Media-Maffia

OM-Getuige’ verzon verhaal over Moord op ‘Judas-zussen Holleeder ‘en hun Media- Pooier -Peter R. de Vries.

(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Willem Holleeder die door de ‘VVD-Justitie’ en hun ‘Media-Maffia’ onderleiding van Peter R. de Vries tot het Criminele Monster(Video) van NL is gebombardeerd zou vanuit zijn cel in de Extra Beveiligde Instelling (EBI) in Vught plannen hebben gemaakt om zijn twee ‘Judas-zussen’ en misdaadverslaggever hun ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ te vermoorden. De getuige die vorig jaar met dit aantoonbare leugen verhaal op de proppen kwam blijkt alles uit zijn duim te hebben gezogen en dat wij hebben wij vanaf dag één altijd al gesteld. O.a. omdat het fysiek onmogelijk is om vanuit de EBI contact te hebben met andere gedetineerde zonder dat de bewaking meeluistert om maar wat te noemen.

25 miljoen reden voor ‘Judas-Zussen Holleeder’ & Peter R. de Vries om Willem levenslang te bezorgen(Video).

Astrid Holleeder en Peter R. de Vries Stalken Willem Holleeder en bedreigen hem met de dood(Video).

 

De claim werd in mei vorig jaar al terecht ernstig in twijfel getrokken door de verdediging van Holleeder. Vandaag stelde advocaat Robert Malewicz terecht dat het definitief ‘een onzinverhaal is gebleken dat klakkeloos door het ‘VVD-OM’ van Minsister ‘Aasgier Stef Blok’(Video) is overgenomen, wat op zich al stinkt naar misdaad. De ‘Media-Maffia-Pulp van  ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn loopjongen De Vries, De Staats-NOS en Staats-Bral praatprogramma’s van de ‘Subsidie-Miljonairs Jinek, Pauw en Van Nieuwkerk(Video) en zelf de geschreven Pers met o.a. de corrupte en laffe ‘NRC Flapdrol Jan Meeus'(Video) hebben weken lang op basis van die infantiele Leugen-verklaring de ‘Judas-zussen’ afgeschilderd als twee zielige, eerlijke vrouwen die hun leven niet zeker waren. Ook De Vries bralde van de daken in de Media dat hij als onverschrokken Held niet bang is voor Holleeder sinds hij in de gevangenis zit met levenslang boven zijn hoofd want daarvoor toen Holleeder nog vrij was liep hij zijn corrupte benen uit zijn lijf om te roepen bij elk media pulp programma te roepen dat Willem een toffe peer was waar het goed boeken mee schrijven is, maar het wel dun in de broek doet voor Steve Brown (Video). Door de ‘Media-Hysterie’ verkocht het ‘Judas-boek’ van ex Mr. Astrid Holleeder en haar ghostwriter Peter R. de Vries als een trein.

Holleeder: ‘Judas-Astrid’ en ‘Politie informant Peter R. de Vries’ saboteren proces’(Video).

Steve Brown:Huurmoord er op los Video)en wordt daarna ‘Passage Liquatie ‘Kroongetuige-Miljonair’.
‘De getuige is inmiddels verhoord door de rechter-commissaris. Toen hij geconfronteerd werd met allerlei tegenstrijdigheden heeft hij erkend de boel verzonnen te hebben. Hij hoopte met dit verhaal over te worden geplaatst naar Curaçao als Kroongetuige met een paar honderd duizend euro Taxfree.’ Toen hem gevraagd werd of hij gecoacht is en nog steeds wordt door het OM en/of De Vries en/of Ros om deze valse verklaring af te leggen tegen Holleeder beriep hij zich angstig op zijn zwijgrecht en stelde dat als hij zich daarover zou uit laten dat hij vermoord zou worden in de cel. Wel gaf hij toe dat hij met de’ Kroongetuige-Miljonair Ros’ had gesproken en vele malen met het OM. Malewicz overweegt nu aangifte te doen wegens meineed, smaad en laster tegen de getuige en het OM en mogelijk ook tegen De Vries en zijn ‘Judas-zussen Holleeder’.

Bartje Willem Holleeder moet Hangen.

Volgens Malewicz wil het Openbaar Ministerie (VVD-OM) de zaak ‘nog wel bekijken.’ OM: “Maar mocht het daadwerkelijk tot een aanklacht komen, dan zien wij en onze Peter R. de Vries en zijn ‘Judas-Zussen Holleeder’ die zaak met vertrouwen tegemoet.” Wat dat laatste betreft heeft het OM wel gelijk, want het ‘Levenslang-vonnis ‘voor Holleeder is al getikt net zoals dat al bij aanvang van het het Bizarre en duurste (50 miljoen euro) Passage Liquidatie proces(Video) was getikt.

 

Opmerking: Volgende week geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV uitgebreid aandacht aan ‘VVD-Klasse-Justitie’ zaak Eurlings  Maar ook komt aan bod de extreem corrupte ‘PvdA-Banencarrousel ‘(Video).Van Steuntrekker tot Labbenkakken. Het bloed zweet en tranen Werklozen project Bosplan (Amsterdamse Bos). Holleeder tegen Steve Brown:“Een Chinese moordenaar in Amsterdam had vele onschuldige doden tot gevolg”. En hoe kan het dat een ‘Shell-Gangster’ en ‘Moordenaar Zalm’(Video) informateur Rutte3 is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s