Elitaire Misdaad

‘Royal Shell’ bedankt Tweede Kamer met benoeming van hun Commissaris Zalm tot Informateur.

(van onze ‘Royal-VVD-Shell’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ex Bankier-Gangster ‘VVD-Drag Queen-Shell-Zalm’ nieuwe Duistere informateur Rutte3(Video).
Is Nederland een ‘Elite–Schurkenstaat’? Volgens het door Rutte & Co 100% gesubsidieerde ( is een vorm van omkoping)  Transparancy-NL  en de Staats-NOS in ieder geval niet.  Maar volgens ons wel, want hoe is het mogelijk dat een  corrupt Moordend ‘VVD-figuur’ als  Zalm die o.a. Commissaris van de Shell is met ‘Mega-bloed’ aan zijn handen en een notoire milieu ‘Vervuiler-crimineel’ is door de Tweede Kamer is goed gekeurd als ‘VVD-Shell-Informateur’ van het misdadige  ‘Kabinet- Rutte&Keizer 3’. De nabestaande van de slachtoffers van de Misdaadgroep Shell in de ‘Nigeriaanse-Olie-Delta’ zijn geschokt met de benoeming van deze ‘Shell-Super-Gangster  Zalm’, die mede verantwoordelijk is voor de moorden op hun familie. Maar ook Amnesty international( en Greenpeace) kon zijn oren niet geloven: “Deze man hoort in de cel en niet als ‘VVD-informateur’ vrij rond te lopen”. Maar de ‘Royal-Shell’ van o.a. Taxfree- ‘Graai King Willem’ zijn in hun ‘Bloed-Winst-nopjes’ en hebben samen met Zalm zich slap gelachten toen de domme en/of corrupte laffe Tweede Kamer zijn benoeming goedkeurde. Segers: “Ik tank altijd principieel Shell en bidt dan voor het Milieu en de vermoorde en vergiftigde Nigerianen(en miljoenen andere mensen) mede door Shell op zondag in mijn ‘Bibel-Belt-incenst-kerkje‘ met een grote familie, dus ik kan zo aan de slag met Zalm, Prease my Lord!

9 antwoorden »

  1. Hij wil met deze het handelen en wandelen van de banken, dat toch al zijn zinnen doorvoeren,vrijspel geven met meer bonussen etc, dan kan hij met een gouden handdruk afscheid nemen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s