oorlog's misdaden

ISIS—Israeli Secret Intelligence Service—Accuses Assad of Using Chemical Weapons.

(door Jonas E. Alexis  en ondersteunt door onze niet gesubsidieerde(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u nooit ziet bij de ‘Dr. Goebbels-Staats-NOS’ van de ‘PvdA-VVD-NPO‘(960 miljoen euro subside( omkoping) per jaar van ‘Pinocchio Rutte’&Co) met als Boss de ex PvdA VVD staatssecretaris de mislukte en corrupte Van Dam( twee ton( +duistere declaratie)  jaarsalaris uitkering). The Israeli regime, the Neocons, and the warmongers in the West have redefined terrorism, dug up new definitions from their own diabolical matrix, and imposed these radically new and different definitions on America and the West.

‘US-Elite’-‘Terror-Oorlog’ om de Olie,’Bloed-Poen’ en Gas heeft 2 miljoen onschuldige Vermoord(Video).

 Meer Lezen en Wakker Worden.

7 antwoorden »

  1. Ze bestaan nog echt het verzet, grijze heren, de uit zonde ringen voor wie oorlog niet de ver van zijn bed show betekent

    Een bijeenkomst in de Amsterdams ontmoetingscentrum ‘De Balie’ op 29 juni jl., onder de titel ‘Voeren de media ons ten oorlog?’.. 3 Prominente journalisten, ‘senior-journalisten’ kun je ze noemen, namelijk Karel van Wolferen, Stan van Houcke en Willy Van Damme bespreken de rol die de media spelen in het ‘verkopen’ van oorlogen: http://www.wanttoknow.nl/overige/media/waar-zijn-de-nederlandse-journalisten/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s