Elitaire Misdaad

Kapitalistische waanzin ‘Van Dam& B&W Meierijstad’:Groen licht voor ‘Mega-Auschwitz-Stal’ met 18.000 varkens.

 

(van onze Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Een boer ‘Elite-Gangster -Dierenmishandelaar Verhagen’  op de Lieshoutseweg in het Brabantse Nijnsel mag van de PvdA staatssecretaris& ‘NPO-Crime-Boss Martijn van Dam’ (Video)een stal Concentratiekamp bouwen waar bijna 18.000 varkens in passen op elkaar gestapeld net zoals de Joden als ‘Bio-Varkens’ lagen in Auschwitz. Deze Gangster Verhagen moet per direct worden gearresteerd  en in een TBS-kliniek worden gezet. Deze ‘Varkens-Hel’ is één van de grootste Concentratiekampen in de Wereld. Bovendien hoeven zij het voor de werkgelegenheid niet te doen, want er gaan slechts 3 kampbeulen werken, die uit de Oekraïne komen want er is terecht geen normale Nederlander te vinden die dat beulen werkt in de stank wil doen. De corrupte en gewetenloze Gemeenteraad van Meijerijstad, waar Nijnsel deel van uitmaakt, besloot donderdagavond toestemming te geven voor de bouw door onderbetaalde bouwvakkers uit Polen of Roemenië, die ook als Plofkippen worden mishandelt.

Tegenstanders hadden daar terecht massaal protest tegen gevoerd, maar daar veegde de corrupte Gemeenteraad en hun criminele ‘D66-Burgemeester Marcel Fränzel’ hun verrotte milieu vervuilende reet mee af. We gaan er een fantastische gemeente van maken vol met varkens (en ‘SS-Beulen’ uit de Oekraïne) die op elkaar worden gestapeld en leven in een Hel die te vergelijken is met Auschwitz en de daarbij behorende stank”, reageert Fränzel. Hij gaat niet ‘solliciteren’
( ‘Banencarrousel- handjeklap’) op de definitieve criminele Burgemeesterspost van Meierijstad. ,,Dat heb ik van begin af aan duidelijk gezegd”, aldus Fränzel. ,,Ik heb het zo ook met mijn vrouw en minnaars (lees: ‘Burgemeester-Onno Hoes-schandknapen’ afgesproken. Wij blijven in Utrecht wonen in onze riante Villa ver weg van Vluchtelingen, PPV-Tokkie’s en Varkens. Want wij willen niet in die zoete stank zitten die doet denken aan de geuren van de Gasovens van Auschwitz en als waarnemende Zakkenvuller hoef je niet in de gemeente zelf te wonen.” Pikant is dat ‘Varkens-Burgemeester Marcel Fränzel’ongevraagd bijval kreeg van de ondemocratisch benoemde (werd benoemd in een geheime  raadsvergadering) PvdA Burgemeester “Mocro” Marcouch die stelde ‘Trek jullie net als ik en de meerderheid van de corrupte Gemeente Arnhem niets aan van prosteren van het Volk, want dat zijn toch alleen maar ‘PPV-Tokkies’ die dol op varkensvlees zijn’(Video).

 

Een dierenrechtenorganisatie verzamelde 15.000 handtekeningen tegen de bouw van de ‘Megastal- Auschwitz ‘.
Ook kreeg de gemeente 18.000 bloemenzaadjes; de actievoerders zien liever een bloemenzee dan zoveel varkens. Zelfs een kritisch rapport van de GGD niet, geschreven in opdracht van de gemeente. De dienst vindt dat de geuruitstoot te fors is, maar de GGD legt de lat hoger dan de wetgever in dit geval de ‘PvdA &NPO staatssecretaris Martijn van Dam((Video). Dat rapport maakt dus weinig indruk op die ‘Varkens-Boeven’. Hoe buurtbewoners ook terecht tekeer gaan, er zijn nog maar weinig mogelijkheden om de komst van zo’n gruwelijk  ‘Auschwitz-bedrijf’ te voorkomen. Maar het corrupte ‘Varkens- Auschwitz-college van Burgemeester en Wethouders’ oordeelde eerder al dat het misdaadplan niet in strijd is met de regels, maar wel met het natuurecht. De  ‘Auschwitz-stal’ voldoet bovendien aan „de meest recente normen op het gebied van duurzaamheid van de PvdA staatssecretaris en binnenkort ‘NPO dr. Goebbels -Boss’&’‘Zakkenvuller-Martijn van Dam’  en zou geen onaanvaardbare gezondheidsrisico’s opleveren voor de omwonden Tokkies, hahahahahaah”.

Verdeeldheid in Geesteszieke op Bloedgeld beluste Gemeenteraad.
De corrupte en laffe Raad was verdeeld, maar uiteindelijk besloot de meerderheid van de VVD-Misdaadgroep, de ‘Nep en Fop Christen CDA’ en  de grootste Oplichters het ‘Varkens-Team Meierijstad -partij’ dat de stal ‘Varkens –Concentratie-Kamp’ er mag komen. Tegenstanders, die terecht grove dierenmishandeling en stank en gezondheidsrisico’s vrezen, beraden zich op een gang naar de rechter, maar de ervaring leert dat een gang naar de (D66)- rechter in “Banana-Fraude Nederland” voor 90% kansloos is.Volgens CBS-cijfers van vorig jaar telde een gemiddeld varkensbedrijf in Nederland op dat moment zo’n 2800 dieren. De stal in Nijnsel voor 17.680 wordt dus zes keer zo groot en is een misdadige schandvlek die zijn weerga niet kent in de Nederland.

Opmerking: Wij hebben dit artikel voorgelegd aan B&W en de Gemeenteraad Meierijstad in het kader van hoor en wederhoor. Zij beriepen zich op hun ‘Knor-zwijgrecht’.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk: Wordt lid en/of Stem op de” Stem van de Straat partij” met de enige niet liegende Partijleider ing Steve Brown(Video) in NL. En maak daarmee een einde aan de Mega dierenmishandelingen en ‘Rat in pak Corruptie’.

 

10 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s