koningshuis

Zoek het Verschil tussen de twee ‘Taxfree-Queens Maxima& Ivanka Trump’.

(van onze ‘Royal-dr. Goebbels-Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Antimonarchisten hebben recht Belasting Vrijstelling Kosten  Taxfree ‘Graai -King Willem&Co'(Video).Zoek het Verschil tussen twee ‘Elite-criminelen’ de ‘Taxfree-Queens Maxima en Ivanka Trump ‘die nog nooit een dag eerlijk hebben gewerkt voor de kost.

Zoek het Verschil tussen twee ‘Elite-criminelen’ de ‘Taxfree-Queens Maxima en Ivanka Trump’ die nog nooit een dag eerlijk hebben gewerkt voor de kost.

Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown(Video) legt uit en toont aan in de video hierna dat het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’ van de ‘Super-Elite-Godfather ‘Graai-King Willem’ de meest succesvolste en moorddadigste misdaadgroep van NL is en Holleeder de Kop van Jut om de boel af te leiden.

5 antwoorden »

  1. Opgetrommeld door Victor Baarn weet ze precies hoe ze de massa moet bespelen. Peper dure haute couture, nep glimlach en geveinsde interesse voor de armen. Heeft ’t niet a/d kinderen overgedragen. Die lijken allemaal op Bea, m.n. de oudste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s