Elitaire Misdaad

Corrupt Raadslid Haarlemmermeer ‘Lady-Foetsi-Van der Veer’ besteelt straffeloos Benetton voor een tonnetje.

(van onze ‘VVD-Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Beoogt u een min of meer risicoloos Criminele-( Rat in pak)- carrière (Video) dan is wellicht de Politiek, Witwasser op de ‘VVD-Zuidas ‘of Huurmoordenaar(Video) iets voor u in “Banana-Fraude-NL” van Rutte&Co.
De mogelijkheden zijn zeer divers: zo kunt u zich zelf straffeloos crimineel verreiken middels de beruchte Gevestigde Orde Partijen Banencarrousel(Video)of het stelen van subsidie en anders zoals bijv. de ex Voorzitter van de VVD de ‘Lijkenverbrander Keizer’( jatte 30 miljoen) of de ex VVD-staatssecretaris van Klasse Justitie ‘Griezel Teeven’ gewoon Witwassen, jatten en Frauderen maar.

Zo zagen wij alleen de afgelopen weken al het ‘PvdA Monster Wim van der Noordt’ Straffeloos miljoenen te hebben achter overgedrukt(Video)‘ De drs.‘Pyscho-Neuféglise’ van de Zorg-Maffia jatte minimaal straffeloos 1,2 miljoen(Video) van geestelijk gehandicapten. Rechterhand Taleb van Burgemeester Van der Laan is geschorst wegens leiding geven aan een ‘Radicale-Islam-Criminele-Organisatie’(Video) en verder niets aan het handje.

Nederland dé “Dijsselbloem& Wiebes-Sluis” naar Belastingparadijzen voor de ‘Ultra-Rijken-Gangsters’(Video).
De Zus van Aboutaleb en de Amsterdamse ‘Taleb& Didi-Radicale-Islam-criminele organisatie’ van Burgemeester van der Laan die alleen God& Allah weten hoeveel miljoen heeft achterover gedrukt. Dan kunt u in dit verband op uw gemak de honderden Ratten in pak op het “Elite-Gangster Bilboard”(Video) op uw gemak na kijken die straffeloos hun Zakken hebben gevuld tot het u duizelt. Modebedrijf Benetton blijkt voor 1,2 miljoen euro opgelicht te zijn. Een van de sporen leidt naar het Nederlandse Fractievoorzitter ‘Lady-Foetsi- Anneke van der Veer’ van “Onafhankelijk-Crimineel-Liberaal” zakkenvullen uit Haarlemmermeer. Wat doet 118.500 euro van de buit op haar rekening? Benetton is slachtoffer van een professionele bende die tientallen keren heeft toegeslagen in Europa. Door facturen te vervalsen, wist de bende tonnen tot miljoenen euro’s per keer buit te maken. Het modebedrijf dácht de jaarhuur voor zijn kantoor in Parijs over te maken. In werkelijkheid kwam het huurbedrag van 1,2 miljoen euro in handen van fraudeurs, die gebruikmaakten van het ‘Witwas-bedrijfje’ EBLP uit Vught.

Meesteroplichter en Chinese Maffia gaan ook in de Politiek en gelijk hebben ze.
Het inmiddels failliete ‘Witwas EBLP’ sluisde de 1,2 miljoen euro razendsnel door naar derden via de ‘VVD- Zuidas’ te Amsterdam. Curator Egbert van Ewijk, die het faillissement van EBLP afwikkelt, ontdekte dat ruim een miljoen euro is overgemaakt naar de Chinese Maffia(Video) en definitief lijkt te zijn verdwenen. Maar een bedrag van 118.500 euro bleef dichter bij huis: het blijkt overgeboekt op de rekening van gemeenteraadslid Anneke van der Veer uit Nieuw- Vennep.Van der Veer, een zeer goede bekende van meesteroplichter Ari Olivier, geeft toe dat EBLP meer dan een ton naar haar overmaakte, maar van fraude wil ze niets weten. Volgens de onderneemster heeft EBLP een ‘gewone’ effectenportefeuille bij haar BV gekocht van 118.500 euro en daarmee is voor haar de kous af. ,,Hoe EBLP aan dat geld komt, is niet mijn zaak”, zegt Van der Veer met enige nadruk. ,,Het leek een keurige transactie.”Medefractielid oplichter Kees van der Linden heeft wel gereageerd op alle beroering. Hij zegt ‘onaangenaam verrast’ te zijn door het krantenartikel. “We zijn er zeer van geschrokken voor de Show, maar beschouwen dit allereerst als ‘privé-Graai-zaakje’ van onze eerlijke Lady Anneke. Het verhaal heeft op geen enkele manier met onze partij ‘Onafhankelijk-Crimineel-Liberaal’ te maken.”Van der Linden bralt dat er op dit moment geen enkele aanleiding is om actie te ondernemen tegen zijn corrupte fractievoorzitter, want hij heeft gewoon meegedeeld. Wat hem betreft kan zij gewoon in functie blijven ‘Graaien en Naaien’. “We wachten verder af wat er gaat gebeuren en dat is meestal helemaal niets. want al onze politieke collega’s lopen ook te jatten en te frauderen, hahahahaaah. We hopen dat dit zo snel mogelijk uit de wereld is.” Hoewel  ‘Lady-Foetsi Anneke van der Veer’ relatief weinig heeft gejat voor deze ‘Rat in pak-kringen’ krijgt zij toch een plekje op ons “Elite-Gangster- Billboard”.

3 antwoorden »

 1. Hahaha, dit zijn toch maar kruimels voor kruimeldiefjes die hooguit de koektrommel leegeten als de Burgemeester op vakantie is.

  Die meneer Ari Olivier mag dan wel in de media als meesteroplichter voor kleine stoute dingetjes furore maken, maar voor het echte criminele gajes en zwaar tuig moet men op adres zijn van Loek Hermans, Fransje Timmermans, Elco Brinkman en niet te vergeten de Bolle en zijn liegende hofnar in het Torentje.

  Like

 2. Kwestie is laat de rechterhand niet weten wat de linker doet?
  Heeft dit met feminisme te maken?
  Tenslotte allemaal hebben ze 2 handen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.