Elitaire Misdaad

Kamer verwerpt PVV-verzet tegen Marcouch en ‘PvdA –Banencarrousel’.

( van onze VVD- Klasse -Justitie redactie)

AMSTERDM-NOIR– Eerlijk hard werkend en kaal geplukt eerlijk Nederland (Video) is reddeloos verloren: Gisteren bekende de Tweede Kamer trots achter de corruptie te staan van de ‘PvdA-Banencarrousel’ en gaat daarna voor twee maanden op vet betaald Feodaal zomerreces(Video). Vrijwel de hele Tweede Kamer staat achter de voordracht van ‘Mocro “Unlce Tom” -PvdA-Kamerlid Marcouch’ tot ‘Graai en Naai Burgemeester’ van Arnhem((Video). En dus ook achter het verwerpelijke en de Facto corrupte Banencarrousel die op dit moment op volle toeren draait om alle Top PvdA-hoertjes(Video) van VVD ‘Godfather Rutte’ aan ‘Graai en Naai baantjes’ te helpen. Een brede corrupte meerderheid verwierp donderdag de oproep van de PVV aan de zieke corrupte PvdA Minister ‘IJdeltuit’ Plasterk (Binnenlandse Corrupte Zaken) om niet akkoord te gaan met de benoeming.

De arbeiders verrader Plasterk had de oproep om rechtvaardigheid woensdag al honend afgekeurd en zich dus achter de ondemocratische en corrupte benoeming van zijn ‘Huis-Marokkaans Marcouch’ geschaard en dat is logisch want hij heeft hem immers ook gedumd in Arnhem. Volgens de PVV discrimineert Marcouch omdat hij vindt dat PVV’ers niet bij de politie mogen en daar hebbenzij gelijk in. Wilders benadrukte dat Marcouch als Burgemeester het gezag heeft over de politie wat betreft handhaving van de openbare orde en hulpverlening in de gemeente Arnhem. Toen Wilders dat voorgaande punt inbracht staarde an blok alle corrupte Kamerleden naar het plafond met een rood hoofd. En de zieke Plasterk begon wild met zijn armen te zwaaien en te brallen met een hoog piep stemmetje blijf met je tengels af mijn (Zakkenvullers) Marcouch, Samsom, Otwin van Dijk, Martijn van Dam, Roos Verweij, Martin van Rijn en Henry Keizer.

Behalve de PVV stemde ook Forum voor Democratie (FVD) voor de oproep. Maar FVD deed dat omdat de partij de gang van zaken rond de benoeming van burgemeesters niets vindt. De partij is voor gekozen burgemeesters. En dat is de Stem van de Straat partij(Video) ook met die aantekening dat de Stem van de Straat wil gaan invoeren in het Wetboek van Strafrecht dat het Haagse corrupte Banencarrousel strafbaar wordt gesteld met een gevangenisstraf  van 5 jaar en een boete van 1 miljoen euro. De Partijleider ing Steve Brown legt in de video hierna uit waarom:

 

4 antwoorden »

 1. Diederik Samsom in de afvalverwerking kan zich refereren aan de PvdA.

  Een passende oplossing voor een groot maatschappelijk probleem.

  De stank van de socialistische graaicultuur en afbraak-hypocrisie is niet meer te harden, ondanks een harde westenwind.

  Ronald Pissterk doet er nog een schepje bovenop.

 2. Het einde nadert, de hele partij zoekt gauw nog naarstige uitweg naar een onderkomen in rijkelijk betaalde baantjes, de partijvoorzitter doet nog, dwars tegen het beleid ingaande uitspraken, om te redden wat er nog te redden is?
  Moeten wij deze mensen, die het hele beleid op zijn kop gezet hebben, nog aan deze banen helpen?

 3. Waar De avondetappe van de NPO rond de miljoen kijkers trekt, blijft Tour du Jour van RTL 7 vooralsnog steken rond de 300.000(200.000) kijkers. Presentator Wilfred Genee denkt dat kijkers nog niet helemaal gewend zijn aan het PULP NIKS wielerprogramma.

  • De presentator denkt dat de kijkcijfers vooral aantrekken wanneer er Nederlanders in het nieuws zijn. Zo schoten de kijkcijfers omhoog in 2011 nadat Johnny Hoogerland het prikkeldraad in werd gereden.
   ”Er moet iets gebeuren dat ook met Nederlanders te maken heeft. En dan kunnen we met ons programma ook onderscheidend zijn. Ik zou bijna willen zeggen, láát iemand het prikkeldraad in rijden, haha!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s