Elitaire Misdaad

SPD eist nu net als Volksnieuws al jaren doet aftreden Merkel vanwege ‘Maffia-G20-Top’.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Duitsland zit op slot voor de ‘Maffia-G20’ van ‘Mad-Dog Trump’.(Video)
Vanwege de dagenlange chaos en het grootscheepse protesteren, al dan niet met geweld tegen de ‘Maffia-G20-Top’ in Hamburg en voor het contant liederlijke,onderdanig, liederlijk gelebber van Merkel met haar loopjongens Rutte en Marcon moet de conservatieve Neonazi-Kapitalistische’ Kanselier ‘Führerin Merkel'(CDU+EU-Elite) aftreden. Dat verlangt niemand minder dan haar plaatsvervanger de bolle vol gevreten Sigmar Gabriel van de ‘Nep en Fop-linkse regeringspartij SPD’.

Hamburg leek even op Kristallnacht. Schokkend: Maffa-G20 Top brengt Rutte vol in Beeld als Loopjongen van Merkel.

Nu de rook van het traangas en de brandende autowrakken en barricades is opgetrokken is het grote zwarte Pieten-spel in Duitsland in volle gang. Sylvana Simons is ook woest en heeft zwaar geprotesteerd tegen  gebruik van het woord “Zwarte Pieten’ en eist excuus anders komt zij met haar partijleden de ruiten in gooien van het Stadhuis te Amsterdam. De extreem corrupte CDU verlangt het aftreden van Hamburgs corrupte burgemeester Olaf Scholz (SPD). Hij heeft de burgers in zijn miljoenenstad niet afdoende hebben beschermd en alleen maar gedacht hebben aan hoe hij zijn eigen Zakken kan vullen  met een goede sier maken naar de 20 ‘Super-Maffia leiders’.Woensdag kwam Scholz met een verklaring in de chique raadszaal in de havenmetropool. Daarin verontschuldigde hij zich voor de rellen, maar schoof de verantwoordelijkheid van zich af: ,,Ik beloofde vooraf dat we de veiligheid konden garanderen voor de burgers. Dat het anders kwam, daarom vraag ik om verontschuldiging, maar vergeet u niet dat 1 op de 5 burgers in mijn stad al jaren onder de armoedegrens leven in Duitsland en dus ook geen veiligheid kennen, dus zo erg is het eigenlijk niet.“

Verkeerde keuze’, maar niet heus.

De politicoloog Albrecht von Lucke uit Berlijn denkt dat Scholz `een fundamenteel verkeerde inschatting´ gemaakt. ,,Hij schatte de situatie van de veiligheid fout in. En vond de bescherming van de ‘G20-Maffia-leiders’ belangrijker dan die van de burgers. En hij heeft de stad en zijn burgers tijdens de demonstraties en kleine opstand met geweld praktisch opgegeven ten voordelen van de bescherming van de 20 Super Elite-Maffialeiders .“ Zijn partijgenoot, de extreem corrupte Carola Veit, voorzitster van de Hamburgse gemeenteraad, bralde woensdag: ,, 100 Duizenden burgers moesten om hun lijf en goederen en leven vrezen. Alleen omdat laffe, vermomden anarchisten alles in het puin schopten, geef mij maar de onze oude Hitlerjugend. Sommigen hebben hun eigen buren in een toestand vol angst en verschrikkingen gebracht. En anderen stonden er juichend naast en keken toe.“ Dat laatste wat zij opmerkt lijkt veel op de tijden dat de Hitlerjugend door de straten trok, maar toen moesten de Joden, Communisten en Vakbondsleden en vele andere eerlijke mensen  voor hun leven vrezen.

Geweld en protesten tegen de Top en het feit dat er zes miljoen kinderen per jaar sterven(Video) van de honger door de ‘Maffia-G20’ overschaduwd.
De demonstranten kwamen uit heel Europa, ook uit Nederland. Twee personen uit ons land zijn gearresteerd. Scholz gaf woensdag toe: ,,Het geweld heeft de inhoud van de Maffia-G20-top overschaduwd, met een wapenstilstand tussen Amerika en Rusland, de eerste ontmoeting tussen de presidenten ‘Mad Dog Trump’ en ‘Capo di tutti capi Poetin’, plus een bekentenis tot vrijhandel( ander woord voor het leeg plunderen van de massa) en het klimaatakkoord. Ook raakte het overwegend vreedzame protest in de vergetelheid.“ Maar terwijl  ‘Führerin Merkel’ en Burgemeester Scholz op vrijdagavond met de wereldleiders naar een klassiek concert van Wagner ( Favoriet dirigent van Hitler) luisterden, beveiligd door vijfduizend agenten, waren er niet genoeg manschappen om de Hamburgse burgers te beschermen. ,,Het was levensgevaarlijk voor de politie om in te grijpen“, bralde Scholz, die op gemaskerde demonstranten met katapulten en molotovcocktails verwees. Het gevolg: De normale voor een groot deel reeds door Merkel en Sigmar Gabriel kaal geplukte bevolking werd urenlang met hen alleen gelaten.

5 antwoorden »

  1. Ze wordt in September a.s. geheid herkozen gelijk Rutte in Maart j.l. Dus die 2 zijn gelegitimeerd de komende 4 jaar. In dat opzicht lijken Duitsers en NL’ers op elkaar. Tot op z’n minst 2022 wordt ’t open grenzen beleid gecontinueerd.Dan zijn we ruim met >18 mio en vechten om de eer welke de grootste Duitse deelstaat is: NRW of NL. Door GB’s vertrek uit de EU worden NL+D helemaal in elkaar’s armen gedreven. Victor Baarn krijgt ’n posthuum orgasme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s