Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem vd Straat sleurt Ratten in pak van ‘Elite SvdJ-Misdaadgroep’ voor de Rechter wegens discriminatie Laagste Klasse.

(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-‘Underground presentator Steve Brown’ van De Stem van de Straat sleurt de Ratten in pak (pdf) René van Zanten, Vincent Kouwenhoven en Andra Leurdijk van het Stimuleringsfonds Fonds voor de  Gevestigde Journalistiek voor de Rechter wegens discriminatie Laagste Klasse in het algemeen en in het bijzonder van de Stem vd Straat Amsterdam-Noir.
Lees,huiver, hoor en zie de Lieg en bedrieg praktijken van het Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek. Super  Elitaire “De Correspondent”( Met  o.a.’GroenLinks-Bankier Gangsterin-Doofpot Halsema‘) vangt 100 duizend euro van het Fonds in dienst van het Groot Kapitaal( Bill Gates)en de corrupte ‘PvdA-Balie’ 30 duizend om er maar een paar subsidievreters te noemen en de Stem vd Straat 0,00.

 

 

4 antwoorden »

  1. Interessant, nou dient de Rechtbank in overweging te nemen of John de Mol een Maffia-maatje is van Joop van de Bende van Ellende of andersom, Joop van de Bende van Ellende is Maffia-maatje van John de Mol.

    In beide gevallen, zal de onvermijdelijk deskundige overweging kunnen leiden tot een waardevolle jurisprudentie inzake media-maffia, rat-in-pak subsidie-journalistiek en de ontvankelijkheid van benadeelde journalisten van het volk bij officiële bestuursorganen, zoals het SvdJ, die corrupt gesubsidieerde grachtengordel-platforms voorzien van geld van het Ministerie van Onderwijs dat is opgebracht door de Nederlandse belastingbetaler.

  2. Vervloek zij alle rechters van nederland ! net als tonino ! allemaal pedo!
    En de bankier in cao heeft niks te vertellen als jullie blut zijn pak rijkman,zalm zwaan,
    knot van leeuiwen en niet vergeten uw koning ! stadhouder !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s