Misdaad

‘PvdA-EU-Graaier-Timmermans’ is de Beste betaalde ‘Huil-komedianten’ en Verrukt van zich zelf.

( van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘PvdA- EU-Graaier-Timmermans’ is de Beste betaalde ‘Huil-komediant’ o.a. bij de VN en Buitenhof (Video) en verrukt(zieke Narcist) van zich zelf. 

De geheimhouding rondom MH17 verklaart de huilbuien van Frans Timmermans.

10 antwoorden »

 1. Een van de grootste misdadige PvdA-profiteurs van het kabinet Rukke.
  Inspireerde veel vroege VVD-figuren tot zakkenvullende experimenten.
  Ervaren corrupte salonsocialist met een zachte G in harde valuta.

  Linkse tophuichelaar, over MH17-lijken lopend, haalde een giga-graai-en-naai-functie in Brussel voor zichzelf in de wacht. Doet Nederland in de uitverkoop voor jaarlijks 385.000 Euro excl. emolumenten, en vindt Nederland daarom een geweldig goed land.

  Dankzij zijn (h)oerhypocriet gespeelde huilebalkvoorstelling over MH17, is de Vaderlandse geschiedenis voor eeuwig besmet met de grootste internationale schandvertoning sedert de val van Woerden in het rampjaar 1672.

 2. Is ’n fervent voorstander van open grenzen, geen barrières of versperringen op ’t EU grondgebied, zodat iedere gek naar binnen kan wandelen. V/e goede bewaking v/d EU voordeur heeft die kwast nog nooit gehoord. Hoe anders privé! Heeft om zijn woning in Heerlen ’n metershoog, onneembaar hek laten plaatsen, waar geen vlieg doorheen komt. Handelt privé diametraal tegenovergesteld als in ’t openbaar. Kenmerkt die linkse rat.

 3. Sorry, totaal off topic maar wel smullen.
  Groen Linkser heeft pand in binnenstad Amsterdam. (Dan ga je vaak al richting de 1 miljoen euro’s,) dus Links lullen Rechts zakken vullen loont de moeite. Verhuurd via Airbnb.
  De eigenaresse haar man heeft vervelende, zwarte, transgenders/ #zeurpieten huurders van de trap gelazerd en 1-tje was 15 min buiten westen.
  Wie moeten we hier nu weer de schuld geven;
  Racisme? de Patriarchie of Extreem-rechts (Wilders/ Baudet)? Wie o wie? GeenStijl? Trump?
  Hahahaha, ik hou het niet meer. Al die verweekte politiek correcte Deugers kunnen hier geen touw meer aan vastknopen. De wereld klopt niet meer. Error#404.

  GroenLinks miljonair mishandeld zwarte transgender.
  In 1 zin je hele werldbeeld in duigen als d66-er of GL-er.
  Ik vind het prachtig.

  http://www.telegraaf.nl/reportage/28618497/__Smijtrel___geen_racisme___.html?reason=authentication_failed&apw-origin=http%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Freportage%2F28618497%2F__Smijtrel___geen_racisme___.html

  • En om de hypocrisie moddervet te maken. GroensLinks is tegen en altijd kritisch geweest tegen Airbnb verhuur in Amsterdam. Maar wel zelf lekker verhuren via die site. Wat een hypocrieten. Als er iets het morele failliet van d66/ GL aangeeeft is het dit verhaal wel. Hoop dat GStijl dit even flink gaat uitmelken en Baudet dit gebruikt om al die Deugers continue om de oren te slaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s