdA-kont’.

Het gerechtshof in Den Haag wijst daarover vandaag in hoger beroep vonnis. Het hof zal het vonnis mondeling toelichten, een uitzondering in een civiele procedure omdat o.a nogal wat bewijs zoals het filmrolletjes(Video) duister zoek zijn gemaakt naar goed Hollands ‘Elite-Doofpot gebruik’.De aan alle kanten stinkende zaak is aangespannen door ruim 6000 nabestaanden. Deze zogenoemde Moeders van Srebrenica hebben de Nederlandse Elite aansprakelijk gesteld voor de dood van mannen in de weerbare leeftijd en jongens van niet weerbare leeftijd, die vergeefs bescherming zochten op de VN-compound van Dutchbat in Srebrenica tegen de Bosnische Serviërs. Zij hopen op een schadevergoeding en dat de daders in de cel verdwijnen. Het Bosnisch-Servische leger liep de beschermde zone onder de voet omdat het Dutchbat geen strobreed in de weg legde, maar zwaaide met Witte Anjers en daarna werden  7000 moslimmannen vermoord, wat allemaal gezien werd via de Spionage Satellieten van de NATO. Sindsdien zwerft Kolonel Karreman, niet te verwarren met de VVD ‘Operette Kolonel Van Baalen’ als vrouw verkleed met pruik op over de Wereld met behoudt van salaris. De rechtbank Den Haag oordeelde in juli 2014 dat de Nederlandse staat, c.q. Kok en King Willem aansprakelijk zijn voor de dood van ruim driehonderd mannen die door het laffe ‘Witte Anjer-Dutchbat’van de VN-compound werden gestuurd, terwijl zij wisten dat ze vermoord gingen worden. Tegen dit vonnis gingen beide partijen destijds in beroep. Opmerking: Na het verschijnen van het artikel oordeelde het hof dat de Nederlandse staat( lees Elite) deels aansprakelijk is voor de dood van moslimmannen en -jongens bij de val van Srebrenica in 1995. De rechter benadrukte in het oordeel van het hof dat het niet ging om de individuele soldaten binnen Dutchbat, maar dat het vandaag alleen ging om de beslissingen die  Wim Kok in naam van Koning Willem Alexander heeft genomen.Maar zo voelt Wim Dijkema dat niet. “Dutchbat heeft die fouten gemaakt en ik maakte onderdeel uit van Dutchbat. Als Dutchbat schuldig is, dan ben ik ook schuldig.”

27 antwoorden »

 1. Trix was op de Bilderberg-conferentie een maand voor de inval door Holbrooke. de onderminister van de VS, gewaarschuwd voor die inval. Twee maanden voor de inval hadden de soldaten al aan de bel getrokken. Trix zei tegen Holbrooke op de volgende Bilderberg-conferentie:”Ik had de heren gewaarschuwd.” Deze heren in het kwaad waren Wim Kok en Joris Voorhoeve, de PvdA en de VVD waren toen lekker bezig en de afgelopen 4 jaar weer eens. De VVD is opgericht door de oud-PvdA’er Pieter Oud. De PvdA is weer opgericht door werknemers- en werkgeversorganisaties. Ze houden beide van arbeid. De onderkant van de samenleving ruimen ze het liefst direct na de pensionering op. Vandaar het hoge eigen risico, de zeer slechte leefomstandigheden en DNA, waardoor de onderklasse tien jaar eerder dood gaat dan de bovenklasse, zoasl Rutte en Asscher en voormalig prins Pils. De moeder van Lodewijk Asscher stimuleert dat via haar commissariaat bij een kankerfabriek. Zo blijven de pensioenen betaalbaar.
  Haha, laat je niet naaien, Jan met de Pet.

 2. Luister goed Hollanders wat deze dame zei want, uw nederlandse bank is appart van alles deze dieven zoals knot verdiend € 110.000,00 per maand netto en hij wist dat de crisis lang zou duren leuk hoor het gaat om uw burgerservicenummer daar houden ze iedereen net als een slaaf en u laat het toe heb u geen geld genoeg om u huur te betalen dan is de incasso deurwaarder beslag daar zijn deze zaagsel goed in. En zonder grondwet of grondwettelijk hof !

  Is het geen tijd om de rollen om te draaien hoe zou het voelen waneer ze arm worden !

 3. In mei 1992 werd van der Vlis bevorderd tot generaal en benoemd tot chef Defensiestaf.
  In zijn functie als CDS kreeg hij in 1993 te maken met het besluit van de Nederlandse regering om Nederlandse militairen van de Luchtmobiele Brigade te sturen naar het voormalige Joegoslavië in Srebrenica, terwijl hij zelf tegen Peace Keeping was, omdat de Luchtmobiele Brigade naar zijn mening te licht bewapend was en niet goed voorbereid op de missie die in 1995 dramatisch uitliep op de val van Srebrenica.

 4. je kunt die nederlandse soldaten niet alle schuld in de schoenen schuiven. geen wapens, te weinig kogels, geen mandaat, geen luchtsteun, aangevoerd door laffe kantoorofficieren en als baas spitsmuis voorhoeve.ga er maar eens aan staan.

  • Ben ik met je eens. Zal het artikel eens opzoeken dat moslimstrijders continue Serviërs aan het vermoorden waren en daarna terugvluchten als ratten en zich verstopten tussen de oudjes en onschuldige burgers in vn- enclave. Die enclave lag tussen moslimgebied en servisch gebied. Herhaaldelijk gewaarschuwd werden door de Serven en maar door bleven gaan. En na de zoveelste laffe moordpartij op serviers de hamer van de wraak heel hard werd gehanteerd. Dutchbat was kansloos door een, zoals gebruikelijk, veel te licht vn-mandaat. Mandaat: rules of engagement, kaliber bewapening etc etc.

   • CNN was in 1993 al Fake News. Alleen kon je het toen nog niet weten. Nu is dat geen excuus meer.

    Onderstaand een verslag van de moordpartijen die de moslim (goh, ’t zal ook eens niet) uitvoerden op de Servische bevolking (video). Let wel, bevolking.

    Ben nu reportages aan het kijken over wat de moslims (hey, welkom, welkom in mijn land) met de soldaten deden. En dat is niet fraai. Levend op een paal zetten voor een hotel in het dorp, hoofden afhakken, levend verbranden. Nu ja, de gebruikelijke barbarij die je van onderontwikkeld islamvolk kan verwachten. Begin steeds meer symphatie voor de Serven te krijgen als ik eerlijk ben, en ik heb nog geen 5% vd data doorgespit. De txt-link bevat foto’s die niet voor de gevoelige maag geschikt zijn.
    (neuriet; welkom, welkom in mijn land en de wehereld is van iedereen).

    http://www.israpundit.com/2008/?p=232

   • Om de cirkel van corruptie, hypocrisie en samenzwering rond te maken. Mabel Smit, weduwe van 1 vd prinsjes ging vroeger met een crimineel. Niet de volksgangster Klaas Bruinsma, maar met een echte crimineel met de moslimnaam Muhamed. Deze Muhamed was minister van Bosnie/ Herzogovina rond de tijd dat dit allemaal gebeurde (’90’s), en is later veroordeeld voor wapenhandel en corruptie (6 jr, uit mijn hoofd).

    https://en.wikipedia.org/wiki/Muhamed_Sacirbey

    Onderstaan de schizofrene handelswijze van de boven ons gestelden. Eerst wapens in de Balkan en rest vd wereld krijgen om oorlog mee te voeren, en daarna Warchild promoten voor alle wezen die door die wapenhandel wees geworden zijn.

    http://www.geennieuws.com/2011/03/de-duistere-wegen-van-mabel/

    De OSI regelde o.a. de geldstromen naar de nationale Soros stichtingen in diverse landen, waarbij het accent ligt op Oost Europa, Soros komt namelijk oorspronkelijk uit Hongarije. Deze Oost Europse activiteiten, die in een later stadium doorgezet werden richting de Balkan zorgden er mede voor, dat Mabel een verhouding kreeg met de ex Bosnische minister van Buitenlandse Zaken Sacirbey, die later werd beschuldigd werd van een florissante wapenhandel met Iran. Mabel was voorts betrokken bij de stichting War Child Nederland, gefinancierd o.a door het Nederlandse ministerie van BuZa, die daar gedurende de jaren 2003 -2006 ruim 3.7 miljoen van uw belastingcenten inpompte.

    Is er nergens een petitie/ referendum om Soros ‘persona non grata’ te maken. En iedereen die bij hem op de loonlijst staat publiekelijk te benoemen/ beschamen? Ik teken direct. Hij heeft ook een paar zoons die zelfs Obama als een vriendje beschouwden/ behandelen. Eruit met dat zwijn.

    http://jewishvoiceny.com/index.php?option=com_content&view=article&id=15313:playboy-son-of-george-soros-pulls-wild-antics-in-the-hamptons&catid=108:jewcy-news&Itemid=291

  • Die nederlandse soldaten zijn gewoon ordinaire huurmoordenaars in dienst van het grootkapitaal.
   Ze gaan op “missie” om daarna een mooi bmw’tje o.i.d. te kunnen kopen.
   En daarna janken als ze er nachtmerrie’s van krijgen
   Een echte vent werkt niet voor lui zoals hierboven omschreven (pedo’s, kafka kevers en ander tuig). Die verdedigd z’n familie juist van dat soort type’s.
   https://debataafschecourant.wordpress.com/about/

 5. Dat ze zich sowieso hebben laten inschrijven voor zo’n avontuur?
  Deden ze dat voor niks, zonder uitbetaling voor toeslagen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s