Elitaire Misdaad

Alles wat er Mis is met de EU samengevat in liederlijke Foto Juncker&Porosjenko

(door Precolar)

AMSTERDAM-NOIR- Alles wat er Mis is met de EU samengevat in liederlijke Foto van schaamteloze en gewetenloze ‘Schandknaap Juncker’& ‘Maffiaboss Porosjenko’:

En zie hier de rest van dat corrupte, liederlijke en schaamteloze Elite-EU-Graai en Naai-Tuig’ elkaar aflebberen, terwijl 50 miljoen eerlijke ‘EU-Burgers’ creperen(Video) onder de armoedegrens.

8 antwoorden »

 1. Hahaha, prachtig dat overzicht van Juncker die al die landverraders kust. Handig bij een eventueel tribunaal.
  Timmerfrans knielt alsof hij door de paus wordt gezegend. Zijn loyalitiet ligt duidelijk ergens anders dan Nederland. Kunnen we van deze mensen hun paspoort ook niet afpakken? Voor jihadgangers zijn we het allemaal wel eens. Deze mensen zijn ook in dienst bij een vreemde mogendheid gegaan. Brussel ligt in belgie en de macht in Duitsland. Deze landverraders hebben meer schade aangericht (geldontwaarding, pensioenen overgeheveld, grenzen niet bewaakt, cultuur vernietigd, armoede verspreid in het zuiden EU) dan welke Jihadganger in zijn wildste dromen voor elkaar zou krijgen. Plus de jihadgangers waren jonge, slecht opgevoede en beinvloedbare jongens. Dit zijn volwassen die al een gezegend leven hadden en het verkeerde pad kozen. Volledig verantwoordelijk voor hun eigen daden.
  Paspoort afpakken van alle EUrofielen. Bewijs eerst maar weer eens dat NL je prioriteit heeft. EU gangers zijn schadelijker voor ons geweest dan Jihadgangers.

  Kom maar op met dat tribunaal. Bewijs is er al.

  Even een persoonlijke noot: Martin Schultz en Juncker doen meer dan alleen maar kusjes geven. Die hebben heel wat “bi-lateraltjes” en overuren met zijn tweetjes gemaakt da’s duidelijk. De schavuiten, ben blij voor ze. Love/ lust is a wonderful thing.
  Peace.

  • Ja vreselijk dat Kereltje zogenaamd voor NL in de regering komt. Maar verder een heel mooie, duidelijke foto.
   Kereltje Peggold is een snack voor een boef als porosjenko. Iets wat tussen z’n kiezen blijft zitten. Kereltje zijn angst, onderdanigheid en stiekeme bewondering (Peggold heeft geen kloten en geen pik, en zal nooit een man worden) kan niet beter tentoongesteld worden dan in deze foto.

   Dit is het niveau van onze volksvertegenwoordiging. Net als rutte is peggold gewoon smegma. Een bijproduct van de ‘grote lullen’ in de politiek. Niks meer, niks minder.
   Beschamend. Werkelijk een schande voor Nederland.

 2. Dacht dat Juncker ’n sexuele aberratie had door schedels van mannen af te likken maar dat schijnt ie alleen bij Timmerhout te doen. Omdat diens schedel kaal is, gelijk ’n eikel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s