Uncategorized

Rutte en Timmermans:Wij zijn trots dat onze NATO Riga als gewaardeerd ‘SS-EU-lid-Staat’ beschermd tegen de Russen.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Godfather Rutte’ en ‘EU-Graaier en PvdA Huilkomediant Timmermans’:”Wij zijn trots dat onze NATO Riga( en de ISIS(Video)) beschermd tegen de Russen, Heil Merkel”. Maar goed wat had je anders verwacht van twee beroeps liegende en corrupte Top Politici die een keer per jaar zelf ook met een ‘Nazi-Symbool’ “de Witte Anjer van Prins Bernhard” (Video) lopen.Wat u nooit zult zien bij de Staats-NOS en waar de Tweede Kamer nimmer een vraag over zal stellen: Latvia’s Waffen-SS veterans march honoring Nazi collaborators during WWII. Latvians who served in Waffen-SS not only fought against the Soviet Army, but also were a part of the atrocities committed against European Jews. European anti-facist & human rights organisations believe such rallies glorify Nazism. Maar dat noemt Rutte& en zijn informateur de Top VVD-er en Moordenaar ‘Shell-Zalm’ gierend van het lachen onzin. Het ‘Motorblok zonder bonnetjes’ CDA, D66 en CU(Video) hebben inmiddels het motto:”Wir haben es nicht gewußt”aangenomen voor de komende vier jaren als ze de pluk de armen, bejaarden en zieken kaal rit uitzitten. Toen Brown de Baltische Staatjes en het Oekraine als Neo Nazi vazal staatjes van Angela Merkel werd hij gelijk bedreigd door de corrupte ‘Gestappo-ambassadeur ‘  Darius Semaška van Lithuania.

Opmerking:Zie vanavond de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir -SaltoTV waar de Stem en het Orakel van de Straat Steve Brown in het Verzetsmuseum te Amsterdam overeenkomsten tussen 1940 en 2017 laat zien die schokkend zijn.

7 antwoorden »

  1. De hele gijzelvirus toestanden wordt gebruikt om angst en terreur onder de burgers te zaaien?
    In plaats van een staat die vrede omarmt moet alles op verdediging en bewapening ingezet worden?

  2. De cijfers van het “2017 Trafficking in Persons Report” zijn net binnen, en liegen er niet om : BELARUS, CHINA (PRC), IRAN, KOREA NORTH-, MALI, MAURITANIA, RUSSIA, SYRIA, TURKMENISTAN, en UZBEKISTAN zitten allen op Tier3 (staats gesponsorde sex, organen en slavernij) EGYPT, TUNISIA, TURKEY, UKRAINE en o.a. ook GREECE zitten op Tier2 (doorvoerlanden) De Benelux en meeste EU landen zitten gelukkig op Tier1 (beste model jongen van de klas in het opsporen en handhaven van sex, organen, en slavernij (el cheapo labor).
    https://www.state.gov/documents/organization/271339.pdf
    https://www.state.gov/j/tip/rls/tiprpt/2017/index.htm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s