Elitaire Misdaad

Zomerreces van twee maanden gaat weer in voor ‘Labbenkakken-Tweede Kamer’.

(van onze ‘Haagse -Feodale-Vakantie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ en de ‘Banencarrousel-Kamer'(Video) twee maanden vet betaald op vakantie. King Willem Graait mee(Video) Het is ronduit absurd te noemen dat vandaag de dag de Tweede Kamerleden een betaalde zomervakantie van twee maanden en in de rest van het jaar nog 3-4 weken erbij heeft op kosten van het kaalgeplukte Volk. Nederland en België zijn de enige landen in de Wereld waar z’n dergelijke Middeleeuws ‘Feodale-vakantie’(Video) Luxe voorziening bestaat. Het stamt uit tijden de de leden van de Staten-Generaal nog per koets uit de gewesten moesten komen en dan soms weken onderweg waren naar Den Haag. Bovendien was het niet alleen tijdrovend, maar ook nog extreem gevaarlijk, want onderweg  lagen hun uitgehongerde onderdanen op de loer om ze te beroven en te vermoorden. Die tijden zijn helaas voorbij.

In normale beroepen zijn er jaarlijks zo’n 20 vakantiedagen en dan nog een stuk of wat adv dagen. En ik hoor ook wel van mensen dat ze hun vakantiedagen niet op krijgen en ze deels laten uitbetalen. En dan gaat ons politieke systeem, de Staten-Generaal zo’n twee maanden in de zomer met reces. En verder ook nog eens rond de kerst en in het voorjaar. Is dat niet een beetje erg veel?

Lodewijk Asscher van het obscure splinterpartij de ‘PvdA-hoertjes’ heeft laten weten voor landsbelang de Banencarrousel en om Wilders te criminaliseren en zwart te maken wel door te werken, totdat al zijn Top ‘Labbenkakken-Partijleden’ aan een’ Zakkenvullers-baantje’ zijn geholpen. In de vijftiende eeuw bestonden Nederland en België uit een aantal gewesten met als onderdanen lijfeigenen ( nu Labbenkakken) die gemiddeld niet ouder werden dan 30 jaar die elk een eigen Feodale Misdadige Roof en Plunder Vorst ( nu Taxfree ‘Graai-King Willem’) aan het hoofd hadden, bijvoorbeeld een hertog of een graaf. Deze gewestelijke extreem misdadige Vorsten werden terzijde gestaan door een corrupte Raad van Edelen en soms ook ‘Pedo-geestelijken’. Als de Vorst belangrijke mededelingen wilde doen of aan zijn onderdanen geld wilde vragen, breidde hij die raad uit met vertegenwoordigers van de steden. Zo’n incidentele bijeenkomst was een standen- of Statenvergadering.

De Moorddadige en corrupte Staten-Generaal behartigden vooral de gemeenschappelijke belangen van de Elite in de provincies. Het Misdadige &Genocide en Slavenhandel succes van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC), opgericht in 1602, maakte van de jonge Republiek in korte tijd een ‘Roof en plunder  en vermoord de arme wereldmacht’. Het spanningsveld tussen nationale ‘Elite-belangen’, zoals vrede en handelsvrijheid en particulier streven van de Elite in de gewesten en steden bepaalde de sfeer in de Staten-Generaal. Eigenlijk min of meer zo als het nog steeds is. De besluitvorming verliep vaak traag en invloedrijke Ultra-Rijken lieden probeerden de besluiten te sturen en dat is ook nog steeds zo. Dat gold ook voor de gewestelijke staten en de steden. De gewone man had geen beslissingsrecht (net als nu),maar kon via rekesten wel ideeën aandragen die dan net als nu zoals met het ‘Maffia-Oekraïne referendum’ gewoon de prullenbak ingaan en  an passant de ‘Underground Presentator Steve Brown aka” het Orakel van de Straat”(video) bedreigen.

 

Bij de Vrede van Münster (1648) werd de ‘Roof en Plunder VOC Republiek’ als onafhankelijke staat in Europa erkend en dat is nu anders, want nu is de ‘EU-Elite’ onder leiding van Führerin Merkel de baas in NL.

2 antwoorden »

  1. Diederik Aben bulldozerde deze week met 1700 uber pagina’s het werk van 6 jaar
    van Adele van der Plas in de kliko, Telegraaf: http://archive.is/nf72z NRC: http://archive.is/5X5IL Zo stond het online artikel van de telegraaf niet in de print editie, en was er geen aandacht voor bij het NOS Journaal, Nieuwsuur of EenVandaag. Men wil blijkbaar geen nieuwe lastige pottenkijkers creëren. Maar wie is toch eigenlijk die Diederik Aben ?

  2. Schaf ’t ZSM af. DH is ’n bijkantoor van Berlijn. Ga Duits ipv Engels leren. TK stelt met ’n Marokkaanse Vz sowieso niets voor. Dienen eerst en vooral aan Allah te gehoorzamen. Stemmen heeft geen zin, want de formatie is allesbepalend. De op 1 na grootste partij is kalt gestellt. Rutte&Co vinden dit democratisch. Omdat er geen nieuw Kabinet is, heeft de weggevaagde Plee v/d Asielzoeker ’t op Prinsjesdag voor ’t nieuwe begrotingsjaar met VVD voor ’t zeggen. A$$cher juicht. Heel de wereld weet dat DH zoiets is als de Landeshauptstadt Dusseldorf behalve DH.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s