Uncategorized

NEW VIDEO: FakeNews CNN Producer admits Russia narrative is all for “ratings!”Rutte en zijn NOS: Pas op voor Poetin.

Amsterdam-NOIR-New Video: FakeNews: CNN Producer admits Russia narrative is all for “ratings!” Rutte en zijn FakeNews Staats-NOS:  “Pas op voor Poetin”!(Video).

 

Deze week geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV aandacht aan de hand van voorbeelden in het Verzetsmuseum dat er sinds de 1940 niets(Video)  is veranderd aan de dr. Goebbels propaganda van de Heerende Klasse(Ultra-Riiken/Nazi’s) met hun loopjongens als NSB-er Mussert Rutte(Video) m.b.t het grote gevaar Rusland.

 

7 antwoorden »

 1. Phahahaaha, kostelijk. Dat is nog eens lekker wakker worden. Msm was qua moraal en ethiek al zo dood als een pier (NPO, Volkskrant en NRC in Holland), kan niet wachten totdat ze fysiek ook in chapter 11 gaan.
  Chris Cuomo en Don Lemon zijn het ergst en cringe-worthy bij CNN. Bij die twee krijg ik altijd plaatsvervangende schaamte.
  Niet vergeten, dit Fake news kost de burger miljoenen want er zijn constant hearings en onderzoeken in het Congress en FBI. Terwijl iedereen weet dat het nergens over gaat, maar al die tijd hoeven ze niet in de Wikileaks (Clinton/ Podesta) emails te duiken.
  Ik zou zo’n filmpje als dit weleens willen zien bij die andere volksverraders/ suspects willen zien;
  John Oliver (Lolita expres?), Rachel Maddow (7,5 miljoen p/j) en mijn favoriete lunatic; Keith Olberman. Van die laatste weet ik niet zeker of hij het alleen voor het geld doet, ik denk dat hij netzoals de meeste p.correcte/ SJW’s echt een tik van de molen heeft gehad. Maar heerlijk om uit te lachen wanneer hij over de rooie gaat en “Resist” roept en zijn vuistjes balt. Het is echt smakelijk leedvermaak om die hele bende mentaal en fysiek te zien imploderen. Raar, maar voor een paar jaar terug waren dit nog normaal en rationeel denkende mensen.

 2. Als alexander KH geen belasting betaal en de hele regering shit en europese shit geen belasting betaal waarom wij wel ?

  en ons hard verdiende loon moeten afstaan aan deze zaagsel terwijl alles wat ze doen is uw geld gebruiken tegen u zelf zodat zij u kunnen vermoorden ?
  is het geen tijd dat u wakker wordt !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s