Misdaad

Middenklasse bijna leeg geplunderd door Rutte&Co

(van onze Verworpenen der Aarde((Les damnés de la terre)redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Neoliberalisme ‘Shell-Motorblok Rutte’: De Pay Caps van ‘Jan met de Pet’.
De grote middengroep van hard werkend en eerlijk Nederland heeft tijdens de ‘Jan met de Pet’ crisisjaren uitzonderlijk veel moeten incasseren qua inkomstenverlies en verhoging van de vaste lasten, maar aan alles komt een einde. In stilte moeten deze eerlijke,hardwerkende mensen steeds meer moeite doen om de eindjes aan elkaar te knopen waarschuwt nu zelfs de Wetenschappelijke Raad voor het misdadige Regeringsbeleid van Rutte&Co. In Nederland leven al 2.5 miljoen mensen op of onder de armoedegrens en dan brallen de Gevestigde Orde Partijen dat de crisis voorbij is.

Bovendien hoort men van de Gevestigde Orde partijen nooit dat voor de Rijken en hun corrupte loopjongens de Politici er nooit crisis is geweest. Dat stellen alleen de SP(Video) en de Partij voor de Dieren en die worden dan ook systematisch door Rutte in de Tweede Kamer belachelijk gemaakt en zelfs uitgelachen(Video).

De Raad, één van de belangrijkste adviseurs van corrupte politiek Den Haag, bracht gisteren een lijvig rapport uit over ’de stabiele, slaafse, maar bijna leeg geplunderde middenklasse’. Die eerlijke groep, grofweg alle mensen met een inkomen tussen de armoedegrens en tweemaal modaal, „moeten harder werken en meer onzekerheid accepteren om hun positie te handhaven en sociale daling te voorkomen”, staat in dat rapport.„Vergelijk het met fietsen tegen de wind met een lekke band en dat je onderdelen steeds worden gestolen”, zegt Godfried Engbersen, hoogleraar sociologie en éeen van de samenstellers van het rapport. „Vroeger kon iemand in de middenklasse rustig doorfietsen, nu moet hij constant op de pedalen staan en opletten dat de onderdelen van de zijn fiets niet worden gestolen door Fietsendieven als Rutte, Asscher ,Segers, Pechthold en Buma. Deze mensen verdienen meer steun.” Zijn collega Monique Kremer spreekt van ’een optelsom van onzekerheden en plunderingen met de wet in de hand jegens de laagste en Middenklasse’.

Vast contract en geen ‘Flex-Slaven-Banen’.

De steun aan de kaal geplukte middenklasse moet volgens de Raad onder meer bestaan uit het stimuleren van vaste contracten met een normaal salaris op de arbeidsmarkt en verlaging van de vast lasten zoals huur, water, gas en licht een eigen risico. „Werk zou alleen flexibel moeten zijn als dat past bij de aard van het werk”, adviseren de wetenschappers. Ook moet wat hen betreft ’de herverdelende werking van de gesloopte verzorgingsstaat’, via het systeem van eerlijke belasting en toeslagen, behouden blijven. Het rapport komt uit op het moment dat op een steenworp afstand van de WRR-burelen onderhandeld wordt over een nieuw ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte3’ met een ‘Shell-Motorblok’(Video) dat zich opmaakt om de armen zand te laten vreten.Dat moet flinke knopen doorhakken over de verstoorde arbeidsmarkt en het corrupte belastingstelsel. De ‘Bijbelbelt Boss Segers’ denkt een heel eind te komen door dagelijks te bidden en wild met wijwater in de rondte te gooien op de Duivels Rutte, Buma en Pechthold.

Opmerking: Laat u niet langer leeg plunderen door dat ‘Haagse Tuig Rutte&Co’ en wordt lid van de Stem van de Straat Partij. De enige Partij in NL die niet liegt en echt opkomt voor de Laagste en Middenklasse en strijdt tegen de Rat in pak corruptie!

 

 

 

4 antwoorden »

 1. Zelf ook slachtoffer in de zorg geworden van het zgn creatieve boekhouden van het kabinet! Nieuwe heren nieuwe wetten, grrrrr Ŕ?

  Like

  • Slachtoffer van zorg ? valt wel mee.

   Echte slachtoffers in de Nederlandse zorg kunnen hun ervaringen anno 2017 niet meer navertellen.

   De crematie/euthanasie/verwaarlozing/poep-pis-en-schimmel-markt groeit namelijk als kool.

   Het kaalplukken, elimineren en dumpen van lastige overtollige bejaarden was nog nooit zo makkelijk, dankzij Rukke & Co.

   Like

 2. 3 groepen: A) Rijken, KH en multinationals B) Middenklasse C) Have nots. Rutte&Co laat A) met rust; melkt en zuigt B) uit en laat C) steeds groter worden. A) verdomt ’t om iets te betalen; C) kan niks betalen; dus is B) de klos. Stemvee heeft op 15/3 met continuering van dit beleid ingestemd.

  Like

 3. Straks zijn de organen van de middenklasse en labbekakken aan de beurt.

  Bejaarden zijn al de nieuwe grondstof voor de kunstmestverwerkende industrie dankzij de euthanasiewet van Pechvogel’s D’66.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.