Elitaire Misdaad

‘Wallstreet&Bankier-Gangster Scaramucci’ wist oude tweets dat Trump een Mad dog is.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ van “The Shadow World” gaat voor Bloed-Winst Oorlogen.
Is de ex Wallstreet& ex Goldman Sachs Bankier-Gangster Scaramucci gepland in het Witte Huis door de Ultra-Rijke Moordende & Plunderende-Elite(Video)? Hij heeft als ‘Wallstreet& Goldman Sachs Elite-Gangster’ 1,5 miljard bij elkaar geroofd van de weerloze massa, dus voor het ‘Bloed-geld’ hoeft hij niet voor Mad Dog te gaan liegen.De gewetenloze ‘Wallstreet&Bankier -Gangster Scaramucci’ heeft een dag na zijn entree in het corrupte ‘Witte-liederlijke bejaarde Trump- Huis’ als communicatie Leugen directeur een reeks berichten van zijn Twitter-account verwijderd. Die waren niet al te vriendelijk voor zijn boss ‘Mad Dog Trump’ (,, domme liederlijke bejaarde Kruisengrijper en Mega-Fraudeur ”) of diens beleid  Misdaadplannen jegens klimaat, mens en dier.

Mad Dog Trump’ en ‘Taxfree Shell- King Willem’ hun Shadow World Boss King Salman van Saoudi Arabië.

‘Mad Dog Trump’ eist massa US-wapenaankopen van de bange NAVO-leiders(Video).
,,Volledige transparantie: ik delete oude tweets”, aldus de Wall Street-&Bankier-Gangster zaterdag na zijn carrièreswitch, via dezelfde uitlaatklep. ,,Zienswijzen uit het verleden ontwikkelen zich, wiens brood men eet wiens taal men spreekt .” Scaramucci benadrukte dat hij nu de ‘Duistere-agenda’ van de Amerikaanse president  Puppet van de “The Shadow World”(Video) dient ,,en dat is het enige wat telt”. In addition to his work on Wall Street, Scaramucci was a frequent contributor to  ‘Fake News- Fox New’s and ‘Fox Elite-Gangster-Business’, even co-hosting the weekly show Wall Street Week form the” Snake in Suits”.

Stemming nieuwe Ongezondheidswet ‘Mad Dog Trump’ voor de zieke armen en bejaarden uitgesteld.

De Opportunist ‘Wallstreet& Bankier Gangster Scaramucci’ kwam in ‘Witwas-actie’ na een kleine opsomming van zijn ideeën uit een niet zo lang vervlogen verleden op de site ‘Mother Jones’. De pers Lieg-chef liet ooit weten de extreem corrupte ‘War Mongul Hillary Clinton’ en haar zieke, perverse man ‘Pedo-Bill Clinton'(Video) ,,ongelooflijk competente (psychopaten)” te vinden, te willen strijden voor een beter milieu ten kosten van de reeds mede door hem kaal geplukte massa (,,ik ontken de klimaatverandering niet”) en het tijd te vinden het wapenbezit in de VS te verminderen (,,Wij hebben 5 procent van de wereldbevolking en 50 procent van de wapens.”) Nu staat hij achter Trump om alle bevriende ‘Massa-Moordenaars Dictators’ a La Saoedi Arabië van de US-Elite vol te pompen met Wapentuig.Hoewel Scaramucci, eind 2016 nog pleitbezorger van het homohuwelijk en tegenstander van de doodstraf, veel tweets heeft gewist, leven er voldoende door als ‘screenshot’ en is hij nu voor de Doodstraf en tegen het homo huwelijk en dat abortus moord is en bovenal voor extreme ongelijkheid qua inkomens. En als het moet beweert hij nu  ook dat de aarde pas 5000 jaar oud is en plat, want dat hoort de ‘Incest-Bijbelbelt’ aanhang van Trump (en CU Partijleider ‘Bijbelbelt Boss Segers'(Video)) graag.

Advertenties

2 antwoorden »

  1. Het is eigenlijk behoorlijk makkelijk voorspelbaar. Sinds de Trump-CNN meme zijn alle click records gebroken, en ruikt Rupert Murdoch bloed. De kijkcijfers van traditioneel FOX News op TV en Kabel moeten weer omhoog, zodat aan het eind van dit seizoen CNN voor penny’s op de dollar door Murdoch kan worden opgekocht. Daartoe heeft Murdoch opdracht gegeven aan Trump om Spicer te laten vervangen door Scaramucci, een gigantisch kijkcijfer en clicks kanon. Spicer was nagenoeg dood, murw en monddood geslagen. Totaal opgebruikt zoals dat heet, en zoals goede coaches in baseball het betaamd wordt Scaramucci ingebracht als pitcher om de game uit te gooien in de laatste paar inningen. Was 2017 een rampjaar voor de lefties en democraten, 2018 met de Midterm Verkiezingen belooft een slagveld op de leveren in de US Senaat, als bijna alle Democratische Senatoren op moeten voor hun herverkiezing.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s