Elitaire Misdaad

‘War Mongul House’ Passes $700 Billion ‘Mad dog-Trump-Military Bill’ sure to make ‘War Profiteers Rejoice’.

(door Jake Johnson en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRDeel Kamer bezorgd over Duistere kosten nieuwe onderzeeboten van Wapenhandelaar’ Trump(video).
De Kapitalistische, Moordende waanzin van” The Shadow World”(Video) ‘Elite-Gangsters’ met hun Puppet ‘Mad Dog Trum’p kent geen grenzen. “Every year, Congress authorizes billions of dollars of Pentagon pork at the expense of other security needs and other taxpayer priorities”, maar er is geen geld voor scholing, medische voorzieningen en armoede en honger bestrijding(Video). Des te bizarder is het dat de US en EU Elite dagelijks de kaal geplukte massa bang maakt met het grote Rode gevaar Poetin.

 
US-Elite’-‘Terror-Oorlog’ om de Olie,’Bloed-Poen’ en Gas heeft 2 miljoen onschuldige Vermoord(video)

The ‘Eilte-U.S.’ ‘War –Mongul-House’ on Friday overwhelmingly approved a $696 billion defense policy bill — the 2018 National Defense Authorization Act (NDAA) — that critics were quick to denounce as yet another vote for “endless wars” and “Pentagon boondoggles.”“Every year, Congress authorizes billions of dollars of Pentagon pork at the expense of other security needs and other taxpayer priorities,” Paul Kawika Martin, senior director for policy and political affairs at Peace Action, said in a statement. “While war profiteers rejoice, voters wonder why the government cannot provide for education, job creation, healthcare, and needs in their community.”The legislation, which passed with a vote of 344-81, far surpasses in cost President ‘Mad Dog Donald Trump’s’ request for $603 billion earlier this year.Politico summarized the bill’s contents:“The House measure would authorize $621.5 billion for national defense programs, including the Pentagon’s base budget and nuclear programs under the Energy Department, as well as another $75 billion in war funding.“It also would tap $10 billion from the war-related Overseas Contingency Operations account to pay for base budget items, including $6 billion to boost Navy shipbuilding. The NDAA funding levels mirror a budget blueprint being crafted by the House Budget Committee.”Rep. Barbara Lee (D-Calif.), who voted against the measure, said in a statement that “Congressional Republicans have chosen to bankroll bloated Pentagon spending and funnel billions into the Overseas Contingency Operations slush fund, while refusing to address our fundamental obligation to debate our ongoing military operations.”“The House measure would authorize $621.5 billion for national defense programs, including the Pentagon’s base budget and nuclear programs under the Energy Department, as well as another $75 billion in war funding.“It also would tap $10 billion from the war-related Overseas Contingency Operations account to pay for base budget items, including $6 billion to boost Navy shipbuilding. The NDAA funding levels mirror a budget blueprint being crafted by the House Budget Committee.”

‘Boy Marcon’ maakt Quatorze Juillet tot farce met ‘Draft Dodger-Trump’ als eregast(Video).
Rep. Barbara Lee (D-Calif.), who voted against the measure, said in a statement that “Congressional ‘Elite-Gangster-Republicans’ have chosen to bankroll bloated Pentagon spending and funnel billions into the Overseas Contingency Operations slush fund, while refusing to address our fundamental obligation to debate our ongoing military operations.”The Intercept‘s Alex Emmons argued that the exorbitant military spending approved year after year underscores the warped priorities of Congress.“As always,” Emmons wrote, “only spending that benefits the poor is ‘unaffordable.’ Larger sums are funneled straight into Corporate Crime pockets van de Snake in Suits without protest.”

3 antwoorden »

 1. Yep, er is veel mis in America. Bizar dat in een ontwikkeld land zoveel mensen onder de armoedegrens leven en verpletterd worden. Maar ik heb liever dat mijn regering het leger goed uitrust en financierd dan wat henin-plaschaert aan het uitvoeren is. Op aandringen van de EUssr worden alle legers in de EU zone kapot gemaakt. Zodat ze z.s.m. een reden hebben een eigen EU-leger op te richten. Kijk alle schandalen over slecht materieel en dode soldaten maar die de krant wel halen. Topje van de ijsberg.
  Onder de vvd is Nederland weerloos geworden. Dit misdadige gedrag en dit landverraad is letterlijk bij Wet verboden. Regeringen/ ministers hebben de wettelijke plicht hun uiterste best te doen e.d. Dat staat gewoon in de wet.
  – Justin Henin-Plaschaert is een landverraadster. Bij wet.
  – Deze regering heeft NL en haar burgers verraden. Bij
  wet.
  – De msm is medeplichtig aan dit landverraad door bijna
  alles te verzwijgen en niet goed te rapporteren over de
  EUssr plannen.

  We zijn verraden.

  VVD = Landverraders (en pedo-kliek, maar dat wisten we al).

  • Vergis je niet. De afbraak van de legers in alle natie staten van de EU is in volle gang. Je hoort er niets over maar wat hier in NL gebeurd, is in alle landen aan de gang.
   Het doel is een EU leger!

   We zijn verraden door de EUrofielen.
   Landverraders moeten hun paspoort inleveren.

   #Art.93
   #Inleverendatpaspoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s