Elitaire Misdaad

Het summum van ‘VVD-Klasse-Justitie’:Ex-topman Elite-Gangsters KPMG (niet )vervolgd wegens Mega-fraude.

(van onze ‘VVD-Klasse–Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vandaag heeft de Staat-NOS wederom niet het Strafblad bekend gemaakt van de ‘Shell- formateur Rutte3′ de ‘Elite-Gangster-Zalm‘ met bloed aan zijn handen(Video).
Misdaad-Top KPMG sneuvelt in smeergeldzaak, maar PvdA Graaier-Wouter Bos’ ontspringt vooralsnog de dans. Het corrupte’ VVD-Openbaar Ministerie’ beschuldigt voormalig Bestuurs-Gangster van KPMG, Jaap van E. van belastingfraude en valsheid in geschrifte bij de bouw van het nieuwe ‘Witwas-hoofdkantoor’ in Amstelveen.Ex-Bestuurs- Gangster Van E. wordt samen met voormalig hoofd finance Pim B. van KPMG vervolgd wegens het plegen van belastingfraude en in het geval van Van E. ook nog van het leiding geven aan strafbare feiten. Pikant is deze zaak is dat beide ‘Witwas-heren’gewaardeerde ‘VVD-bendeleden’ zijn en al jaren de partij ,al dan niet zwart sponseren.KPMG zelf betaalt 8 miljoen euro om onder strafvervolging uit te komen. De Legale VVD-wiinzen van omkopen voor de Elite alleen mogelijk in Banana-fraude-NL van Rutte&Co. De schikking omkoping wordt in mindering op het resultaat van KPMG over 2017 gebracht, waardoor de kosten verdeeld worden over alle huidige cirme-partners van de Misdaad-accountants-Witwas-reus., maar uiteindelijk door de enige belastingbetaler  ‘Jan met de Pet’ dus worden opgehoest. De VVD Minster van ‘Witwaszaken Erik Wiebes’  is zeer tevreden met deze ‘Klasse-Justitie-regeling’ voor zijn KPMG-‘VVD-gabbers’.

Meer vervolgingen: Keiharde aanpak frauduleuze accountants ‘KPMG-Misdaadgroep’ smaakt naar meer(Video).
De eerdere verdenkingen aan het adres van voormalig CFO ‘Elite-gangsters Jan-Gijsbert Bakker’ van KPMG zijn geseponeerd de Doofpot in gegaan, want dat is een extra service bij de ‘VVD-Justitie- schikking-omkoopregeling’.Naast de twee KPMG-verdachten worden nog drie andere ‘Rat in pak- personen’ vervolgd( niet dus), waaronder de betrokken projectontwikkelaar Fred M., een Witwas-notaris en een aandeelhouder van de projectontwikkelaar. De gewetenloze Ex PvdA Minster Wouter Bos die tegenwoordig loopt te Graaien in het VU ziekenhuis  en aanverwante corrupte politieke en Bestuurlijke kliek blijft uiteraard buiten schot.

Op 4 oktober vindt de eerste openbare rechtszitting plaats achter gesloten deuren . Ratten in pak Fraudezaak’ geselt de ‘VVD-Heren’ van de KPMG-Misdaadgroep(video)
KPMG-misdaadgroep richtte voor de bouw van het hoofdkantoor langs de A9 een joint-venture op en door te rommelen met kosten voor huurdersvoorzieningen zoals vloerbedekking, de balie van de receptie, restaurant en pantry’s, drugs, hoeren, schandknapen wist deze joint-venture zich een onterecht belastingvoordeel toe te eigenen zoals alle Ratten in pak doen.

Onjuiste aangifte: KPMG-Accountant-Gangster Edwin S.‘uit ‘Graai-beroep’ gezet.
Volgens de ‘VVD-Klasse-Justitie’ van ‘Aasgier Stef Blok’ is er zodoende in de jaren 2009 tot 2012 opzettelijk onjuist belastingaangifte gedaan bij de bouw van het ‘hoofd-Witwas-kantoor’ en daar zou ‘Jan met de Pet’ al per direct met een arrestatieteam ruw worden opgehaald van zijn bed en maanden geïsoleerd in voorarrest zitten. Een hongerende Bijstandsmoeder die een paar tientjes heeft bijverdient en betrapt, zou ook per direct de cel in worden gesmeten en daarna door een Hel zijn gegaan van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’. Het belastingvoordeel van tenminste 13,5 miljoen euro dat hiermee onterecht behaald werd, is inmiddels terugbetaald aan de Belastingdienst.Nou, nou,wat een Straf, want het is nog eens keer aftrekbaar van de belasting als verlies! Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ noemt de belastingfraude en valsheid in geschrifte ernstige strafbare feiten(kuch), en wijst daarbij op de rol van KPMG als prominente accountantsorganisatie die een maatschappelijke voorbeeldfunctie heeft net als Justitie zelf. En vandaar dat Justitie zich heeft laten omkopen met 13,5 miljoen euro en dat geen van die Ratten in pak(Video) de cel in moet. Zo geeft het ‘VVD-OM’ een signaal af dat er in Nl Klasse-Justitie heerst van de kwalijkste, sluwste vorm voor de ‘Graai en Naai-Elite’ in de Wereld.

Partijleider van de Stem van de Straat(Video) ing. Steve Brown legt hierna uit hoe ‘dat Royal-VVD-Klasse- Justitie’ mechanisme werkt:

“Als controleur van jaarrekeningen van bedrijven dienen zij zelf financieel en fiscaal onberispelijk te handelen”, aldus het OM in een’Bral-persverklaring’.

‘Pijnlijk ellenlang Strafblad  KMGP-misdaadgroep’.
Huidig extreem corrupte ‘Witwas-bestuursvoorzitter Albert Röell ‘bralt in een reactie dat KPMG met de schikking(=omkoping)  zijn verantwoordelijkheid neemt.“Wij betreuren ten zeerste dat de gang van zaken dat wij betrapt zijn en wij zijn op dit moment in gesprek met de voormalige VVD staatssecretaris  van Justitie Teeven om ons team voor betere integriteit aan te vullen  

2 antwoorden »

  1. De macht v/d Big 4 (D&T, E&Y, PwC, KPMG) is te groot. Bij grote schadalen is altijd wel 1 v/d 4 betrokken. Hun commissies Integriteit&Transparantie ’n wassen neus. Door hun Chinese muren loopt men dwars heen. In A’veen is KPMG koning en keizer. Elke strobreed v/d gemeente werd weggevaagd met de opmerking:”Dan vertrekken we”. Dat grenst aan “undue influence”, maar is nooit te bewijzen, want informeel. Zo ook met ’t hoofdkantoor.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.