Elitaire Misdaad

Braking News: Pakistan eist 2,4 miljard van ‘Shell-Informateur–Zalm’ voor de Dood van 200 mensen.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Royal Shell’ bedankt Tweede Kamer met benoeming van hun Commissaris Zalm tot Informateur.
Wat u niet ziet bij de Staats-NOS en Staats-Bral programma’s van de subsidie Miljonairs Jinek, Pauw en Van Nieuwkerk(Video):” Pakistan orders Shell subsidiary to pay $2.4 million for tanker blast”(Bron: Reuter).Maar u zult  ook over deze ‘Mega-misdaden’ van de ‘Misdaadgroep-Shell’ waar die van Holleeder en alle ‘Volks-Gangstertjes’ bij elkaar helemaal in het niet vallen zelfs maar geen piep horen van de Nep en ‘Fop- misdaadjournalisten’(Video) van ‘RTL-Riool Boulevard’ de ‘Insluip Geilneef-Junkie Peter R de Vries’(Video) en ‘Politiescribent John van den Heuvel’(Video). En dat is logisch want als zij dat wel  zouden doen staan zij gelijk op straat en moet zij ook gaan stelen als wanhopige “Criminele Schlemielen” in de Winkel.
Waarom is Holleeder geen informateur van Rutte-3?

Zoals iedereen weet is Zalm niet alleen informateur van Rutte3, maar ook de Top Crime-Boss van Shell. De Misdaadgroep-Shell waar Taxfree ‘Graai-King Willem& familie 25 % aandelen(Video) in heeft staan nu  ook terecht in NL voor medeplichtigheid aan vele executies in Nigeria(Video;Bron;Eenvandaag). Men kan dus stellen dat de King ook medeplichtig is aan de ‘Mega-misdaden’ van Shell als de grootse aandeelhouder van Shell. En nu eist Pakistan gisteren terecht 2, 4 miljard van Shell op grond van dood door schild van ten minste 200 mensen. Dat is bijna net zoveel slachtoffers als die bij de MH17 slachtpartij zijn gevallen, maar dat is voor de Staats-NOS en de Tweede Kamer geen aanleiding om daar aandacht aan te geven. Maar goed het gaat hier om arme sloebers uit Verweggistan en wie kan dat wat schelen in de Tweede Kamer en bij de NOS. Trouwens van honderden ‘Jan met de Pet slachtoffers’ schiet die zieke PvdA Plasterk(Video) toch alleen maar in de lach en voert zijn doortrapte partijgenoot de ‘EU-Graaier Timmermans’ direct een ‘Nep en Fop huilbui uit’.

‘Bijbelbelt- Boss Serges’ bidt en houdt zijn ogen en oren dicht.
Die Segers en ‘Shell-informateur-Zalm&Rutte’ toch. Inmiddels is het wel klip en klaar dat het Motorblok van Rutte in elkaar wordt gezet door een ‘Shell-serie-Moordenaar&Elite-Gangster Zalm’. De ‘Bijbelbelt Boss Seger’s zit nu na deze eis van Pakistan niet alleen met Knoflook&wijwater en een groot zilver Kruis op zijn bordt aan de onderhandeling tafel met de informateur ‘Duivel- Zalm’, maar heeft hij nu ook watten in zijn oren en een zwarte zonnebril op die alles tegenhoudt zodat Zalm hem niet in de ogen kan kijken. Segers vreest namelijk dat dan hij in steen verandert als Zalm hem recht in de ogen kijkt en dat hij dan geen geweten meer zou hebben en naar de ‘Shell-Hell’ gaat of als diesel het Motorblok van Rutte in. Hij weet kennelijk nog steeds niet dat sinds hij aan de ‘Shell- Zalm&Rutte’ Tafel is aanschoven hij geen greintje fatsoen en geweten meer heeft en volgens zijn eigen Bijbel regelrecht naar de Hel gaat. ‘Godfather Rutte’ daar in tegen is verrukt om zo een echte ‘VVD-Moordenaar& Shell Kapitalist’ als Zalm aan Tafel te hebben en zijn de Staats-NOS prijst Zalm en hem de hemel in.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk:Volgende week geeft de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV als enige aandacht aan de ‘informateur-Moordenaar-Shell-Zalm’ en de Chinese Moordenaar van Holleeder (Video).

3 antwoorden »

  1. Om de meldingsplicht van 5% (of >) a/d AFM te ontlopen, heeft ’t KH de aandelen Shell ondergebracht in 5 stichtingen van elk 4,9999999999999999%. Dat heet dan keurig naar de Wet handelen. Doet Jan-met-de-Pet zoiets, heet ’t dat hij in strijd met de geest v/d Wet handelt. Lubbers sprak destijds schande over de calculerende burger, maar vergat ’t KH.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s