Elitaire Misdaad

Volksnieuws& Stem v.d. Straat leggen de hand op Regeerakkoord Rutte&Zalm met geheime Camera actie.

(van onze Nederlandse Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Motorblok van Rutte&Zalm informeel en gratis in ‘Shell-Station-restaurant’ dinerenen& formeren.Wij hebben als eerste met onze geheime camera het regeerakkoord weten vast te leggen door een camera in een Kruis te verstoppen en die via een ‘CU-Judas- informant’ aan Segers te geven. U ziet hierna de opnames.Een andere omgeving en informeler is goed voor het ‘Shell-Motorblok CDA,CU, D66 van Rutte3 ,maar een teken aan de wand welke verschrikkingen het eerlijke, hard werkenden (Video) en werklozen, bejaarden en zieken te wachten staan. Krijgen wij hier de zelfde misdadige verschrikkingen( Video)die de ‘Shell–misdaadgroep’ van Zalm veroorzaakt heeft in Nigeria en Pakistan en de rest van de Wereld?

De gewetenloze onderhandelaars ‘Pinoccio Rutte’ van de VVD-misdaadgroep, ‘Idioot Buma’ van het ‘Nep en Fop CDA’, ‘Necrofiele Pechtold’ van de ‘D66-Yuppie-Fascisten’ en de ‘Bijbelbelt Bos Segers’ van de incest-ChristenUnie kwamen maandag vermomt in vrijetijdskleding bij elkaar in Den Haag onder leiding van de ‘Massamoordenaar- Shell-Gangster Zalm, op een paar honderd meter afstand van de Stadhouderskamer op het ‘Misdaadcentrum Binnenhof’ waar ze normaal Duister onderhandelen. Ze hebben zich kostelijk vermaakt(Video) over Thieme van de Partij van de dieren. Ook kunnen wij vast onthullen dat het Motorblok en Zalm&Rutte het eens zijn dat Samsom de post krijgt van ‘Judas-Minister'(Video).

Staats-NOS  en Jaknikker-Pers zwijgen over Zalm zijn ‘Shell&Banks-Strafblad’ en dat Shell nu terecht staat voor massaexecuties in NL en vervolgd in Pakistan voor 200 doden.
Na afloop dineerden de onderhandelaars gratis, degenen die beschikbaar waren althans (Segers was niet mee gegaan, want zijn wijwater was op), samen met de ‘Shell-informateur’ en Top VVD-er en ex Bankier-Gangster Zalm in een ‘Shell-Tankstaion’ aan de Javastraat. Of er maandag op de nieuwe inspirerende Massa-Moordende en milieu vervuilende gesprekslocatie van Zalm Duivelse knopen zijn doorgehakt is niet gezegd, maar Zalm bralde bij aankomst in zijn ‘Shell-Tankstation’ dat de sfeer „ misdadig goed” is en dat er „hard en zonder geweten ” wordt gewerkt en stiekem om Segers gelachen. Er komt volgens hem zeker een nieuw misdadige ‘Shell-Kabinet Rutte3’, maar hij heeft „geen idee nog” wanneer dat zal zijn. De doodsbange Segers(Video) heeft bedongen dat het volgende gesprek in zijn incest-Kerkje in de Bijbelbelt moet worden gehouden, anders stopt hij er mee.

Zie hierna het ‘Shell-Regeerakkoord Rutte&Zalm’ waar wij de hand op hebben weten te leggen met de Verbogen camera:

Mededeling van grote Importantie voor het Volk:Deze week geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV aandacht aan de ‘Massamoordenaar -Shell-Gangster Zalm'(Video) en de corrupte ‘PvdA-Banencarrousel’  en nog veel meer wat u nergens anders ziet.

 

 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.