Elitaire Misdaad

‘Boy Marcon’ maakt Quatorze Juillet tot farce met ‘Draft Dodger-Trump’ als eregast.

(van onze ‘dr. Goebbels-Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wie is gevaarlijker voor het Volk ‘Mad Dog Trump’ of ‘Bankster-Boy-Macron’(Video). De Amerikaanse President ‘Puppet Trump’ van “The Shadow World” sluit zijn tweedaagse, liederlijke bezoek aan Frankrijk vrijdag af in Parijs. Hij probeerde nog en passant  de Vrouw steepjse ‘Pedo-Oma’ van  ‘Gya-Boy-Marcon’ te versieren en in haar Kruis met spinnenwebben  te grijpen. En kreeg de Mad Dog een stijf plassertje ( bejaarde formaat) in zijn incontinentieluier van de Militaire Parade ( Video). Hij was de enige eregast tijdens de viering van Quatorze Juillet. En de soldaten die gesneuveld zijn in de Eerste Wereld oorlog (en alle andere Oorlogen) draaien zich en mass om in hun graf dat deze aarts lafaard en ‘Mega-wapenhandelaar’ nu uit hun naam eregast is.

How Donald Trump avoided the draft during the Vietnam War wordt nu zelfs niet door CCN CIA gemeld, laat staan door hun Dutch Outlet de Staat-NOS..

14 juli is een nationale feestdag in Frankrijk. Op Quatorze Juillet wordt de bestorming van de Bastille in 1789 herdacht. Dat was het begin van de Franse Revolutie. Ook wordt stilgestaan bij de Amerikaanse inmenging in de Eerste Wereldoorlog, dit jaar honderd jaar geleden. Mad Dog Donald Trump criticised by veterans for wearing military style outfit  en het dragen van de  ‘Nazi-Witte Anjer van Prins Bernhard despite ‘dodging’ Vietnam draft. Misschien dacht de Mad Dog dat hij in NL  was inplaats van in Frankrijk, want op school heeft hij altijd zitten suffen en konten knijpen.

Nabestaanden zonder ‘Witte-Anjer‘ Srebrenica bij uitspraak hof. PvdA Premier Wim Kok schuldig(Video)!
Maar vlak de Elite in Nederland niet uit op dit terrein, want die hebben recentelijk de Corrupte en laffe ‘Super- Graaier en Naaier Prins Bernhard’(Video) voor eeuwig tot het (Nazi)- symbool van de Veteranendag verklaard.

15 antwoorden »

 1. Off topic: maar de goed bedoelende en respectabele Moslims staan onder druk in EUropa (en NL Erdogan). Deze mensen moeten beschermd worden van de islammonsters.

  Slaapt zacht.

  • @Toedeledokie. Weet niet of je deze al kent. Deze documentaire gaat niet over de ‘how’ but the ‘why’. Is goed gemaakt, waarheidsgehalte weet ik niet. Maar met een joint is deze prima te doen.
   De waarheid weten we niet, maar 1 ding weet ik wel; Het officiele verhaal is een leugen. (building nr 7, niet geraakt wel ingestort?!?)

   • Interessant. Zeker, 09/11 bevat denk ik ook financiële achtergronden en manipulaties, vooral rond Deutsche Bank.

    Building 7 is ook een goed bewijs van de leugen rondom 09/11.

    Toch blijven veel andere vragen open.
    Er zijn zoveel tegenstrijdigheden in de internationale politiek van 2001 tot 2009, dat het lijkt alsof er op 09/11 een dubbele staatsgreep heeft plaatsgevonden binnen de elite.

    Duidelijk is wel dat de macht van Duitsland enorm is toegenomen na 2001, ondanks alle Amerikaanse militaire interventies wereldwijd, ondanks de kredietcrises in de EU.

   • @tedsdam. Ja, de kans dat een gebouw van 400 +mtr (bijna 1/2 km staal en beton) rechtstandig in zichzelf naar beneden valt zijn 1 op 450.000.000. De kans dat twee van zulkse gebouwen exact hetzelfde inelkaar storten zijn onmogelijk. Bestaat gewoon niet. De kans dat er daarnaast nog een gebouw van 45 verdiepingen (building 7) ook in zichzelf stort zijn buitenplanetair. Of gewoon misdadig en landverraad.
    Kan 2 conclusies maken.
    1. Osam bin Laden kan dit niet georganiseerd hebben en zou dan in een rechtszaak nooit en te nimmer veroordeeld worden.
    2. Dit was controlled demolition. De eigenaren van de gebouwen wisten dat dit ging gebeuren en zijn dan medeschuldig aan de massamoord op 3000 burgers.

    Oh, bonus conclusie CNN=ISIS. De msm is medeplichtig aan het laten lopen van de echte daders door haar werk niet te doen. Ergo, de msm is in bed met de massamoordenaars en daarmee schuldig aan het gepleegde delict.
    CNN=ISIS (NPO=ISIS). En daar kan je nu van maken NPO=Jabhat al Nusra. Jabhat al Nusra zijn de nieuwe stormtroepen van de CIA en geen slecht woord dat je van de NPO gaat horen over deze massamoordenaars.

   • Idd Tony en vergeet ook even de helicopters niet die toe stonden te kijken(geen mensenlevens redden)of het neer gaan van de twin towers wel volgens het satanische boekje gingen.

   • NPO= ISIS. All over the world. Americans trolling c-span (NPO1 oid). Heerlijk, media doet alsof haar neus bloed en alle politici verwijzen naar een sprookjes-rapport/ putdeksel. Guilty by association is wel een misdaad. De msm is in bed met moordenaars. NOS= ISIS, hihi

   • @tedsdam. Ja de helicopters. Nooit echt op gelet. Het blijft fascinerend om naar te kijken. Bijv. wanneer de eerste persoon springt, waanzin. Wat moet er door je heen gaan wanneer jij diegene bent geweest die dit georganiseerd heeft. Niks waarschijnlijk, want je bent al geen mens meer wanneer je zoiets als dit kan bedenken en uitvoeren. En weet je wat het ergste is. Die mensen die dit georganiseerd hebben zijn nog onder ons. Nog steeds in posities van macht en invloed. Miljarden ter beschikking om andere vieze plannetjes te bedenken. Kijk maar om je heen, de wereld brand nog steeds. Gelukkig is Trump niet van de ‘darkside’ om het zomaar te zeggen, dus de menselijke balans kan weer terugkeren in de wereld. Afwachten, hij is ook maar een mens. Amerika zit, als gevolg van dit, nog steeds onder de Patriot-act (opheffing van burgerrechten e.d. mass surveilance). En in Frankrijk is nog steeds de noodtoestand van kracht (2015, opheffing democratie). En met boy-macron gaat daar ook niet snel verandering in komen. Ik denk eerder dat de EUssr deze situatie wenst te kopieren in alle EU landen.

 2. Eeuwig jammer dat 14 Juli 1789 niet de wat Noordelijker gelegen streken heeft kunnen beademen. Waren we van dat M-E se KH verlost geweest. Een President, gelijk bijv. Hollande, kun je ten minste na 5 jaar de laan uit schoppen. Met W-A lukt dat niet. Absurd dat je ogv geboorte 10tallen privileges en alleenrechten geniet, in stand gehouden en verdedigd door ’n horde hielen- en kontenlikkers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s