Uncategorized

‘Gangster-Varkensbaron-Beul-Straathof’ had vrij spel van PvdA ‘Banencarrousel-Martijn van Dam.

(van onze Misdadige ‘Christelijke-Bio-Industrie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-30 miljoen varkens per jaar en bijna geen varkensboeren.Weg met die onmenselijke ‘Christelijk’-slachters van dieren! Donderdag 27 juli zijn 20.000 varkens een gruweldood gestorven. Zaterdag 29 juli om 13.00 organiseert Burning Souls een wake om deze arme dieren te herdenken. Na een korte toelichting zullen we bloemen leggen en een minuut stilte houden. Er zijn geen een kledingvoorschriften, kom als jezelf. Het is niet de bedoeling om met omstanders in discussie te gaan, het is tenslotte een wake en dat doen we met respect voor elkaar al is dat soms lastig, want vaak is die Buma er en die wil ons altijd bekeren.

Kapitalistische waanzin ‘Van Dam& B&W Meierijstad’:Groen licht voor ‘Mega-Auschwitz-Stal’ met 18.000 varkens(Video)  .
De Misdadige Reputatie van de ‘CDA-Varkensbaron Adriaan Straathof’  is niet misselijk: Die Gangsters had lak aan alles en kwam nog ermee weg ook onder de corrupte en onmenselijke PvdA staatssecretaris Martijn van Van Dam’, want in Duitsland mag hij nooit meer in de buurt komen van Varkens.De grootse ‘Gangster-Varkensbaron Adriaan Straathof’ van Nederland en wellicht van de Wereld heeft jarenlang een spoor van dierenleed achtergelaten die zijn weerga niet kent, de grootste stalbrand aller tijden was donderdag het absolute dieptepunt. Alle 20.000 varkens uit de megastal de ‘Hel van Knorhof’ in het corrupte Gelderse Erichem kwamen op een vreselijke wijze levend om in de vlammen. Straathof is berucht in het dorp. „Die man had lak aan alles en het erge is dat hij met die vuile Banencarrousel PvdA Oplichter Martijn van Dam de eind verantwoordelijk in deze er jaar in, jaar uit mee weg kwam.” Voor het jarenlang een oogje te hebben dicht geknepen het PvdA Nazi Auschwitz motto ‘Ich habe es nicht gewusst’ te hebben gehandhaafd mag de Dieren en mensen Beul Van Dam nu zijn Zakken gaan vullen met zijn gelieg bij de dr. Goebbels Staats NPO.

Waarom sterven er elk jaar zoveel dieren (200 duizend in 2016!) de Martel dood bij stalbranden?
Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren zegt dat haar fractie na de zomer opnieuw op maatregelen gaat aandringen om de kans op dit soort drama’s te beperken, maar wordt tegenwerkte het CDA van de ‘Nep en Fop Christen’ Buma en de VVD-misdaadgroep van ‘Pinoccio Rutte’& ‘Shell Zalm'(Video) met zijn PvdA-hoertjes ‘Het ‘Nep en Fop actieplan’ van de overheid van 2011 is er eigenlijk alleen een op papier. Het werkt niet. Er is geen dalende trend te zien, niet in het aantal branden en niet in de aantallen omgekomen dieren.’ Daarbij gelden de sindsdien te nemen maatregelen vooral voor nieuwe stallen, aldus Ouwehand, terwijl de meeste dieren in oudere stallen zitten als Ratten in de val.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk:
Wordt lid van de Stem van Straat en/of Stem op de Stem van de Straat (Video)en help een een einde te maken aan de ‘Christelijke-CDA–Misdadige- BIO- Industrie’.

5 antwoorden »

  1. Wie gaat er mee om deze man te zoeken en te zorgen dat hij nooit meer lopen kan? Ik maak geen geintje… Reageer, we spreken af en we gaan op pad. Als er niemand iets doet aan zo’n misselijke boerenlul dan moeten we zelf maar iets doen toch??

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.