EU

De Top ‘EU-Elite-Verraders& Graaiers’ van’ Führerin Merkel’ in beeld(niet Compleet).

(door Mark de Hollander en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Deze Verraders hierna maken onze landen kapot door ‘islamofascistsche’ import en stellen ons bloot aan nog meer IS-Islam en illegale Afrikanen( mensenhandel) en daarnaast beroven zij de eerlijke massa leeg tot op het bot( reeds 50 miljoen EU-Burgers leven onder de armoedegrens) . De foto lijst is niet compleet, want Merkel’s trouwe loopjongens Rutte en Marcon ontbreken, waarvoor ons excuus.

Categorieën:EU

Getagd als:, , , , ,

8 antwoorden »

 1. Ze moeten eigenlijk verplicht binnen een termijn van 2jaar van post veranderen anders zitten ze voor hun hele leven gesetteld in het zadel, en dat allemaal van onze belastinggeld?

 2. Iedereen heeft wel eens gehad dat z’n rikketik een keer of twee overslaat. Bij een oudere spreken we dan van een beroerte, waar een handje vreemd kan gaan bewegen. Als een jonge gast dat heeft kan dat ook gebeuren, echter dan herstelt de schade wel weer. De schade herstelt bij zo’n jonge jongen echter NIET als je hem continue kunstmatig in coma houdt. Wat Ajax hier heeft laten zien, een vreemde delegatie van vertrouwen naar een Oostenrijks ziekenhuis voor de gezondheid en het herstel van Nouri, getuigt van een vreemde agenda en levert alleen maar vraagtekens op. Weldenkende ouders van getalenteerde jeugd krabben zich terecht achter de oren, wat is hier gebeurd? Ik zou zeggen laat de prestige en de lonkende contract voorwaarden van Ajax maar voor wat ze zijn, en ga b.v. voetballen bij NAC waar media en papierwerk poespas geen boventoon en persoonlijke hinder veroorzaken. In ieder geval krijg je twee per jaar de kans dat voormalig favoriete clubje de les te lezen.

 3. Proven Beyond Reason(able) Doubt

  Meelezende BAR prostituees OM, Justitie en Politie chapeau, ga zo door !
  Nu alléén nog afrekenen !

  SHELL GAME: Interview with a Military Whistleblower Scott Bennett on Terrorism

  Scott Bennett, Patriot Truth Warrior (Part II) by Preston James, July 13, 2017
  http://www.shellgamewhistleblower.com
  US Army Psyops warrior Scott Bennett was officially tasked with tracing terror financing. When he did his job too well and discovered that the USG was secretly funneling money to ISIS and other similar terrorist groups, he was jailed on a non-existent auto registration violation at his army base. Lees meer:
  http://www.veteranstoday.com/2017/07/13/scott-bennett-patriot-truth-warrior-part-ii/

 4. We kunnen ze nou allemaal naar zweden slepen ! En voor hun is artikel (8) van toepassing en artikel (9) voor u zij kunnen u slepen en zij, beroepen zich op hun immuniteit leuk he? Zo ver hebben we ze laten gaan geen tijd, om halt toe te roepen?

  • In Gorcum stikt het van lopende Bungalow-Tenten! Zo herken Ik de Somaliers:aan Hun te grote jurken en Dik hoofd onder de sluier . De mannen zijn groot en ook wel krachtig ! Vraag je je toch af waarom proberen jullie je land niet terug te krijgen ? Daar worden jullie gelukkig tussen de kamelen . Helden zijn het niet . En verantwoording voor de vrouwen & tig kinderen nemen. Ho maar . Wij leven. Nu nog in vrede zegt men maar er heerst hier al jarenlang een strijd tussen arm en rijk Dan zitten we nu opgescheept met bijna heel Azie en Afrika. De azc en Hun vrijwilligerswerk geeft ze schijnbaar een goed gevoel & geweten ter compensate voor de corrupte streken die ze uitvreten! dag in dag uit .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s