Media-Maffia

Hysterische Nieuwsuur ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’ Prijst ‘Shell-Gangster Zalm’ de Hemel in.

( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Staats-NPO van de ‘PvdA Banencarrousel- Boss Martijn van Dam prijst de Massamoordenaar ‘Shell-Gangster Zalm’ de Hemel in.
Braking News: Pakistan eist 2,4 miljard van ‘Shell-Informateur–Zalm’ voor de Dood van 200 mensen werd dood gezwegen bij deNPO, NOS en Nieuwsuur(Video) Al weken zwijgt de Staats-NPO(Video) met zijn dr. Goebbels NOS en Nieuwsuur over het ‘Strafblad-CV’ van de Shell Gangster en Massamoordenaar Zalm, maar gisteren was het dan zo ver. Nieuwsuur kwam met een uitzending: “De (Shell)-Formatie gaat op vakantie en informateur Gerrit Zalm gaat tijdens de vakantie door met zijn werk. “Ik heb lekker even het rijk alleen.“Over de bizarre vakantiebestemming en liederlijke activiteiten van Rutte, Buma, Pechthold en Segers berichten wij u reeds eerder (Video).Daar hoort u de NPO ook nooit over!

Zalm is de facto duizend keer een groter monster dan alle ‘Holleeders’ bij elkaar.
De hysterische Presentatrice Soapactrice Mariëlle Tweebeeke ( vangt toch een tonnetje per jaar) mocht deze keer het vuile werk doen, wat feitelijk gewoon Fakenews is: “Zalm is grappig (niet voor een Bijstandsmoeder, bejaarden, zieken, lage en middenklasse en werklozen), zeer deskundig, onpartijdig, een eerlijke en lieve man die veel geeft om het gewone Volk (de ‘Shell-Portemonnee’ van hemzelf en die van zijn VVD-bende) en bewezen heeft als Bankier-( gangster) en heel veel deskundigheid heeft o.a. ook omdat hij VVD-Minister van financiën voor de Rijken is geweest”  Het kon niet op van de superlatieven hoe deskundig, betrouwbaar en bovenal goed ‘VVD-mens’ Zalm is. Het leek wel één of ander infantiel reclamespotje voor een schadelijke tandpasta, die in dat spotje een ‘Nep-tandarts’(soapacteur in witte dokters outfit ) heeft die de tandpasta goedgekeurd en aanbeveelt met hagelwit aan je ogen pijn doende Kronen. In deze uitzending waren de ‘Nep tandartsen de Presentatrice  Mariëlle Tweebeeke  en een onbekende ’ Fake- journaliste’(soapactrice die zelfs te slecht is om voor ‘Maffiaboss John de Mol’ de ‘BN-hoer’ te spelen) die de ‘Bral-interviews’ mocht doen, Die ranzige Nieuwsuur  ‘Grachtengordel-Maffia-soapacteurs’ deden ook pijn aan je ogen en je gezonde verstand. Maar misschien prees Tweebeeke Zalm ook wel deels de Hemel in omdat zij ook via het Maffia-Personeelswerving bedrijf en wat speculaties met haar pand miljonair is. M.a.w. alleen op grond daarvan heeft zij miljoenen belangen bij de VVD-Misdaadgroep van Shell Zalm en Rutte.

Doodsbange Segers krijg advies van zijn ‘Exorcist- Priester’ om in leven te blijven met Zalm aan onderhandeling ‘s tafel (video)
Voordat ‘Tandpasta-reclamespotje-Zalm’ liet het corrupte Nieuwsuur de ‘Bijbelbelt Bos Segers’ ook optreden. Hij glom van trots. Voordat optreden moest hij wel eerst zijn Knoflook ketting en Zilver Kruis afdoen en zijn tanden poesten. Segers moest brallen dat ook hij de ‘Shell-Duivel Zalm’ een deskundig, eerlijk en grappige man vond waarvoor hij met Christelijk genot werkt. De NPO vangt 960 miljoen euro subsidie (=omkoping) per jaar van ‘Royal-Shell-Rutte&Co ‘en dat was geisteren wel echt te merken. De NPO is zijn  ‘dr. Goebbels Propaganda –Tandpasta-Poen’ meer dan waard voor de ‘Royal-Heersende Klasse’ met hun ‘Pinoccio Rutte.Rutte:“Ik verheug mij leiding te geven aan ‘CU-Crime Boss Segers’ en ‘D66-Kasteelheer Pechthold’ “(Video).

 

 

15 antwoorden »

 1. Na 9 augustus hebben ze nog 1 maand, daarom nu alleen kort ook vakantie.

  19 sep 2017 moet de Gouden Koets met daarin de Bolle langs het Rukke-Gordon-Torentje rollen met een kersvers nieuw lieg-en-bedrieg kabinet.

  De Bolle wil dus voor die datum op het bordes met Rukke-3.

  Dus Zalm moet de zaak op het bordes hebben op vrijdag 15 september 2017.

  De ChristenUnie zal dus zijn ziel aan de duivel verkopen voor een mooie ministerspost en wat meer mooie graaibaantjes e.d. voor Segers.

  Rukke premier, Buma en Pechvogel vicepremiers, Yab-Yum Hennis op Economische Zaken, Segers op Binnenlandse Zaken, Koolmees de nieuwe minister van Financien.

  Alles is allang zo afgesproken. De rest is voor de schijn.

  Like

  • Ah, de Gristen Unie. Iemand weleens van het Rouwvoet-kartel gehoord? Altruisme en naasten liefde zijn ver te zoeken bij christenen vandaag de dag. Wegkijken, links lullen en rechts zakken vullen.
   De verzekeraars, onder leiding van Rouwvoet, maken miljarden winsten. Jaar in jaar uit, terwijl de meeste verzekeraars geen winst mogen maken. Dan noemen ze het eufimistisch, ‘voorzieningen’, ‘buffers’of wat dan ook. Maar een 10-tje minder in de maand vragen komt niet in hun op. Harteloos volk die christenen van tegenwoordig.
   Stem FvD, daar zitten slimme mensen (zeker in de zorg) met rechte ruggen, die nog wel voor Nederland en haar bevolking willen opkomen.

   De rest (m.u.v. PVV) heeft Nederland al lang met huid en haar verkocht. (voor dubbeltjes, niet voor euro’s). Kwartjespooiers is de term die bij mij opkomt wanneer ik een van die huichelaars op tv zie. Zeker de religieuze snoeshanen.

   Like

   • Christus op je visitekaartje is vaak een doorslaggevend voordeel voor een lucratief graaibaantje of een goede bonusregeling in de zorgsector.

    Het Gouden Kalf en de Mammon heersen in Nederland.

    Like

   • De baantjes worden verdeeld als ze al jong zijn die gereformeerden dan gaan ze gezellig met zijn allen naar Zuid-Africa(kennis maken met elkaar voor 3 weken) dus dikke kans dat een verre neef met een nichtje trouwt en daar wordt al belooft dat je baas van de douane wordt ofzo of bij een verzekeringspartij.Vlak die bijbel belt van de Veluwe niet uit die hebbende touwtjes stevig in hun vieze handjes.

    Like

 2. Niet alleen in Pakistan, ook in Nigeria heeft Shell (25% in klauwen v/h KH) huisgehouden. Krijgt amper tot geen aandacht in de NL gecensureerde pers net zo min als de ZuidAs, de doorsluishaven van 100den miljarden. Des te meer ophef over Caribische eilanden teneinde de eigen Augiasstal onder de korenmaat te houden. Zalm komt geheid met ’n trucje wanneer tout DH met reces is. Zo’n gluiperd is ’t wel. Wil de formatie voor Prinsjes dag gereed hebben. CDA+CU hokken ergens op ’n vakantie adres.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.