Elitaire Misdaad

Dieren uit de EU die letterlijk stikken van de hitte en in een Hel opgestapeld zitten.

(door Eyes on Animals en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘D66& CDA&CU-Shell-Motorblok’ van Rutte: “De EU is een groot succes voor ons”(Video): En Opeens onbetamelijk verlangen om ongepaste zaken te laten zien.Zoals deze dieren uit de EU die letterlijk stikkenvan de hitte aan de grens en dat 50 miljoen arme sloebers creperen rond de armoedegrens.

Kapitalistische waanzin ‘Van Dam& B&W Meierijstad’:Groen licht voor ‘Mega-Auschwitz-Stal’ met 18.000 varkens(Video).

Advertenties

6 antwoorden »

 1. Jongens, dit is puur communisme oftewel dictatuur van bankiers.

  In de SU had je voor het eerst van deze mega bedrijven – de kolchozen, waar de belangen van mens en dier totaal ondergeschikt werden gemaakt aan het geldelijk gewin van de superbankiers. Geloof maar dat diezelfde bankiers vette leningen hebben verstrekt waardoor ze alle controle over deze helse veehouderij keurig in handen hebben. Mooi meegenomen dat hun vriendjes bij de veevoederindustrie een aardig graantje meepikken. En wat dacht je van al die medicijnen die moeten worden toegediend? Lachen toch ook voor Big Pharma?

  Wij zouden als consumenten duidelijk moeten maken dat we NOOIT vlees willen eten van mishandelde dieren.

  Was het Kissinger die ooit zei ‘If you control the Food, you control de People’? Deze megabedrijven gaan over controle mensen, maak jezelf maar niets wijs.

  Wat ik niet begrijp is dat er mensen zijn – veeboeren – die hier aan meewerken !! Een echte boer met hart voor zijn dieren doet dit niet!!

  Like

 2. Deze dieren hebben het nog relatief goed, ze kunnen tenminste nog eten en poepen, want levend zijn deze dieren meer waard dan dat ze dood zijn, i.t.t, tot onze bejaarden.

  Honderdduizenden bejaarden in onze mega-zorg-bejaarden-woonkampen mogen blij zijn als ze nog voedsel krijgen of überhaupt nog naar ze wordt omgekeken.

  Het liefst voert men er de D’66-euthanasieformule uit:

  first-in-first-kaalgeplukt-first-opgeruimd.

  In de eindfase wordt dan de zaak uitbesteed aan een afvalverwerker, zoals bij Diederik Samsom, of bij een lijkenverbrander zoals Henry Keizer.

  Like

  • “De provincie heeft zich eerder gekeerd tegen de megastal, maar werd in het ongelijk gesteld door de Raad van State.”
   Als de Raad van State buiten de Provincie om zaken doet met de Meierij, zijn de rapen gaar. Wat is dat eigenlijk die Meierij? Is dat wel een normale Gemeente ? En wat is dit :
   Historisch besluit na marathondebat: Brabant versneld op weg naar duurzame veehouderij “DEN BOSCH – Brabant gaat versneld op weg naar duurzame veehouderij. Een historisch besluit. Er worden direct spijkers met koppen geslagen: er mogen geen nieuwe geitenbedrijven meer bij. Boeren met oude stallen moeten voor 2022 [in plaats van 2028] de uitstoot van ammoniak terugdringen. Jonge boeren, boeren die bijna met pensioen gaan en boeren die al veel geïnvesteerd hebben in duurzaamheid, moeten hiervoor een zetje krijgen van de provincie om niet in de knel te komen. Dit op aandringen van VVD.”
   Dit stinkt van alle kanten. Nadat Donald Trump de CO2 Belasting, volgens de Paris Climate Accords, heeft weggewoven, springt men terug op Ammoniak Belasting. De kleine duurzame Gemeenten zijn al weg en nu zijn de kleine duurzame Varkensboeren aan de beurt om te verdwijnen. Aan wie heeft Mega Gemeente De Meierij eigenlijk verantwoording af te leggen ?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s