Politiek

‘Shell-Kabinet Rutte’ pakt afdrachtsregeling SP aan. Waarom?

( van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De riante uitkering voor Tweede Kamerleden wordt ‘schadeloosstelling’ genoemd en dat in ironisch.Want de schade die zij aanrichten tegen het eerlijk,hard werkende Volk is niet te becijferen(Video). De uitkering van ‘gewone’ Tweede Kamerleden komt overeen met € 7705,27 bruto per maand voor slechts 9 maanden ‘werken’ (in hoofdzaak liegen). Daarnaast krijgen Tweede Kamerleden 8 procent vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3 procent conform de regeling voor rijksambtenaren.Tweede Kamerleden kunnen voor hun reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer kiezen tussen een OV-jaarkaart voor eerste-klasreizen, want zij willen niet tussen het 2de klas werkenden door hen kaal geplukte Klootjesvolk zitten staan. Compensatie van de reiskosten voor woon-werkverkeer, van maximaal € 0,19 per kilometer.Tweede Kamerleden ontvangen ook een vergoeding voor reiskosten buiten het woon-werkverkeer. Deze vergoeding bedraagt € 4900 per jaar. Het kan niet op, want het is Crisis, niet dan?

Verblijf kostenvergoeding en Vergoeding voor aan ambtsuitoefening verbonden kosten.

Tweede Kamerleden ontvangen een verblijfkostenvergoeding die afhangt van de afstand tussen hun woonplaats en de Tweede Kamer.Tweede Kamerleden ontvangen een beroepskostenvergoeding van bruto € 2670,83 per jaar (per 1 januari 2017). De hoogte van deze vergoeding van de beroepskosten wordt jaarlijks door de PvdA Minister Plasterk van Binnenlandse Corrupte Zaken aan de hand van de index materiële overheidsconsumptie van het Centraal Planbureau vastgesteld. De PvdA Kamer-Voorzitter ‘Mocro Spion Arbib’ vangt meer, namelijk 144 duizend per jaar en vandaar dat deze onbenul altijd zo ‘Zombie-vrolijk’ in de rondte loopt te brallen.De vergoeding die SP-politici ontvangen voor hun werk in parlement, Provinciale Staten en gemeenteraden mag binnenkort niet meer rechtstreeks in de partijkas worden gestort, want dat zet de andere corrupte politici in een kwaad daglicht als kleine Zakkenvullers, die maanden lang op vakantie gaan. De PvdA Minister ‘IJdeltuit Plasterk’ van Corrupte Binnenlandse Zaken gaat met Tweede Kamer en het extreem corrupte “Eerste-Twee-Petten-Kamer”(Video) en met de lagere overheden in gesprek om deze afdrachtsregeling van de partij te stoppen wat dat druist in tegen alles waar hij als loopjongen van de Ratten in pak(Video) en lid van de PvdA, het obscure Banencarrousel splinterpartijtje voor staat. De zieke Plasterk heeft dat vrijdag gebrald na de Lieg en Bedrieg ‘Shell-Ministerraad'(Video). De SP kent deze methode al sinds jaar en dag. Honderden SP-politici dragen hun vergoeding rechtstreeks af aan de partij en krijgen een deel daarvan weer teruggestort. Plasterk had in december al aangegeven dat hij deze regeling „onwenselijk” vindt, want uit die handeling van de SP-er blijkt namelijk dat zij niet voor het geld in de politiek zitten en dat kunnen wij niet hebben.

’Zonder last( van geweten) opereren’.

Rechtszitting in Amsterdam over Grondwet ; art. 120(Video), fraude& machtsmisbruik UVW en corrupte juristerij&knevelarij.

De corrupte PvdA bewindsman wees er vrijdag op dat een corrupte ‘Necrofiele-D66- Rechter‘ in februari heeft bepaald dat de gemeente Noordoostpolder niet hoefde mee te werken aan de eis van een SP-politica om haar vergoeding op de partijrekening te storten. Volgens de corrupte D66 rechter is dat in strijd met de grondwet waar alle rechters normaal gesproken hun gat mee afvegen. Daarin staat dat volksvertegenwoordigers ’zonder last’ moeten opereren en daar staat ook in dat iedereen recht heeft op huisvesting ( wachttijd 17 jaar in Adam en voor Vluchtelingen 3 maanden(Video)), scholing, Gelijke benoembaarheid( Banencarrousel?) Huisrecht, Werkgelegenheid; rechtspositie werknemers; arbeid, 20.Bestaanszekerheid; welvaart; sociale zekerheid, Volksgezondheid; woongelegenheid; ontplooiing.Toegang tot medicehulp( 200 duizend Zorgmijders). Wie op die voorgaande Grondrechten een beroep doet bij de rechter vangt systematisch nul op zijn rekest.Plasterk onderstreepte dat hij volksvertegenwoordigers die geld willen afdragen aan hun partij in principe niets in de weg wil leggen. Maar dat kan niet via de afdrachtsregeling van de SP, omdat die op een rechterlijke uitspraak is gestuit(Kuch). Als Kamerleden zelf een deel van hun vergoeding riante uitkering in de partijkas willen storten is er echter geen probleem, bralde hij. De PvdA-minister ontkende ook dat hij erop uit zou zijn de SP de voet dwars te zetten, maar goed iedereen weet dat deze zieke man een pathologische leugenaar is.

Politieke pesterij van een zieke Geest Plasterk ’
SP-Tweede Kamerlid Ronald van Raak spreekt terecht van een „politieke pesterij van een zieke PvdA man die de hoer heeft gespeeld voor ‘Shell Rutte’”. Vier jaar hield de  zieke PvdA minister zijn mond hierover, aldus Van Raak. Hij vindt het „onfatsoenlijk” dat dan op de eerste dag van het Middeleeuwse zomerreces(Video) „een oud voorstel wordt afgestoft wat eerder in de prullenbak is gegooid”. Zijn partij gaat door met de afdracht, al  zal het volgens Van Raak wel een stuk bureaucratischer worden.

3 antwoorden »

 1. Wanneer wordt nu ’n zwaar Gereformeerde, slecht Arabisch en Engels sprekend, NLer, met dubbele nationaliteit, Vz v/h Marokkaanse Parlement? Die reciprociteit zal lang op zich laten wachten. In andere zaken staan die Berbers stante pede op hun ponteneur en wordt dit wapen getrokken. Nu horen we hen niet.

 2. Waarom niet gratis Kamerlid zijn ? Het gaat toch om de eer en inspraak van het volk als burger zelf, dat je er dan voor terugkrijgt ?

  Beroepspolitici dus, in dienst van Goldman Sachs.

 3. Plasterk”s overdosis harteloosheid doet eigen Hart begeven
  Plasterk promoveerde in 1984 tot doctor in de natuurwetenschappen op een proefschrift over genetisch onderzoek naar de platworm. https://nl.wikipedia.org/wiki/Genetica Na zijn promotie ging hij werken als post-doc bij het California Institute of Technology (Pasadena). Hier deed hij onderzoek naar DNA-transpositie in de parasiet Borrelia hermsii. Lees meer nazaat dokter Mengele: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ronald_Plasterk

  179th Knowledge Seekers Workshop July 6 2017, with special dedication to Fabio who passed July 6 2016 and to Naomi who is recovering.

  Warm aanbevolen voor alle zakkenvullende pseudo helden van het medische estaBlish ment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s