Elitaire Misdaad

‘Sultan Erdogan’ en King Willem Could Face Arrest in Sweden After Officially Being Accused of Genocide.

(door Anti-Media Team en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Den Haag Turks en Marokkaans Spionnen en Moordenaars Nest, maar Plasterk weet van niets(Video).
Waarom Krijgt de Turkse ‘Hitler Erdogan’ gratis propaganda zendtijd bij CNN? Waarom is hij niet inmiddels op Interpol gezet als grove schender van de mensenrechten. SP volgt Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en eist dat alle ‘Erdogan- aanhangers’ het land uit moeten(Video). Marking the first time Sweden country has ever lodged a complaint against a head-of-state, this week five members of parliament (MPs) from the Scandinavian country officially accused Turkish President Recep Tayyip Erdogan of genocide.

The MPs’ complaint alleges Erdogan has committed war crimes, genocide, and crimes against humanity against the Kurdish majority in Turkey’s southeast region since a truce between the outlawed Kurdistan Workers Party (PKK) and government forces fell apart in 2015.The official complaint was filed in the Swedish International Public Prosecution Offices. If that department decides to move forward with an investigation, warrants could be issued for the arrest of Erdogan and several other Turkish officials, such as Prime Minister Binali Yildirim.

Nabestaanden zonder ‘Witte-Anjer‘ Srebrenica bij uitspraak hof. PvdA Premier Wim Kok schuldig! (Video) 

‘Pinocchio Rutte’ vreest nu dat zijn Taxfree ‘Graai-King Willem'(Video) en zijn toenmalige PvdA loopjongen ‘Junkie-Neuker- Wim Kok'(Video)ook vervolgd gaan worden voor medeplichtigheid aan de’ Srebrenica-Genocide’ in Zweden en zijn ‘Shell-informateur’ de ‘Elite-Gangster-Moordenaar Zalm'(Video) wordt vervolgd vanwege Massamoorden in Nigeria. Maar Rutte is wel blij dat de ‘VOC-Genocide ‘verjaard zijn. MP Carl Schlyter says he likes the idea of Erdogan potentially having limited freedom of movement in his part of the world and hopes neighboring countries will follow suit:“If [Mr Erdogan] is hindered from roaming around in Europe and influencing European countries the way he wants, then I hope that this will affect his politics.”Such a move against President Erdogan was only made possible by a Swedish law passed in 2014 that allows the country to hold and judge its own court cases involving genocide and crimes against humanity, regardless of where those crimes took place.Anyone, who in order to completely or partially destroy a national or ethnic group of people” kills or causes serious pain or injury is “guilty of genocide,” the legislation reads.The PKK, which originally sought an independent homeland for Turkey’s 15 million Kurds, launched its insurgency back in 1984. Since that time, an estimated 40,000 people, mostly Kurds, have died in the conflict.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk: Vanavond en geeft de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV als enige aandacht aan de ‘informateur-Moordenaar-Shell-Zalm’ en de Chinese Moordenaar van Holleeder (Video).En voor het eerst de brengt De Stem van de Straat  ‘De O-Show Video)  zijn inbreng met een weergaloze, geniale, hilarische maar O zo keiharde reportage over Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn misdadige ‘Incest -familie’ en de MH17 -Doofpot & Oplichterij van Rutte& Co die zijn weerga niet kent.En Streetreporter Amsterdam-Noir Dwight met zijn onnavolgbare geniale maatschappelijk kritische inbreng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 antwoorden »

 1. Alles wat niet-Turks is sabelt Erdogeit neer, Koerden, Armeniërs, Grieken of Byzantijnen. Voor de Mohammedaanse verovering eeuwen geleden was Turkije Christelijk-Orthodox. De Byzantijnen zijn ’n reminiscentie ervan.De wieg v/d Europese beschaving staat in ’t Westen van Turkije, toen Asia Minor. Allen westwaarts gejaagd. Niet voor niets liggen de Griekse eilanden pal tegen de Turkse Westkust aan. Ook kan Erdogeit nu de vluchtelingen zo de Bosporus overjagen. De geschiedenis herhaalt zich.

 2. Zie ze al in het vuistje lachen, weer voor gek gehouden?
  Dat ze het überhaupt nog klaarspelen ook met dit transparante gedrag?

 3. Blacktivist

  Pagina leuk gevonden · 15 uur ·

   

  TEEN BLASTED ‘F—K THA POLICE’ SONG DURING SLAIN OFFICER’S FUNERAL

  A Bronx young man turned on the NWA song “F—k Tha Police” from his third-floor apartment window Tuesday as thousands of police mourned a slain cop Miosotis Familia below.

  The 16-year-old teen, who identified himself as Julien Rodriguez, said he enjoyed playing the song on repeat from his apartment on East 188 Street because his older brother and his best friend unjustifiably died at the hands of police officers. Moreover, Rodriguez admitted that he hates cops because this friend and brother died for no reason.

  When Rodriguez turned up the music, about 20 police officers, who were infuriated by the show of disrespect, went up to the apartment to try to halt the music.The teen turned off the song and apologized to the officers, but only because he didn’t want to get evicted.

  For some people, the teen’s actions may seem wrong. But for those who have experienced police brutality first hand, Rodriguez’s actions may seem right. The cops do not see people of color as human beings, so why should we respect those who kill people like us and get away with murders with no consequences? How is that fair?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s