True Summer Crime Time

Vanaf 1 Augustus:True Summer Crime Time met Steve Brown by SaltoTV.

( van onze Summer Crime Time redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat de zogenaamde misdaadjournalisten van het corrupte type John van den Heuvel en Peter R. de Vries niet willen dat u weet, ziet u vanaf 1 augustus  in “Summer Crime Time exclusief  bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV: Vanaf 1 augustus 4 weken lang wekelijks “Summer Crime Time” met de enige ‘Elite en Volks crime’ deskundige(Video) ‘Underground Presentator ing Steve Brown’: Schokkende Definitie van Misdaad (Video)& met reportage over de Chinese,Turkse(Video),Yougo’s , Surinaamse Maffia en Amsterdamse Penose &’Maffia-Familie Moszkowicz’, die allemaal samen in het niet vallen in bij ‘Elite-Gangsters’.  

 

 

Brown is de enige (nog levende) deskundige in dit mistige, duistere Onder en Bovenwereld misdaadgebied, die kan staven op ervaring met alle groepen en de betreffende Volkse-Godfathers in binnen en buitenland. Bovendien is Brown ook nog dé deskundige bij uitstek m.b.t de Media Maffia van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn loopjongen Peter R. de Vries  die niet zijn mond houdt! Volgende week ziet u al een voorproefje bij De Stem van de Straat Amsterdam-Noir.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s