koningshuis

De Stem v.d. Straat Amsterdam-Noir komt met de enige eerlijke ‘Royal-watcher dr. Oldenkamp’.MSM in paniek!

(door de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-Salto TV redactie )

AMSTERDAM-NOIR- De Stem v.d. Straat komt met de enige eerlijke ‘Royal-watcher Oldenkamp’ &De O-show”-Openheid over Orange.
De ‘Royal-Taxfree-Syfilis-Beerput’ gaat open met de enige niet corrupte ‘Oranje-watcher’ en de Koningshuisdeskundige bij uitstek dr. Johan Oldenkamp van PateoTV. Voor het eerst in de Geschiedenis krijgt het Nederlandse Volk eerlijk nieuws (en dat is geen prettig (maar wel hilarisch) nieuws voor de gehersenspoelde ‘Oranje-Tokkies’ ) over het reilen en zeilen (‘Luxe- klaplopen’ ) en vooral de vele gratis ‘VIP- reizen’ van het ‘Taxfree-Koningshuis’. In de O-show presenteert ex-onderdaan Johan Oldenkamp een iets ander beeld van Alex von Amsberg en zijn familie dan wat de onderdanen in de Lage Landen doorgaans krijgen voorgeschoteld.Pateo.nl is veel meer dan de oudste alternatieve nieuwssite in het Nederlands. Het is een meertalig portaal voor ruimdenkende en onafhankelijke onderzoekers naar de waarheid.

Pateo TV over de ‘Koninklijke-Taxfree-VOC-Beerput’ met ontelbare Bastaard Kinderen((Video).

De ‘Royal-boeken ‘van de ‘RTL Boulevard Os Marc’ zijn van een zodanige ‘Oranje-randdebiel’ niveau dat deze gratis werden weggegeven bij C1000 die daarna acuut failliet ging.
De ‘Staats-Oranje Vereniging’ van ex Voorzitter de‘Pedo-VVD  ex Burgemeester Gebben’(Video) (zit al jaren in het Luxe Wachtgeld nadat hij dronken en apestoned van de cocaïne betrapt was op Pedofilie tijdens diensttijd) heeft aangekondigd dat zij naar hun Koninklijke Rechter gaan en hun leden nog meer gratis valium gaan verstrekken zolang Oldenkamp verslag doet bij de Stem van de Straat-Salto TV en PateoTV. In navolging van de ‘Royal-RVD-Staats-NOS’ en ‘RTL-Riool-Boulevard’ van de ‘Royal Os Marc van der Linden’ en de Roddelbladen krijgt de Stem van de Straat ook zijn eigen ‘Royal-watcher-rubriek’. Diegene die deze onafhankelijke en eerlijke rubriek presenteert is een van NL ‘s grootse Koningshuis kenners en academisch zeer hoog opgeleid. Maar belangrijker: hij is niet corrupt en in de zak van de ‘Royal- dr. Goebbels –RVD’ van ‘Hofnar Rutte’&‘Shell-Gangster’ ‘Moordenaar Zalm(Video). Oldenkamp zal in tegensteling tot de NOS en RTL-Boulevard berichtten zonder gesubsidieerd te worden door de Staat(RVD) en/of omgekocht (heet sponsoring) door het Corporate Crime. M.a.w. hij zal gaan berichten over het reilen en zeilen (‘Luxe- Klaplopen’ op kosten van het kaal geplukte Volk ) over het ‘Taxfree-VOC-Koningshuis’ als daar aanleiding voor is zonder ruggenspraak en of verborgen belangen met de ‘Oranjes’ en/of de ‘Misdadige–Elite’.Kysia : “Ik vond het zo gemeen van Emiel Roemer(Video) toen hij in de Tweede Kamer vragen stelde aan Rutte(Video) en liet weten het een schande te vinden dat mijn Prinses Amalia vanaf haar 18e 4000,- euro per dag Taxfree vangt en een( honger- Bijstand gezin 1000,- euro in de maand(die zij  ook nog vaak  maandelijks voor de ‘VVD&PvdA Kapo Klijnsma-Poort van de Hel” moeten weg slepen).

Marc van der Linden en Kysia Hekster lopen op Veteranendag (Video)met een extra grote ‘RVD-Nazi- Prins Bernhard- Witte Anjer”. Marc draagt  de Anjers op zijn ‘RTl-Riool- gat’ en Kysia voor haar (natte)- ‘NOS-Doos

Voor het eerst zal er in NL een afhankelijke deskundige en eerlijke Royal watcher van de Straat en het Volk zijn. De corrupte en slaafse royaltyverslaggever Kysia Hekster  van de Staats-NOS&RVD heeft al zwaar geprotesteerd bij haar ‘VVD-Crime-Boss Rutte’. De Royal watcher van Riool- Boulevard ‘Royaal- Os Marc  van der Linden‘’ heeft Oldenkamp zelfs al bedreigd dat hij boven op hem gaat zitten omdat hij de (straat)-waarheid gaan brengen en niet zoals hij stiekem ‘werkt’ voor de RVD en/of ‘Maffiaboss John de Mol’ en King Willem.

Tot slot: Underground Presentator en Partijleider Stem van de Straat ing Steve Brown toont hierna aan in het interview met de Super intelligente en onafhankelijke( dus niet corrupt) Esther van Fenema van Café Weltschmerz dat het ‘Taxfree- Shell-VOC-Koningshuis’ van ‘Graai-King Willem’ al eeuwen lang de succesvolste en liederlijkste-(incest)- Misdaadgroep is van Nederland:

 

Advertenties

7 antwoorden »

 1. De meeste honden blaffen, slechts enkele bijten door

  Mehran Keshe dwingt Belgische Rechtbank Kortrijk Keshe strafrechtelijk te veroordelen tot gevangenisstraf van 30 maanden. Terwijl het Belgisch/Nederlandse Pedo netwerk Demmink beschermt vallen de Belgische Officier van Justitie, Rechter en Politie Kortrijk in hun eigen gegraven kuil .

  De meeste zijn te belazerd om het baanbrekende werk van Keshe te bestuderen ook als het gaat om het ontmantelen van het Benelux Pedonetwerk speelt men liever de ene kaart en wed men slechts op één Paard Demmink

  Verslag ontmaskeren Pedo paradijs België/Nederland

  Like

 2. Official US military policy since Lincoln:

  “extermination, not of soldiers alone, that is the least of the trouble, but the people” …. “We are not fighting against enemy armies, but against an enemy people, both young and old, rich and poor, and they must feel the iron hand of war in the same way as organized armies.”

  Around 1902 in another attempt to “clean” for “world order”

  US General Jacob H. Smith tells the commanding officer of the Marines assigned to clean up the island of Samar, Philippines:

  “I want no prisoners.

  I wish you to kill and burn;

  the more you kill and burn the better it will please me.”

  He orders that the entire island of Samar be converted into a “howling wilderness.” He specifically orders that all males over the age of ten are to be shot. Step one is to burn the town of Balangiga to the ground. 2017 President Trump is doing it all over again.

  We are fast approaching the stage of the ultimate inversion: the stage where the government is free to do anything it pleases, while the citizens may act only by permission; which is the stage of the darkest periods of human history, the stage of rule by brute force.
  Ayn Rand

  US General Philip Sheridan, who presided over the expropriation of the Plains Indians, in his 1878 Annual Report of the General of the US Army stated, “We took away their country and their means of support, broke up their mode of living, their habits of life, introduced disease and decay among them, and it was for this and against this they made war. Could anyone expect less

  Like

 3. Mooi interview met die Esther, gelukkig zijn er nog eerlijke en rechtvaardige mensen.

  En de dag komt steeds dichterbij dat dat ongedierte wat schijt heeft aan z’n medemens het onderspit gaat delven: One day PAYDAY

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s