Elitaire Misdaad

Misdadig Incassobureau Flevolandse Stalked,Chanteert en perst arme sloebers af met Schandpaal op Youtube.

(van onze ‘VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Armsten opgelicht door ‘Deurwaarders-Tuig’ van Top VVD-er Ed Nijpels(Video).
De mensen die Wanbetalers genoemd worden zijn veelal kaal geplukte arme sloebers en gewoon mensen die niet kunnen betalen en die gaat Flevolandse incassobureau ‘Misdaadgroep-Straetus’ opzoeken en filmen. Net zo als het gewetenloze op bloedgeld beluste RTL doet met zijn walgelijke ‘Deurwaarder-Tuig-Leed- Show’:”Betalen of leeghalen”.

‘VVD-misdaadgroep’ van Rutte: Bescherm onze aasgieren Deurwaarders(Video).

Dat is een walgelijke, laffe vorm van eigenrichting en dus een misdaad. Het Flevolandse incassobureau ‘Misdaadgroep-Straetus’ zet wanbetalers arme sloebers vanaf vrijdag op Youtube.Het bedrijf, een franchise van de Straetus Group-keten, neemt de stap omdat ‘directeur’ ‘Psycho-Loyd Hendriks’ geen andere manier ziet om de wanbetaler arme sloebers te dwingen zijn rekeningen te betalen.Hij heeft al een wanbetaler slachtoffer met draaiende camera opgezocht en zette de beelden daarvan op 10 juli online. Deze misdadige video, die inmiddels offline is gehaald, is een maand geleden opgenomen, aldus de ‘Jonge Flevolandse ondernemer van het Jaar 2016‘. Opmerkelijk is dat Hendriks zich voorstelt met de woorden: “Ik ben van het RTL- programma Confrontatie.” Maar nog opmerkelijker en ronduit bizar  is dat deze psychopaat is uit geroepen tot de Jonge Flevolandse-(VVD)-ondernemer van het jaar, terwijl hij thuis hoort in een TBS-inrichting. Deze ‘TBS-Psycho’ valt in de categorie onmenselijke Deurwaarders die huisdieren als goederen ziet(Video) en in beslag neemt en per opbod verkoopt. Maar zijn  geestelijk gestoorde gedrag is wel te begrijpen, want deze jonge onmens is een gewaardeerd lid van de JOVD, nou dan weet u het wel, niet dan?

‘VVD-Deurwaarders-Tuig’ bestelen samen met de Bankier-Gangsters straatarme mensen, die al aan de bedelstaf liggen.
Het is volgens het misdadige en onmenselijke bedrijf een nieuwe manier om kaal geplukte arme sloebers aan te pakken. Naast dagelijkse pesterijen met aanmaningen via telefoon en post. Straetus gaat met draaiende camera op wanbetalers arme sloebers af. U begrijpt dat deze laffe psychopaat Loyd Hendriks alleen afgaat op arme sloebers die bejaard of ziek zijn en dus geen deuk in een pakkie boter kunnen slaan. Wij zien hem niet zo gauw een Kamp opgaan of sportschool ingaan of bekende Volksgangsters overvallen met zijn cameraatje. Want dan eindigt dat cameraatje terecht minimaal in zijn laffe onmenselijke reet. Loyd Hendriks: “Ze krijgen dan nog één kans om te betalen voordat het filmpje op internet belandt en dat is een misdrijft te weten Chantage, Afpersen en een vorm van Stalken“. Dat gebeurt alleen bij die miljoenen mensen die al door de in veel gevallen eveneens een onmenselijke rechter zijn verplicht om te betalen ondanks dat zijn gewoon niet kunnen betalen. En dus voor een Onmogelijke prestatie worden geplaats, hetgeen volgens het BW verboden is, maar niet voor de arme sloebers in “Banana-Fraude-NL” van de VVD ‘Godfather Rutte’ en zijn Moordende ‘Royal- Shell-Motorblok’(Video). Die arme sloebers worden door het ‘Deurwaarders-Tuig’ ten onrechte notoire oplichters genoemd, want bij de echte notoire oplichters de Ratten in pak(Video) komt deze ‘JOVD-onmens’ niet aan de deur. Waarom grijpt de VVD-Justitie en zijn corrupte politie niet in en arresteren en zij deze Stalker, Chanteur en Afperser van de alle armste mensen in onze samenleving?

Volgens Straetus is het een extra Maffia-afpers en chantage drukmiddel. Ook worden mensen gewaarschuwd om geen zaken met degene in het filmpje te doen want dus pure Stalking is en mogelijk smaad en laster. En zijn slachtoffers het daarmee onmogelijk maakt hun brood te verdienen en hun schulden ooit eens af te betalen
Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ van Minister ‘Aasgier Stef Blok’(Video) laat weten dat deze aanpak alleen strafbaar is, als er sprake is van belediging, laster of smaad. Als daar aangifte van wordt gedaan, dan zou het OM het incassobureau kunnen vervolgen. Het ‘VVD-OM’ liegt dwars door zijn tanden heen want het ook is Stalken, Afpersen en Chantage. Maar goed de VVD-misdaadgroep is dan ook een grote fan van het ‘Deurwaarders- Tuig’, want die wilde als eerste corrupte politieke partij dat Deurwaarders een cameraatje op hun hoofd mogen dragen om hun slachtoffers te filmen, al dan niet in samenwerking met RTL. Het wrange is dat een meerderheid bestaande uit PVV,CDA, PvdA, D66 en CU deze walgelijke regeling nog heeft goed gekeurd ook.
De voor met merendeel onmenselijke branchevereniging van incassobureaus noemt de nieuwe Maffia-methode uiterst onwenselijk. De directeur van de Straetusholding, waaronder het bureau in Dronten valt, neemt er ook afstand van. Hij vindt dat deze methode van incasseren niet onder de vlag van van Straetus kan.Wij kunnen onze lezers mede delen dat indien zij benaderd worden door een dergelijke ‘Maffia- Deurwaarder’ zij gerechtigd zijn zich ze te verdedigen op grond van Noodweer, c.q. noodweerexces en het filmpen te stoppen desnoods met proportioneel geweld en de camera in beslag te nemen als borg voor de geleden schade en de nog te lijden schade in deze. Zelfs  bij de Autoriteit Persoonsgegevens vragen ze zich af of het filmen door de beugel kan. Want zelfs het filmen van mensen is al een verwerking van persoonsgegevens, aldus een woordvoerster van de privacy-toezichthouder. Dat mag alleen als het noodzakelijk is en er geen andere manieren zijn om je doel te bereiken, legt zij uit.Zij benadrukt dat de AP de zaak nog niet inhoudelijk heeft bestudeerd, dus de ‘ins en outs’ nog niet weet en daarom geen inhoudelijke reactie kan geven. “Maar op basis van wat we hebben gehoord, zien wij de noodzaak niet voor deze ingrijpende aasgieren-maatregel.”

Mededeling van grote Importantie voor het Volk: Wordt lid en/of Stem op de” Stem van de Straat partij” met de enige niet liegende Partijleider ing Steve Brown(Video) in NL.  Als de Stem van de Straat in de Gemeenteraad komt zal die per direct een nieuw APV invoeren die het mogelijk maakt om een Straat en Stad  verbod voor (VVD)- ‘Psycho-Deurwaarders  op te leggen’.

 

 

 

 

 

 

 

17 antwoorden »

 1. De handelwijze van ‘Straetus Flevoland’, ofwel ‘L. Hendriks, t.h.o.d.n. Straetus Flevoland’ is zelfs nog iets erger dan hier wordt vermeld. Schuldenaren worden op een ernstig agressieve en dreigende wijze telefonisch benaderd, dat zij binnen 3 uur tot betaling moeten overgaan, bij gebreke waarvan een medewerker van Straetus Flevoland aan de deur zal staan. In een mij bekend geval is aantoonbaar een te hoge hoofdsom gevorderd en rente en kosten, die op grond van de wet niet zijn verschuldigd. Dit terwijl Straetus Flevoland zelf pretendeert oplossingsgericht te werken en juridisch bekwaam te zijn. Een onzinnig bedrijf dus, waar geen schuldenaar bang voor hoeft te zijn.

  • Straetus heeft de samenwerking met Hendriks beëindigd nu is loyd Hendriks verder gegaan met hendrks incasso en benaderd hij klanten van Straetus met het verhaal dat hij nu de zaak behandeld, een grote boef

 2. En Volk van de witte nederlanders die hun sprookje willen behouden van een stel mensen , duivels die jullie niet eens weten wie ze zijn ? en maar door gaan wanneer komen ook jullie echte mannen te voor schijn ? Om te beginnen met ontrukken en bij beaetrix beginnen en dan de rest en alle hoofdprijzen zoals Zalm draai de munt nu om jullie kunnen dat niet meer wachten gewoon doen !

  Anders blijven jullie door hun toe doen met de naam ( landverraders ) ! Voor een
  stelletje duivels zolas rutt !

 3. Had men maar FvD moeten stemmen (daar zitten mensen die het Recht kennen en menselijker willen toepassen). Dan was de “onschendbaarheid” van dit tuig opgeheven. Misschien krijgen we nieuwe verkiezingen binnen de 4 jaar. Want ik zie dit Struikelblok-kabinet de rit niet uitzingen.

 4. Steve, ik wil jou nogmaals een groot compliment geven, ik hoop dat langzaam maar zeker meer en meer mensen wakker worden en in gaan zien welk tuig onze echte vijand is… Geweldig hoe jij daaraan bijdraagt met onder meer deze site!

 5. Laat die gast zich verhuren a/d Belastingdienst met als topprioriteit ’t filmen v/d lieden genoemd in de Panama Papers. Daar zal geen bijstandstrekker bij zitten, wel hordes partijgenoten van deze JOVD’er. Hoogste tijd om hem hinderlijk te gaan volgen.

 6. Dat die gladde engnek op die foto maar eens bij mijn deur langskomt. Kan ik jarenlange opgekropte frustratie over die klote VVD eindelijk eens op zo’n aasgier afreageren, misschien onverstandig, maar oh wat zou dit opluchten!

 7. Deze (goed gezegd Steve)TBS klant moet je direct aan klagen voor zelfmoord onder de sloebers.Ik denk dat deze teringlijer er al een paar op zijn conto heeft staan.Dit tuig moet gestopt worden en ik hoop uit de grond van mijn hart dat hij een paar tikkies krijgt in de toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s