Elitaire Misdaad

Stemming nieuwe Ongezondheidswet ‘Mad Dog Trump’ voor de zieke armen en bejaarden uitgesteld.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The American Mad- Dog Trump- Way’: Spend $406 Billion More on Weapons that Kill People.(Video).
De Amerikaanse senator Miljardair ‘War Mongul John McCain‘ (bezit zoveel villa’s dat hij zelf niet weet hoeveel precies) heeft succesvol een bloedklonter van ongeveer vijf centimeter boven zijn linker Eksteroog (het boze oog) laten verwijderen in een peperdure privé kliniek. Door de operatie(kosten 25000,- dollar) zou hij afwezig zijn bij de stemming over de nieuwe Ongezondheidswet van ‘Mad Dog Trump’ die de toch al niet zo armen en bejaarden vriendelijke Obamacare moet vervangen met een nog onmenselijkere nieuwe wet, die de facto in strijd is met de Mensenrechten en het Natuurrecht.

Obama’s legacy :Recordbedrag aan militaire hulp aan Israël en 60 miljoen Amerikanen aan de foodstamps(Video). 

11.3 percent of U.S. adults were without health insurance coverage in the first quarter.
Naar schatting 20 miljoen eerlijke mensen die moeten overleven van een hongerloontje verliezen hun karige verzekering. En moeten bejaarden en zieken het dubbele gaan betalen, wat zij niet hebben. Die corrupte stemming is daarom opnieuw uitgesteld. Er word in de senaat met geen woord gesproken dat Trump&Zonen kinderen met terminale kanker loopt te bestelen. Waarom? Misschien omdat het gros in de Senaat net als in NL de Eerste Kamer(lobycratie) het zelfde doet in welk vorm dan ook ( stelen van het Volk).Het ‘Monster Mitch McConnell’ (nee, niet Holleeder), de Republikeinse leider Godfather van de extreem corrupte en onmenselijke Senaat, heeft 50 ja-stemmen nodig om de nieuwe misdadige wet erdoor te krijgen. Momenteel hebben de corrupte onmenselijke ‘Graai en Naai Republikeinen’ een nipte ‘Mad Dog-meerderheid’ in de Senaat met 52 zetels versus 48 Democraten. Pikant is dat zowel de Republikeinen als de ‘Nep en Fop Democraten’ van ‘War Mongul Hillary Clinton’ en haar ‘Pedo-echtgenoot Bill'(Video) allemaal veelvoudig miljonair zijn en voor hun gezondheid alleen naar peperdure klinieken in binnen en buitenland gaan net als onze Taxfree “Koninklijke-Incest Familie”.

 

 

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s