koningshuis

Koningspaar onderbreekt vakantie voor mooi sier met Oranjevrouwen en ‘MH1-Sprookjesbos’.


( van onze ‘dr. Goebbels Sport- Oranje’ redactie)
AMSTERDAM-NOIR- Braking News: King Willem& Familie gratis op ‘VIP-Vakantie’ in zijn Zomerpaleis te Griekenland Argentinië (Video). Vandaag zal ‘Taxfree King Willen’ en zijn ‘Queen Exotica krokodillen’ tranen huilen(Video) bij de opening van het  Mh17 Nationale sprookjesbos. De PvdA Huilkomediant en ‘EU-Graaier Timmermans’ mag niet komen,want die huilt iedereen inclusief de King en Queen onder de tafel(Video).De enige eerlijke ‘Royal-watcher dr. Oldenkamp heeft deze list en bedrog ‘M17-Doofpot’ affaire haarfijn geanalyseerd ( Video)in de Stem van de Straat van afgelopen week(Video).

(Droog)-Brood en spelen houdt de door King Willem en ‘Hofnar Rutte’ kaal geplukte massa rustig en Dom.

NOCNSF wilde af van ‘Vrouwenmepper Eurlings’ na mishandeling en beroving ex-Callgirl(Video).
Sportactiviteiten waarbij Nederlandse teams in het Oranje bij betrokken zijn is de beste propaganda voor het ‘Taxfree-VOC-Koningshuis’. In ‘betere’ tijden zat de King met een Heinekenbiertje (sluikreclame) in de handen gezellig op de tribune met zijn loopjongens de ‘IOC-NL-Voorzitter’ Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’ en/of ‘Shell-Hofnar Rutte’(Video), maar dat kan niet meer door dat ‘vervelende’ Vrije nieuws op het internet.De King en zijn peperdure ‘Exotica Queen Maxima’ zijn al op ‘Royale VIP-Vakantie’ (Video), maar zijn speciaal voor het Nederlands Dameselftal‘ dr. Goebbels–propaganda’ event in hun privé ‘Staats-Jet’ teruggevlogen (kosten 150.000,- euro voor ‘Jan met de Pet’). Er is geen betere ‘Oranje- Tokkie-propaganda’ dan op de foto en/of in de ‘Oranje-boven-Staats-NOS’ met een Nederlands Elftal of Olympische Sporter in Oranje gekleurd. Alsof al die teams en Sporters net zo als in de Middeleeuwen(Video) alleen van de King zijn en de arena betreden voor de King zijn meerdere Glorie
(misschien is het ook wel zo).

Volksnieuws weet als eerste de hand te leggen op Privé Vakantiekiekje King Willem.
Dus ook het ‘Misdadige-Koningspaar’ zat zondagavond in Utrecht gratis op de tribune bij de openingswedstrijd van het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen. ‘Taxfree-Koning Willem’ en ‘Queen Máxima’ bezochten na afloop van het duel, dat Oranje met 1-0 won, de kleedkamer. Tja, waarom niet. Zij kunnen bezoeken wie en waar ze willen op kosten van het Volk net als Hitler.

Hitler wist ook al dat Sport de sluwste propaganda voor hem was.
Daar brachten zij hun felicitaties over aan het team en aan de technische staf ,want dat is goede propaganda. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de Koning gevraagd door zijn ‘Staat-NOS’ of hij weleens een balletje trapt met zijn ‘Taxfree-Shell-Miljonairs dochters’. ,,Uiteraard”, antwoordde de bolle ‘Labbenkakken-King’, die daarop bralde dat de meisjes voor ,,vanavond niet zijn geselecteerd, maar dat is niet erg want mijn Amelia vangt alleen al sowieso 4000,- euro per dag Taxfree vanaf haar 18de en daar hoeft zij niets voor te doen en dat wordt opgehoest door al die domoren die mij en mijn familie ook nog geweldig vinden, hahahahahaaha”.

Tot slot: Underground Presentator en Partijleider Stem van de Straat ing Steve Brown toont hierna aan in het interview met de Super intelligente en onafhankelijke( dus niet corrupt) Esther van Fenema van Café Weltschmerz dat het ‘Taxfree- Shell-VOC-Koningshuis’ van ‘Graai-King Willem’ al eeuwen lang de succesvolste en liederlijkste-(incest)- Misdaadgroep is van Nederland:

Advertenties

21 antwoorden »

 1. Rutte heeft nog steeds niet de onderste steen bereikt in de MH17 vliegramp-affaire.

  Luister en kijk wat deze journaliste toont. Een video, gemaakt 20 minuten na de “crash”.
  Met al deze bewijzen (het waren alleen maar Aziaten, met 6 a 7 kinderen. De lijken waren al dagen oud en vele stonken naar Formaldehyde. Aldus de getuigenis van de journaliste.

  Als oud-militair, lichting 61-4, die in Den Helder als oefening geschoten heeft met de punt 30 en 50 mitrailleur zag ik duidelijk exact dezelfde kogelinslaggaten die zo’n wapen veroorzaakt.
  In een gevechtsvliegtuig noem je deze mitrailleur een boordkanon.

  Like

 2. In vroegere eeuwen gebruikte koningshuizen oorlogen om andere landen te vernederen,nu kan dat bijna niet niet meer,maar staan voorop als ze met sport een land kunnen verslaan

  Like

 3. Niets kan ’t MH17 Monument beter verzinnebeelden dan die onderste steen van Rutte die zogenaamd boven moet komen. Leg er maar ’n hunebed neer met ’n huilende timmerman erop. Na 3 jaar zit de ramp nog steeds in ’n politiek vacuum en moet ’t juridisch steekspel nog beginnen tussen NL, Maleisië, Oekraïne en Rusland. De enigen die er garen bij spinnen, zijn de internationale advocatenkantoren. Maleisië is ver weg, Oekraïne moet met rust gelaten worden, want moet in de EU, dus de Zwarte Piet (nee niet die van Sylvana Simons) gaat naar Poetin.

  Like

 4. Net zoals in Maastricht met Tom Dumoulin toen die gehuldigd werd met behalen van de overwinning in de Giro. Ridder in de orde van Oranje Nassau, Burger van verdienste provincie Limburg en Ere-burger van Maastricht. Men noemt dit iemand inpalmen. Het ergste was nog dat dhr. Camel Eurlings op het bordes rondliep. Deze man is veroordeeld (geschikt uiteraard) voor lichamelijk en verbaal geweld. Hij moet wel 120 uren taakstraf verrichten van de rechtbank maar, heeft hierdoor geen strafblad. Waar en wanneer hij die straf moet uitvoeren is niet bekendgemaakt. . In een “blijf van lijf ” opvanghuis, misschien??
  Ik neem Tom uiteraard niets kwalijk want indien Tom niet had gewonnen, had deze poppenkast niet plaats gevonden .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s