oorlog

Merkel’s ‘Boy-Macron’ werkt nu ook voor Trump bij ‘Nep en Fop- chemische’ aanval.

(van onze Internationale Elite-Gansgter redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wie behalve de MSM zitter er nog meer achter ‘Toyboy-Macron’.
Merkel’s Boy-Macron werkt nu ook voor Trump bij Duistere “White Helmets”chemische aanval.Bestaat ‘Boy Macron’ wel echt of is hij de eerste politeke “Kent( van Barby)-Bieber”-Robot van het Corporate Crime? Want hoe is het mogelijk dat veel mensen, ook die van het kaal geplukte Volk met hem weglopen, terwijl hij staat voor het Groot Kapitaal, nog minder belasting voor het Corporate Crime, nog meer verlaging van de lonen en pensioenen en een ‘EU- Super Leger’ en een ‘Super-EU–Staat’ waar Hitler zijn ‘Nazi-vinger’ bij zou aflikken. Is hij de Eerste Politieke Robot “Kent” die handelt volgens een sluw bedacht reclame programma? De rook is nog maar net opgetrokken na de Frans Verkiezingen met als feit dat de Democratie gesneuveld is door een historisch lage opkomst die de ‘Bankster Macron’ met een ongekende propaganda hulp van de MSM aan de macht hielp is ‘Boy-Robot-Marcon’ nu al loopjongen van Merkel en Trump.

Het is nog niet bekend of Trump en Macron  een Witte Anjer of een Rode Poppy  of een  Swastika (Video)in hun  revers zal dragen.
De Franse ‘Nep en fop President Macron’ melde zich na de Verkeringen direct bij zij ‘EU-Boss Merkel’ en gaat nu ook nog werken voor de Amerikaanse president ‘Mad Dog- Trump’ om een gemeenschappelijk antwoord te vinden in het geval van een nieuwe duistere “White Helmets”-chemische aanval in Syrië, waar geen spatje objectief bewijs voor is. Dat moest Marcron dinsdag tijdens een telefoongesprek met Trump accepteren of anders………….De grootste Oorlog ‘s Wapenhandelaar van dit moment ter Wereld Trump is eregast bij herdenking van de gevallen soldaten of te wel van zijn dagelijkse slachtoffers, de gewone man.‘Bankster Boy-Robot-Macron’ nodigde zijn US Boss Trump van “The Shadow World” tevens uit om de nationale feestdag 14 juli in Parijs te bezoeken. Die staat dit jaar in het teken van de herdenking van de ‘Eerste-Elite-slachtpartij–Wereldoorlog’. Het is 100 jaar geleden dat de Verenigde Staten zich in deze strijd mengden en de gewone man daar in de loopgraven een vreselijke dure prijs voor betaalde. Die gesneuvelde soldaten ( kanonnenvoer) zouden zich omdraaien in hun graf als zij wisten dan een man die de dienst heeft ontlopen als laf Rijkeluis vatje. En die als levenstaak heeft de Wereld vol te pompen met Wapentuig nu eregast is uit hun naam.De Franse leider loopjongen van Merkel en Trump heeft eerder gebrald dat hij luchtaanvallen zou kunnen beginnen tegen doelen in Syrië als er een chemische aanval plaatsvindt.

Wat is he belang van ‘Massamoordenaar Assad’ om een chemische aanval te doen? Zelfmoord?

De CIA hebben maandag gezegd dat het Syrische regime een nieuwe aanval met chemische wapens voorbereidden en wie dat nog geloofd moet zich laten opsluiten in een Gekkenhuis der domoren. De Mad Dog Trump heeft de Syrische president Bashar al-Assad gewaarschuwd dat hij en zijn leger ,,een zware prijs” zullen betalen als ze ,,nog zo’n massamoord ( 70 doden) uitvoeren met chemische wapens”. Er is overigens nog nooit bewijs geleverd dat Syrische president Bashar al-Assad die aanval had gepleegd. Behalve dan dat ‘Fake News-CNN'(Video) met in kielzog hun Dutch Outlet de Staats-NOS steeds beweren dat de Russen overal achter zitten.

Integendeel alle bewijzen wijzen er op dat ‘Massamoordenaars Islam-Al nusra’ van de” Fake-Whtie Helmes” dat gedaan heeft en die wordt weer gesteund door Trump en zijn CIA. Wij laten dit verband maar buiten beschouwing de massa moorden die US-Elite heeft gepleegd in Vietnam, Zuid Amerika, Irak Syrië, en Libië, etc.Volgens de aantoonbare onzin verklaring van het ‘Witte Trump-Huis’ zijn de voorbereidingen die Syrië treft vergelijkbaar met die voorafgaande aan de aanval van 4 april. Toen kwamen bij een aanval met gifgas zeker zeventig burgers om in de door IS en Al nusra met steun van de CIA en US militairen gecontroleerde stad Khan Sheikhoun. President Trump beval als reactie daarop een aanval met raketten( kosten meer dan 100 miljoen euro, Kassa voor de Wapenhandel ) op de Syrische luchtmachtbasis Shayrat.Franse diplomaten( of de reclame mensen achter ‘Robot-Macron’) zeiden dat Parijs geen specifieke informatie is verstrekt over de nieuwe duistere Trump activiteit.‘Boy-Macron’ lijkt als ‘Robot-loopjongen’ van ‘Mad Dog- Trump’ en de Ultra Rijken zijn buitenlands beleid in overeenstemming te brengen met de ‘Amerikaanse-Elite’ prioriteiten ter bestrijding van terrorisme Wapenhandel en Oliehandel. Tegelijk zoekt hij betere banden met di tutti capi Poetin’, dat hij als lange termijn partner Boss beschouwt, in plaats van een directe bedreiging voor de ‘Europese Elite’. Nou, men kan veel zeggen van de’ Boy Macron’, maar hij gedraagt zich als een echte ‘Robot-Schandknaap’- Kent die zijn reet aan iedereen verkoopt die macht in de Wereld heeft.

 

 

 

5 antwoorden »

  1. Gerrit Zalm het gaat hem ook niet lukken niemand gaat met Rutte werken !
    Vraag gerrit wat hij heeft verdien bij de bank 5x meer dan rijkman dus deze zaagsel
    moge de duivel hun begeleiden zodat ze de afgrond in gaan !

  2. F. speelt via Macron weer mee op ’t wereldtoneel. Is voor Fransen heel belangrijk. Merkel is ook in haar sas: hij deelt ’t bed met iemand die nog ouder is dan zij. Kat in ’t bakkie. De VS werden in 1917 tegen hun zin in bij WOI betrokken, omdat de Moffen zo stom waren de Lusitania vol met zakenlui uit de VS te torpederen. Jappen maakten dezelfde fout in December 1941 met de aanval op Pearl Harbour. Anders hadden de VS er niet over gepeinst aan WOI+II deel te nemen. AH werd lange tijd ruim en dik gefinancierd en in ’t zadel gehouden als tegenwicht voor ’t bolsjewisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s