Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Volgende Week Schokkende reportage over Liegen,List en Bedrog van Stimuleringsfonds vd Journalistiek in Stem vd Straat

(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Volgende Week:Schokkende reportage over Liegen,List en Bedrog van het corrupte  Bestuur en Directie van het 100 gesubsidieerde “Stimuleringsfonds van de Gevestigde Orde Journalistiek”in Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV. Stem sleept de Ratten in pak(Video) van het Fonds o.a. voor het minachtend en formeel met drogreden, list&bedrog en leugens afwijzen van ons bezwaarschrift en voor jarenlang discriminatie jegens de mensen uit de laagste Klasse voor de Rechter:

 

Stimuleringsfonds heeft een bord voor zijn Kop en liegt en bedriegt(Video) er op los. Brown het Orakel van de Straat. Stimuleringsfonds voor de Journalistiek behandelt Stem van de Straat-Amsterdam-Noir als Untermensch(video).

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s