Uncategorized

De Witte Anjer van Prins Bernhard Versus de ‘Poppy van Vlaanderen‘ van de greppel Soldaat.

(door ‘Underground Presentator Steve Brown’ aka “het Orakel van de Straat” )

AMSTERDAM-NOIR- Volgende week geeft de Stem van de Straat aandacht aan het feit dat de “Witte Anjer” het symbool van corruptie, lafheid, Landverraad en ronduit liederlijk gedrag van Prins Bernhard een ‘Top-Graai en Naai lid’ van de Heersende Klasse tot het symbool van de Veteranen( soldaten/kanonnenvoer )is gebombardeerd. De Moordende Elite en hun Bloeddorstige laffe Generaals en consorten weten wel beter! Zij misbuiken hiermee de gewone soldaten die denken voor Volk en Vaderland te sneuvelen zelfs nog na het Front als Kanonnenvoer, domme propaganda schapen waar ze mee kunnen doen wat ze willen. De aarts brutale propaganda van de Heersende klasse en hun ‘Media-Outlets’ als de Staats-NOS kent geen grenzen en schaamte. Verleden week was het Veteranendag en voor het eerst werd de “Witte Anjer” van Prins Bernhard gelanceerd als het Symbool van Veteranen. En die dag gedragen door bijna alle aanwezige veteranen en veel corrupte en laffe BN en Politici als voorbeeld voor het in hun ogen domme ‘RTL Boulevard en NOS Klootjesvolk’ dat ze dagelijks in de maling nemen en leeg roven met de Wet in de hand. Het is ronduit een schande dat men Soldaten met een dergelijk Symbool van lafheid, corruptie, verderf en verraad laat paraderen.

Nabestaanden zonder ‘Witte-Anjer‘ Srebrenica bij uitspraak hof. PvdA Premier Wim Kok schuldig(Video)!

Remembrance poppy.The remembrance poppy was inspired by the World War I poem “In Flanders Fields“.

Ik heb vijf jaar in Canada gewoond en daar wordt enkele weken voor de Remembrance day heel veel aandacht geven middels documentaires en erediensten aan het leed van de loopgraven Soldaat en ter herinnering van de Waanzinnige bloeddorstige Generaals en hun onmenselijke Machthebbers, die de soldaten keer op keer zinloos de dood injoegen. Men ziet dan iedereen een Rode Poppy in zijn revers dragen op TV en op Straat en dat maakte op mij altijd een diepe indruk. En zette mij aan om aan die arme sloeber Soldaten in greppel van de Eerste Wereld Oorlog te (her)-denken. Maar ook aan al die soldaten in de hele Wereld te (her)-denken die keer op keer voor lieden als Hitler, Stalin, Mao ,Prins Bernhard (onbenul in dit rijtje) Bush, Obama en Trump(Video) hun graf in worden gestuurd.

Winston Churchill schijnt ooit over de ‘Playboy Prins’(met ontelbare Bastaard kinderen in binnen en buitenland) te hebben gezegd:”Ik ken er één die echt van de oorlog heeft genoten, en dat is Bernhard.”

Hier in NL Staat Prins Bernhard met zijn Witte Anjer centraal als Herdenking(Video) en voor het zelfde geld hadden ze de Veteranen met een Swastika laten lopen.

Men kan wel nagaan hoe gek de Elite en hun MSM de Nederlanders hebben kregen dat de Veteranen met zo een verwerpelijk ‘Nazi-Symbool’ de Witte Anjer van Prins Bernhard op herdenkingsdag laten lopen. En natuurlijk doen de laffe ‘BN- Hoeren’ en de Verrotte Politici die hun eigen moeder verkopen(Video) ook weer mee. Die liepen ook allemaal met een Witte Anjer op verzoek van het Miniserie van Defensie  Wapenhandel( lees “The Shadow World” van puppet ‘Mad Dog Trump’) van VVD Minister ‘Yap Yum Hennis’ (droeg naast King Willem ook een Witte Anjer voor haar ‘VVD-Doos’ tijdens de parade).

Hoe het ook zij, ik kreeg bij het aanzien van die Witte Anjers op de revers een extreem vieze smaak in mijn mond en dacht dat Nederland in dit opzicht nog vele Veldslagen moet voeren tegen de Elite al was het maar om hun verstand en eigenwaarde terug te krijgen.

Opmerking: ‘Partijleider Steve Brown’ roept iedereen op in Verzet te komen tegen de Meedogenloze Elite(Video) en hun ‘Rutte-Motorblok’-zonder bonnetje(Video).En op de volgende Veteranen dag een Rode Poppy  te dragen en dan zal Brown ook een Poppy in zijn revers hebben.

 

3 antwoorden »

  1. De loopgraven oorlog in WOI in Vlaanderen kent ook ’n zeer bitter taalkundig aspect. Uitsluitend Frans sprekende officieren verordonneerden uitsluitend Vlaams sprekende soldaten ’t front op te rennen, die aldus letterlijk de dood opzochten. Men verstond de bevelen niet. Is men in Vlaanderen niet licht vergeten. NL heeft voor de positie v/h NLs in België nooit enige belangstelling getoond. Had men meer ’n bewuste taalpolitiek gevoerd (Oranje’s waren alleen geïnteresseerd in poen en winst) had ’t NLs nu tot de toonaangevende wereldtalen behoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s