Elitaire Misdaad

Qatar laat zich niet afpersen door Trump en zijn Midden-Oosten ‘Pin-automaat-Tank-Stadions’.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Massamoordenaars Trump’ en zijn’ Pin-automaat- King Salem’ persen ‘Massamoordenaar Sheikh Hamad’ Qatar af. 
Mensenrechten?Kan Trump en zijn echte Bazen van “The Shadow World(Video)” en zijn EU loopjongens Merkel en Rutte wat schelen als het gaat om de ‘Islam-Olielandjes. Bovendien neemt Merkel en haar loopjonge Rutte het zelf ook niet zo nauw met de mensenrechten. Zo leven er in de US 60 miljoen eerlijke mensen onder de armoedegrens(Video) en in de EU 50 miljoen eerlijke mensen en dat is ook in strijdt met de mensenrechten. Het Godsdienst waanzinnige ‘Islam-Olie’ Midden-Oosten’ van de Puppet ‘Mad Dog Trump’ van The Shadow World zet zich schrap voor een harde ‘Maffiose-confrontatie’ over het Gas en Olie van Oatar tussen een reeks ‘Maffia-Dictators’ van Arabische Vazal-landjes van de ‘US-Elite’ en Qatar. De Dictator van Qatar weigert terecht aan een serie ‘Maffia-afpers’ eisen toe te geven. ‘Mad-Dog Trump ‘is daar zo kwaad van geworden dat hij met CNN is gaan rollen bollen. Nou, wij zien hier in Banana-Fraude–Nederland van de VVD ‘Pinoccio Rutte’, de Boss van het ‘Shell-Motorblok’(Video) niet gauw rollen bollen met zijn Staats-NOS.

Royal Shell’ bedankt Tweede Kamer met benoeming van hun Commissaris Zalm tot Informateur.

De ‘Bijbelbelt Boss Segers’ heeft in een door Duivelse ‘Zorg-CU-Maffia -Boss André Rouvoet'(Video) gezegende Persverklaring laten weten dat hij direct is gaan bidden voor de ‘misdaadgroep Shell’ en hun ‘Commissaris-Gangster-informateur -Moordenaar Zalm(Video)’ dat zij niet hun belangen kwijt raken in Qatar of die andere ‘Oliestaatjes’ of Nigeria. De ‘Nep en Fop Christen’ ‘CDA-Partijleider Buma’ heeft zijn Leden een verkoop advies gegeven Shell aandelen direct te verkopen als het ff kan aan ‘Kasteelheer Pechthold’ en zijn‘EU-Yuppie- fascisten’.

Nog meer Oorlog in het Midden-Oosten is nog meer Winst voor ”The Shadow World “en hun puppet ‘Mad Dog Trump’ en nog meer ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ voor de EU.

In Qatar dat zwaar bewapend is met miljarden US-Wapentuig wordt openlijk gespeculeerd op een militaire afpersactie door Saoedi-Arabië en zijn IS-bondgenoten met US wapentuig. De Maffia eisen aan het land, waaronder duizenden miljarden (een deel gaat naar  de dieven van kinderen met Kanker Trump & Zn) en het sluiten van satellietzender Al-Jazeera, zouden opzettelijk onuitvoerbaar zijn om die te rechtvaardigen.
De Arabische Dictator Islam Olie Vazal landjes van de Moordende ‘US-Elite ‘ dreigen wel nog hardere Maffia-sancties te treffen tegen het landtje( min of meer net zo veel inwoners als Amsterdam). Zo overwegen zij internationale bedrijven in hoofdzaak de misdadige Olie-Multinationals ( “The Seven Sisters”) voor de keuze te stellen: Qatar of ons. De Amerikaanse minister van Buitenlandse corrupte Olie en Wapen zaken de ex Olie Gangsters Tillerson aka “Barbarossa-Rex’(Video) “probeert achter de schermen tot een oplossing te komen zodat de’ US-Elite’ in Qatar en die andere ‘Olie-Landjes’  kan blijven gratis miljarden pinnen, tanken en wapens verkopen, maar hij wordt daarbij tegengewerkt door President Puppet ‘Mad Dog Trump’ die net voor 500 miljard wapens aan zijn ‘Gabber in Shadow-crime’ Massamoordenaar King Salem’ heeft verkocht, die openlijk de boycot tegen Qatar steunt.

The ‘Mad Dog Trump ‘Administration Almost Forgot It Wants to Bomb Iran(Video).
Die heeft tot dusver weinig effect. Na aanvankelijke zorgen zijn de supermarkten gewoon vol. Landen als Rusland, China, Turkije, Marokko, India en Iran zijn in het gat gesprongen. Commentatoren in Doha stellen smadelijk vast dat de Turkse zuivelproducten bovendien veel beter smaken dan die uit hun buurlanden. De gas- en olie industrie heeft nauwelijks klappen opgelopen (rivaal Dubai ontvangt zelfs nog steeds gas), terwijl het land claimt nog bouwmaterialen voor een jaar op voorraad te hebben. Wel dreigt de belangrijke luchtvaartindustrie harde klappen op te lopen.
De Arabische Vazal landjes eisen dat Qatar de steun aan ISIS& White Helmets extremisten stopt die zij en Trump trouwens ook steunen, de banden met Iran afbouwt en miljarden betaalt voor zijn politiek. Doha peinst daar niet over: „Niemand kan een soeverein land een ultimatum opleggen en afpersen voor duizenden miljarden , zelf Trump en zijn Vazal Staatje niet .”

5 antwoorden »

  1. Wat denken wij als coca cola andere ceo krijgt denk je dan dat ze geen cola meer produceren. Trump is gewoon een nieuwe pop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s