Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Steve Brown: Keti Koti De Slavernij van Toen en Nu. Stem van de Straat Amsterdam-Noir afl 21.

(door de Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In deze aflevering o.a Café Mansro in het kader van Keti Koti, Farida Gillot en Bill Kleton hebben het over Sky Way Capital en
De Stem van de Straat Partij heet 6000ste lid welkom.
Het geluid is systematisch gesaboteerd door Ultra -Rijken (Slavenhouders) waarvoor excuus van Poetin.

 

6 antwoorden »

 1. Keti Kotti me mars brada. Al die #zeurpieten die nu nog hun eigen falen willen ophangen aan iets dat 7 generaties geleden plaats vond. Als je het hier in NL als minderheid/ alochtoon niet ‘haalt’ dan ligt het misschien toch echt aan je eigen attitude. Geen enkele werkgever zit te wachten op iemand die te weinig diploma’s heeft, gaten in zijn c.v. (strafblad) en een te grote bek heeft in relatie tot het gepresteerde. Na 6 maanden al racisme roepen wanneer ze geen team-leider worden (terwijl blanken daar 3 jaar voor moeten slijmen).
  Heb het iets te vaak meegemaakt. Minderheden die denken dat NL/ werkgever hen persoonlijk wat schuldig is. Denk dat de sranang mang zich beter druk kan maken over anafalbetisme in de Surinaamse gemeenschap, ga maar es op Arki noh/ mamjo kijken. Geen 2 zinnen zonder fout. En daar komt nog bij dat Indonesie de moneymaker was. Ik had vroeger collega’s wiens families, vlak voor onafhankelijkheid Indo, nog even snel naar Indonesie vertrokken en binnen een jaar hun pensioen en oude dag bijelkaar roofden. Suriname en de Antillen was niks en duurt nog wel even voordat het wel wat wordt.

  Ik snap niet dat die mensen hier in NL bezig zijn. Ik snap sowieso niets van NGO’s en politieke partijen. Ben je tegen slavernij, ga dan naar Saudi Arabie en de rest van M-Oosten. Of regel i.i.g. een petitie die onze regering/ Koningshuis verbied vriendschappelijk te zijn met deze misdadige, mensonterende landen. Ik teken gelijk en ga mee protesteren. Daar worden Indiaase en Thay letterlijk als slaven uitgebuit. De eenentwintigste eeuw!

  Dus dat. Keti kotti doe wat je behoord te doen.
  GL : zorg dat er geen bomen meer gekapt worden voor reclame postcode loterij.
  D66: Heft u eigen op en daarna voor het tribunaal wegens landverraad.

  Simpel en overzichtelijk. In NL is geen slavernij en you can not punish the son for the sins of the father. Shit just doesn’t work that way.

  I have spoken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s