Misdaad

Duitsland zit op slot voor de ‘Maffia-G20’ van ‘Mad-Dog Trump’.

(van onze Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hamburg loopt vol voor de Maffia-G20-top, die daar morgen begint.Op de luchthaven van Hamburg kwam vanmiddag de ene na de andere wereld Maffialeiders aan. De meeste aandacht ging uit naar de ‘Mad-Dog president Trump’, die na een dr. Goebbels bezoek aan Polen aankwam in de Duitse stad.

Trump werd opgewacht door de corrupte Burgemeester van Hamburg. Aan het begin van de avond ontmoette hij bondskanselierde de ‘Führerin Merkel’ van EU  om samen de Maffia-top van morgen en zaterdag voor te bereiden.En ze kunnen het nu heel goed samen vinden want Trump greep haar gelijk in haar kruis tot groot genoegen van Merkel.

Zij hebben één ding afgesproken dat niet één van hun Wereld loopjongens leiders mag praten over het feit dat er ieder jaar zes miljoen kinderen streven van de honger(Video) door de Globalisering  van de Maffia-G20 .Op de Maffie-G20-top zijn de corrupte leiders van 19 grote industrielanden en de EU-Elite bij elkaar. Op de agenda staan onder meer besprekingen over de misdadige wereldhandel en de strijd tegen terrorisme en klimaatverandering (Kuch). Mogelijk gaat het ook over de crisis in het Midden-Oosten en Noord-Korea. Morgen komt Rutte en die wordt afgehaald door een ‘Uber-Taxi’ van zijn Partijgenoot Neelie Kroes

 Welcome to Hell van de G20. CNN CIA en zijn Dutch Outlet de Staats-NOS berichten dat Poetin achter  de demonstratie zit.
Rond de Maffia-top zijn al dagen veel democratie honderdduizenden mensen willen de komende dagen demonstreren tegen globalisering en sociale ongelijkheid en de Oorlogen om Gas en Olie(Video).Aan het einde van de middag begon in de alternatieve wijk St. Pauli een betoging met de naam Welcome to Hell. Zo’n 100.000 demonstranten willen vanavond in een optocht door het centrum lopen en die werden gelijk door de politie in elkaar geslagen door de politie. Aan de mars doen ook echte ouderwetse linkse activisten mee, die volgens de politie geweld niet schuwen, terwijl de politie ze gelijk in elkaar sloeg.Om het aantal demonstranten te beperken,houdt de Duitse douane controles bij grensovergangen. Zeker een Nederlandse bus met activisten is vanmiddag tegengehouden. Een inzittende van de bus zei tegen de ‘Staats-NOS’ met hun ‘PvdA Boss Van Dam’(Video) dat ze Duitsland niet in mogen en dat ze worden teruggestuurd. Een reden daarvoor zou niet zijn gegeven. De activist benadrukte dat hij en zijn medereizigers vreedzaam wilden demonstreren.

8 antwoorden »

 1. Er bestaat zoiets als gedeelde aansprakelijkheid, in casu Maleisië, NL, Oekraïne en Rusland ieder 1/4. Dat wil men niet. Dus gaat men tot St Juttemis door met elkaar de Zwarte Piet trachten toe te schuiven. Een hel voor al de families.

 2. Fake news everywhere. Waarom zien we onderstaande info niet terug in de msm hier. Denk dat de referendum uitslag richting de 90% NEE was gegaan. Niet dat het wat uit had gemaakt voor:
  GroenLinks, PvdA, VVD en de rest van de wegkijkende Deugmensen.

  • @Archie123. Thanks.
   Rutte is een vuige landverrader en een minderwaardig mens. Alle slachtoffers zo hard in de steek te laten. 198 families, vrienden en klasgenoten beschadigd en rutte verraad al deze mensen. De “daders” moeten in NL berecht worden en hij is daar blij mee, dat stuk stront. Dat is de enige manier om de echte schuldigen nooit voor het gerecht te krijgen. Dat had een internationale rechtbank moeten worden. En deze regering krijgt dat niet voor elkaar. Na alle miljarden die wij weggeven aan de EU, alle (foute) oorlogen die wij steunden en waar Hollandse jongens zijn geslachtofferd. En je krijgt het dan politiek niet voor elkaar om dit een internationale aangelegenheid te maken (Maleisisch airliner), dan ben je incompetent, impotent en een vuile landverrader. Dan ben je politiek aan het bedrijven over de rug van 198 NL’se slachtoffers en werkelijk; een minderwaardig mens. Brand maar in de hel. Scum.

   • Idd.

    En het verbaast mij dat de MSM die 198 families gewoon kan negeren. Gebrek aan inhoudelijk en beargumenteerd debat.

    Vroeger gingen de mensen al met duizenden tegelijk de barricades op als Minister van Agt een abortuskliniek ging verbieden.

    Tijden zijn veranderd. Ex-PvdA lijsttrekkers maken tegenwoordig carrière in het grootkapitaal.

   • @Toedeledokie.
    Ja, die 198 families die te stil zijn. Of te hard worden voorgelogen door de autoriteiten. Geen kik hoor je. Het kan toch niet dat ze allemaal wel vrede hebben met deze gang van zaken. (Ik had al lang iemand opgezocht en de waarheid uit hem/ haar gebeukt wanneer er iemand van mijn familie in had gezeten). Aan de ene kant begin je dan te denken aan een false flag operation. En dat er helemaal niemand is omgekomen, of in een geheim programma zitten.
    Maar goed, ik houd mijn hoop gevestig op mr. hiddema (FvD). Dat hij binnenkort een van de familieleden uitnodigd om in de tweede kamer te spreken. Dan kan niemand hen nog negeren. Als er een iemand het lef, het gore fatsoen en het ijzeren gestel heeft om dat te doen, dan is het Hiddema wel. Zag hem laatst weer 2x voorbij komen op internet en viel bijna van mijn stoel over zoveel eerlijkheid. Zijn we niet meer gewend van politici. En het is een verademing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s