Misdaad

Gaat het Griezel Hoofd van de Top VVD-er& Witwasser Teeven ontploffen van de smerigheid .

 

( door Truth Hits Everybody en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dit is geen trucage of photo-shop. In het hoofd van de Top VVD-er- (Griezel)-Teeven zitten zoveel gruwelijke ( ‘VVD-Pedo-Demmink-kliek’ uit de cel houden en Drugsgeld Witwassen en Moorden(Video)) geheimen verborgen dat die teringzooi vanzelf openbarst.

Lees hier een klein overzicht van de  Griezel Teeven zijn wan en misdaden  niet (Compleet). Naar het zich laat aanzien is de voormalige ‘Beschermheer Teeven’ van ‘Insluip-Geilneef Junkie Peter R. de Vries'(Video) uitgekakt in het ‘VVD-Klasse-Justitie-Pedo-land’ doet lafaard De Vries gelijk waar hij goed in is: iemand die al KO op de grond ligt een keiharde natrap geven in zijn kloten(Video).

Advertenties

5 antwoorden »

  1. Camiel heeft de Koning vorig jaar behoorlijk gecompromitteerd door z’n vriendin (??) en plein publique aan gort te slaan. Daarom is deze misdaad ook met ’n mediation babbeltje afgedaan. Zou met FT ook kunnen gebeuren bij diens benoeming in de RvS. Kan zomaar heel de RvS meesleuren (incl. W-A, Max en Amalia) als de rotzooi uit z’n dikke kop barst. Die benoeming gaat dus mooi niet door. Kop zwelt van ongenoegen.

    Like

  2. nee natuurlijk barst dat griezel hoofd niet van de VVD vunzigheid. Zijn hoofd is flexibeler dan yellowstone met hun VVD voorbeeld functies

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s