Politiek

Den Haag Turks en Marokkaans Spionnen en Moordenaars Nest, maar Plasterk weet van niets.

(van onze ‘Blinde’ ‘VVD-Pedo-Klasse –Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRDe AIVD van de Zieke en corrupte PvdA Minister Plasterk weet nooit iets. Zo weet de AIVD van Plasterk bijvoorbeeld al een kwart eeuw niets(kuch) van de Mega-misdaden en Massamoorden(Video) van de ‘Royal-Shell-misdaadgroep’ van de ‘VVD-Super-Elite-Gangster Zalm’ en zijn Boss ‘Taxfree-King Willem’ om maar wat te noemen. En die ‘Mega-misdaden’ staan n.b. gewoon op het internet en youtube en bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/Salto TV (bijv. vanavond ) en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. In een uitgelekte conversatie tussen twee Turkse spionnen en Moordenaars in Duitsland wordt het Binnenhof en Den Haag aangeduid als een Moord en Heroïne commandocentrum voor de Turkse inlichtingendienst. En dat de Tweede Kamer geïnfiltreerd is door een Marokkaanse ‘Top- Spion-PvdA-er Arib’ en andere. Den Haag en de Tweede Kamer worden genoemd in een stiekeme audio-opname van een gesprek tussen de spionnen en moordenaars en hun opdrachtgever.

Private Killer im Regierungsauftrag Zusammenarbeit von Staat und Organisiertem Verbrechen in der Türkei.

Vanuit Nederland houdt de Turkse geheime dienst MIT zich al jaren lang bezig met het opstellen van lijsten van Koerdische PKK-activisten die vermoord moeten worden en het verhandelen van Heroïne met o.a. de Grijze Wolven.Onder Koerden in Nederland groeit terecht de angst dat kopstukken worden vermoord door ‘Sultan Erdogan’ en zijn Moordenaars. In 2013 werden drie Koerdische vrouwen doodgeschoten in Parijs en nog veel meer in de EU. Deze moorden worden door de EU MSM en de Staats NOS afgedaan als moorden in de Turkse onderwereld. De Koerden zijn extra bang omdat zij vermoeden dat de  AIVD van ‘Acacadabra Dick Schoof’en de zieke PvdA Minister ‘IJdeltuit Plasterk’ deze Spionnen en Moordenaars gedogen en daarom niet het land uit zetten of vervolgen. De Koerden kunnen gewoon niet geloven dat de AIVD en de Politie van de VVD Minister Gangster ‘Aasgier Blok’(Video) zo dom is dat zij niet weten dat Den Haag vol zit met Turkse en Marokkaanse Spionnen, Moordenaars en Drugsdealers van  de Turkse en Marokaanse Staat.

Noot:‘Volks-Gangster Steve Brown’ en de Turkse Maffia(Video).

 Mededeling van grote Importantie voor het Volk: Vanavond en Donderdag  geeft de Stem van de
Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV als enige aandacht aan de ‘informateur-Moordenaar-Shell-Zalm’ en de Chinese Moordenaar van Holleeder (Video).En voor het eerst de brengt De Stem van de Straat  ‘De O-Show Video)  zijn inbreng met een weergaloze, geniale, hilarische maar O zo keiharde reportage over Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn misdadige ‘Incest -familie’ en de MH17 -Doofpot & Oplichterij van Rutte& Co die zijn weerga niet kent.En Streetreporter Amsterdam-Noir Dwight met zijn onnavolgbare geniale maatschappelijk kritische inbreng.

 

7 antwoorden »

 1. DH is net zo’n broeinest als Brussel waar IS onder de rook van EU en NAVO haar HK heeft. Daar spreekt men schande van en laat ’t vervolgens in DH rustig doorsudderen. Ongehoord dat de Vz v/d TK ’n dubbele nationaliteit heeft (wordt in NL zwaar ontmoedigd behalve bij Max. en Bea) en als Moslima eerst aan Allah dient te gehoorzamen. Dat soort penibele vragen houdt men in NL onder de korenmaat.

 2. Redactie terwijl u en de MSN media een hetze voeren
  tegen onschuldige mensen laat ik u een nieuws feit
  zien van u beste vrienden en bondgenoot

  • @onlyyou. Hahaha, I see what you did there.
   Wat ik mij afvraag is of Plasterk enig idee heeft hoe vaak familieleden van Aboutaleb/ Arib in Marokko ge-debriefed worden door de DGST (geh. dienst). Ik denk 2 x per jaar tegen een mooie vergoeding. Maar de vraag stellen is hem al beantwoorden. Nl’se politici zijn pussies in extrema. Tegenwoordig wil Justitie/ geheime dienst in Marokko NL niet helpen met identificeren van mogelijke terroristen (rest vd EU krijgt wel info). Omdat wij hun uitkering/ kindertoeslagen hebben verlaagd (ging om een paar miljoen per jaar). En rutte & cunt Koenders accepteren dat, hahaha. Wat een zwakke wezels.
   Turkse geheime dienst heeft met graaf Denkula een filiaal in de 2e Kamer. Dat spreekt voor zich. Daar hoeven we ook niet moeilijk over te doen. En die mocro die ook bij die club zit en heel erg stilletjes zijn zakken loopt te vullen; die verkoopt z’n moer nog wanneer die platzak is. ’t Is gewoon een klucht. Kan er eigenlijk wel om lachen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s