Elitaire Misdaad

‘PvdA-Banencarrousel’niet meer te Stoppen: Roos Vermeij gaat ook Zakken vullen.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het lijkt wel of sollicitatieproducers even tijdelijk zijn afgeschat voor
alle‘ Zakkenvullers-Banen’ totdat alle ‘Top -PvdA Ratten in pak ‘(Video) aan een riante ‘Graai en Naai baan’ zijn geholpen. Na Otwin van Dijk,Samsom,Van Dam,Van Rijn en Marcouch is Roos Vermeij het vierde Top PvdA-Hoertje die van hun ‘Godfather Rutte’ een prestigieuze ‘Nep en Fop baan’ krijgt (zonder te solliciteren) na haar corrupte politieke loopbaan. Vermeij wordt full-time ‘Bestuurder-Zakkenvuller’ van het pensioenfonds PME. Het misdadige ‘PvdA-Banencarrousel’ is niet meer te stoppen en kent geen enkele schaamte of remmingen meer(Video).

Roos Vermeij heeft blijkens haar CV niet een dag eerlijk gewerkt of gesolliciteerd  in haar Leven.
Roos Vermeij was van 30 november 2006 tot 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamerfractie van de PvdA. Zij was ‘Graai en Naai-directielid’ van TransLink Systems (het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de geldverslindend ontwikkeling van de OV-chipkaart). Zij werkte eerder als Duistere adviseur van de PvdA minister Netelenbos die o.a. voor haar wan en misdadige gedrag samen met de’ Shell-Gangster’ en ‘Moordenaar Zalm’(Video)maar liefst zes keer voor de Parlementaire enquêtecommissie inzake het Fyra-miljarden- fraude-debacle moest verschijnen en zich aldaar te pletter loog. Roos was ‘Woordvoerster-beroepsleugenaar’  arbeidsmarkt, en geen sociale zekerheid (AOW en pensioen) en  peperdure werknemersverzekeringen en was in 2012-2014 fractiesecretaris. Van januari 2016 tot maart 2017  Vermeij lid van het verrotte Presidium van de Kamer.Het corrupte pensioenfonds PME verzorgt de pensioenen voor bedrijven in de metalelektro en die zitten in de zak van de Werkgever Voorzitter Hans de Boer aka de “VVD-Labbenkakken King”. En Hans de Boer heeft dit ‘Graai en Naai baantje’ voor Vermeij geritseld. Bij het fonds zijn 625.000 deelnemers aangesloten en die hebben niks te vertellen.Vermeij gaat in het corrupte Bestuur en  zich ook al net als haar ‘gabber in crime’ Martijn van Dam bij de NPO ook bezighouden met beleid en communicatie(liegen). Vooral dat laatste zal een zware klus worden omdat PME matig draait en het fonds de pensioenen al heeft moeten korten( jatten), maar ook zij kan net als Van Dam liegen als de beste en is corrupt tot op het bot. Banencarrousel is een vorm van ‘Elite-Corrupte’ dat strafbaar gesteld moet worden met een gevangenisstraf van tenminste 5 jaar en een boete van een miljoen euro. Partijleider van de Stem van de Straat partij ing Steve Brown legt in de video hierna uit waarom er Klasse Justitie is in NL. En  de corruptie van de Elite bijna nooit wordt vervolgd:

Volgens het duistere jaarverslag 2016 van PME staat voor de functie die Vermeij gaat doen, een salaris van ruim 158.000 euro per jaar ex zeer riante,decadente ‘Rat in pak declaratie'(Video).Afgelopen dagen werd bekend dat PvdA-staatssecretaris Van Dam lid wordt van de corrupte dr. Goebbels Raad van Bestuur van de Nederlandse Publieke ‘Elite-Omroep’ met als ‘PvdA-dr. Goebbels-propaganda- Boss Martijn van Dam’. Zijn ‘collega in crime’ staatssecretaris de ‘bejaarden Melker Van Rijn’ ook PvdA-Hoertje) staat op de nominatie om ‘Graai en Naai-directeur’ te worden van het corrupte Haagse ziekenhuisgroep Reinier Haga voor meer dan zes ton per jaar en wat duistere declaraties. Zowel Vermeij als Van Dam en Van Rijn hadden vóór de verkiezingen van afgelopen maart al aangegeven dat zij niet zouden terugkeren in de Tweede Kamer en dat zij hun Zakken wilde gaan vullen. Alle drie zagen af van een plaats op de kandidatenlijst van de PvdA, omdat zij ook wisten dat de PvdA zou worden weggevaagd voor zijn verraad aan de laagste en Middenklasse,de zieken, bejaarden en werklozen (Video) .Op die kandidatenlijst stond de Mocro “Uncle Tom Marcouch” wél (13e plaats). Omdat de PvdA terecht zwaar verloor bij de verkiezingen kwam de corrupte Marcouch niet in de Tweede Kamer. Deze week werd bekend dat Marcouch is voorgedragen door Rutte en zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ om ‘Graai en Naai-Burgemeester’ te worden van Arnhem. Wij hebben het door Rutte&Co 100% gesubsidieerde Transparancy-NL gebeld om commentaar m.b.t of de ‘PvdA-Banencarrousel’ corruptie is, maar die nemen de telefoon niet eens meer op.

 

11 antwoorden »

 1. Haar reputatie doet me denken aan schults verhagen, die van verkeer en waterstaat ministerie een grote puinhoop gemaakt heeft? Zelf getuige van een product van haar met name, meneer van 80 stond naast de weg met zijn fiets en wordt zomaar door een appende fietser omver gereden, nog wel de hele weg voor haar eigen had? Dank u voor de goede zorg!

  Like

 2. Sportkoepel NOC*NSF heeft oud-CDA-minister en voormalig KLM-topman Camiel Eurlings dit voorjaar gevraagd om zich terug te trekken als bestuurslid. Dat meldt de Volkskrant donderdag op basis van gesprekken met betrokkenen. Eurlings werd verdacht van het mishandelen van zijn ex-vriendin in 2015.
  De oud-politicus weigerde op te stappen, omdat hij zichzelf beschouwt als onschuldig, schrijft de krant. Eurlings trof in maart een schikking met justitie en kreeg een werkstraf. NOC*NSF wilde Eurlings niet in het bestuur, totdat duidelijk was geworden of zijn ex-vriendin akkoord ging met zijn straf. Volgens het Openbaar Ministerie heeft Eurlings die inmiddels afgerond.
  De sportkoepel heeft nu besloten dat bestuurs- en directieleden voortaan een verklaring omtrent het gedrag (VOG) moeten aanleveren. Mogelijk wordt het verkrijgen van zo’n verklaring lastig voor Eurlings, die door de schikking een aantekening in zijn justitiële documentatie (het voormalig strafblad) heeft. 
  De woordvoerder van Eurlings heeft aan de Volkskrant bevestigd dat het NOC*NSF van Eurlings af wilde. Die twijfelt er overigens niet aan dat hij een VOG krijgt, aldus de zegsman. 
  Of het bestuurslid moet vertrekken als hij geen VOG kan krijgen is nog onduidelijk. Hij is ook lid van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en kan alleen door die organisatie uit zijn functie worden gezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.