Politiek

En de PvdA-baantjescarrousel draait doorrrrrrrr zonder Schaamte met corrupte Van Dijk,Samsom en Marcouch!

(door Sevnnus J. Max en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ahmed Marcouch wordt Burgemeester van Arnhem waar hij 219 stemmen ophaalde.Is dat nou Democratie? Is het obscure splinterpartijtje PvdA net zo corrupt als de VVD of nog erger? Oordeelt u zelf:
De zieke ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ heeft de Gemeenteraad Arnhem twee kandidaten gegeven waaruit zij mochten kiezen, te weten Marcouch of de ‘VVD Griezel-Teeven’(Video). Vandaar dat de vergadering geheim was, want die kon -dat begrijpt u ook wel – het daglicht niet verdagen. Na vier jaar van hondstrouwe PvdA NSB dienst aan de VVD misdaadgroep (en het ‘Shell- Motorblok’(Video))van ‘Godfather Rutte’, waar de massa een zeer hoge prijs voor heeft moeten betalen worden de ‘PvdA-hoertjes’ rijkelijke beloont met ‘Graai en Naai Bestuur Baantjes’. Nadat de PvdA bejaarde “Killer Otwin van Dijk” al Burgemeester  werd van Oude IJsselstreek en vervolgens Samsom miljonair aan het worden in het het Maffia-Waste Management(Video) en andere ‘Nep en Fop Klussen’ is nu  de PvdA Mocro ‘Uncle-Gay-Tom-Ahmed Marcouch’ aan de beurt.

Shocking: Top20+ Criminele Burgemeesters (Video)van Ronald Plasterk.

Ahmed Marcouch can’t handle the Volks-truth(Video).

Hij wordt de nieuwe criminele burgemeester van Arnhem, maar hoort thuis in de cel wegen het verraden en leeg plunderen van de laagste Klasse, de bejaarden en zieken is Marcouch (PvdA-hoertje) maandagavond in het geniep door de corrupte gemeenteraad voorgedragen als hun nieuwe ‘Doofpot-Burgemeester“.Bronnen rond de Gemeenteraad lieten ons weten dat het enige puntje dat de benoeming in de weg stond was dat sommige Gemeenteraadsleden ‘Onno Hoes-achtige’ Schandknapen schandalen vrezen met Gay-“Unlce Tom Marcouch” als Burgemeester. Nadat Marcouch plechtig op de Koran had gezworen dat hij alleen op stap zou gaan, al dan niet met zijn ‘VVD- Gay-gabber in crime’ ex VVD Burgemeester Hoes met schandknapen in Amsterdam was de Gemeenteraad tevreden en stond niets meer in de weg om hem zijn ‘Gaai en Naai baantje’ te gunnen. Marcouch: “Het eerste wat ik ga doen als Burgmeester is alle PVV-ers bij de politie vervangen met corrupte VVDers in de Top en PvdA-ers op straat (net als in Den Haag), nee niet met Demmink als Politiecommissaris(Video), hhihihhih”.

De PvdA Sekte leider Asscher zijn gedragingen in de Tweede Kamer nemen inmiddels Krankzinnige surrealistische vormen aan,want die staat dagelijks in de Kamer Wilders en de PVV( tweede partij van NL) de maat te nemen, terwijl hij het één na het ander ‘Graai en Naai -baantje’ bezorgt aan zijn hondstrouwe, corrupte ex Kamerleden zonder enige schaamte. Nog ff en dan zijn er bij wijzen van spreken meer corrupte PvdA Burgemeesters en Bestuurders(Video) benoemt dan dat er mensen op hun hebben gestemd, nou dat is knap niet dan voor een ‘eerlijke’ partij die niet aan het corrupte ‘Rat in pak -Banencarrousel’ doet(Kuch).
Tot slot: Partijleider  en Orakel van de Straat ing Steve Brown roept op tot verzet(Video) tegen de meedogenloze Elite met hun Banencarrousel.

Meer, meer vervolging voor Geert Wilders(Video).

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de Gemeenteraad Arnhem. Die beroept zich collectief op zijn zwijgrecht en verwijst naar hun peperdure louche advocaat die, u voelt hem aan niet  bereikbaar was voor commentaar

 

5 antwoorden »

  • Wat wil je anders met de PvdA ? Partij van de Afbraak.

   29 2e Kamerleden en minstens 6-10 ministers/staatssecretarissen die (terecht) hun staatsuitkering hebben verloren door de Nederlandse kiezer.

   Die moeten anders allemaal worden opgevangen in een wachtgeld-ruftfonds.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.