Misdaad

CDA Wethouder Giethoorn in gezicht gespuugd en uitgescholden voor Bestuur-Gangster.

(van onze ‘Duivelse Shell-NATO-CDA’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De eerlijke en zieke mensen worden steeds meer door de ‘Gevestigd-Uitbuit-Orde Partijen’ tot wanhoop en zelfmoord gedreven. Ook worden er veel hun huis en tehuis uitgesmeten. De ‘CDA-NATO-Shell- Rat Wethouder Erik Giethoorn’(Video) van de gemeente Hoogeveen is meer dan terecht  zaterdagmiddag belaagd door een tot wanhoop gedreven boze cliënt van een ‘Christelijke’-‘Maffia-Zorginstelling'(Video)in Hoogeveen. Die ‘Maffia-instelling’ werd vrijdag door de gemeente gesloten. Giethoorn werd in zijn gezicht gespuugd en uitgescholden voor oude CDA-Rat en Bestuur-Gangster(Video), wat hij natuurlijk ook is. Opmerkelijk: Wij konden nergens op het internet zijn CV en opleidingen vinden, dus die moet wel erg ‘Duivels-NATO-Shell-duister’ zijn. Het enige wat wij als CV konden vinden is op zijn officiële  Wethouders pagina is: “ Hobby’s: Lezen, verzamelen van stripboeken en muziek( symfonische rock)“. Zeer luguber, niet dan? De ‘Shell-NATO-CDA-Wethouder’ bralt dat hem dit nog nooit is gebeurd en dat is op zich wel bijzonder dat soort gewetenloze lieden niet dagelijks op straat uitgescholden en bespuugd worden door het leeg plunderde en vernederde Volk. Op vrijdag besloot Giethoorn om twee locaties van ‘Maffia-Zorginstelling’ ‘Ben-Zakkenvullen-Effectief- in Hoogeveen’ te sluiten omdat aldaar de weerloze cliënten als Bio-Varkens(Video) werden mishandelt. Daar verbleven elf bewoners die 24-uurszorg nodig hebben. Maar de Maffiia-Zorg was dusdanig gebrekkig op het misdadige af dat de gemeente – na overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg – besloot om in te grijpen.De 49-jarige ‘CDA Rat-wethouder’ was samen met een ‘dr. Goebbels- Pr-cameraploeg’ in de ‘Maffia-Zorginstelling’ aanwezig om mooie sier te maken wat een goed Christen hij eigenlijk wel is. Een van de uitgeperste en als oud vuil mishandelde cliënt liep er nog steeds rond en schold hem terecht uit voor ‘CDA-Shell Rat’ en Bestuur- gangsters. ,,Ik ben geraakt op mijn wang en schouder, maar gelukkig niet in mijn portomonee ”, aldus Giethoorn” en schelden doet geen pijn, want ik heb als Ras CDA Politicus crimineel een huid zo dik als van een Olifant. De schaamteloze Wethouder heeft direct aangifte gedaan bij de politie tegen de geestelijk gehandicapte, meldt Dagblad van het Noorden. ,,Hij zag mij als mikpunt. Ik snap de emotie wel, maar het gedrag absoluut niet en de politie gooit weliswaar 50 procent van de aangiftes direct in de snipperaar, maar die van mij niet, hahahahahaahah.’’ Uiteraard heeft de zieke ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ direct weer gereageerd en alle bejaarden die met Pis tussen de benen in tehuizen zitten van zijn gabber de PvdA ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’ (die gaat zijn zakken nog meer vullen via het Corrupte ‘VVD&PvdA-Banencarrousel'(Video)) of er uit worden gegooid met hun tengels van zijn collega Bestuur-Gangsters moeten afblijven.

 

 

10 antwoorden »

 1. Die zorginstelling in Hoogeveen wordt vast omgebouwd tot luxe AZC. Hulpbehoevenden de keien op en gelukzoekers erin. Eersten moeten maar bij familie of vrienden intrekken.

  Like

  • @Henk. Da’s denk ik jammer voor jou. Weet jouw historie met de kerk niet en wil niet aanmatigend overkomen. Maar ik hoorde een tijd terug iets wat me bijgebleven is. Hoop dat je er wat aan hebt.
   Haten is hetzelfde als elke dag zelf een beetje vergif innemen, hopend dat de ander ziek word.

   Ik houd het op al die huichelaars mijn buurt uitschelden, geen agressie/ haat. Gewoon duidelijk maken dat landverraders hier niet op hun gemak de dertig zilverlingen kunnen uitgeven.

   Vroeger werden bluthoeren (v) die voor de Duitsers werkten kaalgeschoren (Henin-plaschaert).
   De mannelijke bluthoeren verdwenen in het kamp (Dijsselbloem).
   Dus die kneuzen hebben nog gewoon geluk gehad. Maar ze zijn gezien voor de landverraders dat het zijn.

   Like

 2. Ik doe het zelf ook. Wanneer ik een minister/ politieker tegenkom. Uitschelden voor landverrader en lafaard.
  Landverrader omdat ze NL aan de EU hebben verkwanseld.
  En laffaard omdat er 198 NL’s vermoord zijn en de gehele regering duikt weg. Erger nog, ze bakken zoete broodjes met 1 van de hoofdverdachten (Oekraine). Verachtelijk volk, deze mensen mogen zichzelf geen NL-er meer noemen. Geen respect meer, geen decorum en je houdt een stel snotterende bange ruttegraatloze kwezels over.

  Net als Jihadi’s zijn zij de vijand van NL.

  #Art.93 Landverraad
  #Inleverendatpaspoort

  Rot maar op naar Brussel.

  Like

 3. wel raar weer want een zorg instelling is voor hulpbehoevende wat bestuurd hoort te worden volgens vastgestelde richtlijnen. Dan maakt de zorginstelling er een puinhoop van en dan komt er een ordinaire nitwit naar voren die weer de meest laffe vorm van bestuursdwang toepast en dat is de tent maar sluiten. Welk probleem is er nu opgelost?

  Naar gelang zijn opleiding heeft meneer gierhoorn er een mooie destructie bij op zn CV tenslotte staat er maar 1 zin in “De Gemeente Hoogeveen op de kaart zetten” wat hem dan goed is gelukt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.