Elitaire Misdaad

‘Monster Martijn van Dam’:Q-koorts 76 doden en miljoenen Giftige eieren in de Supermarkt.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gangster-Varkensbaron-Beul-Straathof’ had vrij spel van PvdA ‘Banencarrousel-Martijn van Dam(Video).
Staats-NOS:”Onze Martijn van Dam is een goede en deskundige PvdA man, maar pas op voor Poetin,Wilders en Holleeder(Video).Het’ PvdA-Monster -Martijn van Dam’ heeft de facto 10.000 x meer schade aan de maatschappij aangericht dan Willem Holleeder, die door de Pulp-Media Maffia onder leiding van ‘Politiescribent John van den Heuvel’(Video) en de ‘Insluip-Geilneef -Junkie Peter R de Vries’(Video) tot het misdadige Monster van Nederland is gebombardeerd(Video).

‘Misdadige-Waanzin’ van de Gevestigde Orde Partijen: ‘Kippen-Gifmengers’ van de ‘BIO-Industrie-Maffia’ vangen miljoenen vergoeding en ‘Jan met de Pet’  afgeperst meer ‘Maffia-Zorgpremie’ te betalen.
Onder het corrupte Dier en Mens moordende regiem van de PvdA staatssecretaris Martin van Dam heeft de misdadige ‘Bio Industrie-Maffia’ (in hoofdzaak aanhangers van de occulte splinterpartijtjes het corrupte CDA en de Gekke ‘Bijbelbelt CU en SGP’ en de VVD-misdaadgroep) vrij spel met als gevolg o.a. 200 duizend levend verbranden varkens en nu miljoenen giftigen eieren in de schappen van de Winkels en Supermarkten en 76 doden door de Q-koorts. Tot 2007 werden jaarlijks ongeveer twintig mensen in ons land ziek van Q-koorts. In 2007 waren dit 168 mensen, in 2008 1.000 mensen en in 2009 ruim 2.300. Pas sinds medio 2008 is de overheid maatregelen gaan treffen om verdere uitbraken van de ziekte tegen te gaan. Sindsdien loopt het aantal menselijke besmettingen terug; in 2015 waren er slechts 22 meldingen. In totaal zijn er (preventief) 62.500 geiten en schapen geruimd. In Nederland zijn nu alle bedrijven Q-koorts vrij(kuch). Met verplichte vaccinatie en strenge controle probeert men nieuwe uitbraken te voorkomen. Er zijn veel meer mensen overleden aan de gevolgen van Q-koorts dan gedacht, zegt de stichting Q-support. Het dodental stond op 26, maar dat is nu bijgesteld naar 74.De uitbraak van Q-koorts in Noord-Brabant, begonnen in het dorp Herpen, was de grootste geregistreerde uitbraak ter wereld. Er waren ruim 4000 gemelde patiënten, maar het werkelijke aantal liep waarschijnlijk in de vele tienduizenden. Q-koorts wordt meestal overgedragen van geiten op mensen. Aan de gekkekoeienziekte zijn in Nederland officieel 3 mensen overleden. Bij de ziekte van Creutzfeldt-Jakob sterven de hersencellen in snel tempo af. Het is te vergelijken met een snel verlopende vorm van dementie, veroorzaakt door een eiwit dat gaten in de hersenen maakt. Er zijn twee verschijningsvormen. De ene vorm wordt genetisch overgedragen en daaraan overlijden jaarlijks twintig mensen. De andere wordt veroorzaakt door de gekkekoeienziekte.

Jongeren negeren massaal Corrupte NPO van ‘PvdA-Crime-Boss Martijn van Dam’!
Waarom zit Van Dam en Demmink en Eurlings en de 300 + Ratten in pak(Video) niet in de cel? Dat legt Steve Browen in de video repproage hierna uit en a.s. maandag in “True Summer Crime Time (promo)”.

Partij van Dieren strijdt al jaren tegen ‘Maffia -puppy handel en ‘PvdA Boef Martijn van Dam’.
Voor al deze  ‘Mega-moorddadige-misdaden’ tegen Mens en Dier is van Dam niet gearresteerd, maar beloont met een ‘Mega-Graai Baan’(Video) bij de dr. Goebbels ‘Staats–NPO'(vangt 960 miljoen euro subsidie per jaar van’ Pinocchio Rutte’ en zijn PvdA ‘NSB-loopjongen Asscher’). Ook worden de daders van deze ‘Bio-Industrie-Maffia’ nooit gearresteerd door de corrupte  ‘VVD-Justitie’ van de Minister Gangster ‘Aasgier Stef Blok’. Integendeel de ‘PvdA-Banencarrousel’ smeerpoets Van Dam liet zich gisteren ‘interviewen’ door zijn toekomstige journalisten corrupte ‘Propaganda-loopjongens’ van de ‘Staats-NPO’ en aldaar bralde hij dat hij er alles aan gaat doen om de ‘Bio-Industrie-Maffia’ kippen gifmengers hun schade te vergoeden uit de knip van de belastingbetalers. Over de schade die het Volk heeft opgelopen door vergiftigde eieren te eten gaf deze corrupte ‘PvdA-drol’ geen enkel TOK en dat vond de ‘interviewer’ van de Staats-NOS prima, die gaf niet één enkele kritisch TOK.

NOCNSF wilde af van ‘Vrouwenmepper Eurlings’ na mishandeling en beroving ex-Callgirl(Video) .

Maar goed wat kan men ook verwachten van een duister Land waar Psychotische criminelen als de ex hoogste OM Boss, de Top VVD-er ‘Pedo-Rapist -Demmink’ en de ex CDA- Minister de Vrouwenmepper en berover ‘Captain Gay Eurlings’ ook nooit een dag in de cel hebben gezeten en vrolijk in de rondte springen als een vrije  en blije uitloop scharrelkip die zich volvreet bij o.a. NOSNSF.

Braking News:De meeste ‘Bijbelbel-Incest-Kerken’ in de ‘Gelderse- duistere- eieren -Vallei ‘besteden zondag aandacht aan de ‘Gif-eierkwestie’, die veel Christelijke Duivelse Maffia-pluimveehouders met een hoofd van een groot Ei in het gebied heeft getroffen. Sommige corrupte dominees betrekken de besmette eieren in hun preek, anderen doen een voorbede om de getroffen ‘Maffia-boeren’ te steunen. Ook de ‘CU-Bijbelt boss Segers’ is sinds gisteren al de hele dag aan het bidden voor zijn criminele ‘Gif-mengers- kiezers’ die systematisch Dieren mishandelen.

15 antwoorden »

 1. Waarom eisen de Nederlanders geen DNA van de hele koninklijk familie ! Nou ik verzeker u dat er geen spat bloed van Willem II, of Willem III in hun bloed te voorschijn komt net als Engeland Richard III niemand van de elizabeth kring ging hem
  begraven ?

  En maar op u zuur verdiende loon op hoge poten leven kist van € 50.000.000,00 voor een vliegtuig laten bestellen he Max lekker he

  Moge het volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

  Like

 2. Het is wachten op de eerste ontsnapte euthanasie-bacterie in een groot giga-bejaardenzorgcentrum van 100.000 bejaarden, bestuurd door D’66 ex-politici en een toezichthouder aangesteld door de NBA ( Nederlandse Bejaarden Autoriteit).

  De tijd dringt, 300.000 nieuwe gelukszoekers eisen in 2018 nieuwe woonruimte.

  Like

 3. Waarvoor die dure, onbetaalbaar ingestelde regering, ze zijn elke keer zogenaamde te laat om in te grijpen of is dat te wijten aan komkommer tijd?
  Gooi de boel maar mooi in de war dan zijn ze tenminste bezig?

  Like

 4. De Overheid heeft uw lief, geen gezond voedsel maar wel uw gratis shot
  Terwijl in korte tijd het hele land op z’n kop wordt gezet voor een paar verwaarloosbaar vervuilde eitjes, spuit diezelfde Stockholm syndroom kaste zich vol overgave vol met chemokuur en vaccinatie gif.

  Zonder Vrede zo is gebleken, is ’t onmogelijk verder te ont wikkelen

  Voor al de Retorica liefhebbers, semi Schriftgeleerde die zich geroepen voelen werkelijke antwoorden buiten de box te negeren en te ridiculiseren.

  Misbruik maken van de georkestreerde ongezondheid is tot lucratieve academische kunst verheven, het heeft de deuren van het menselijk lichaam en geest wagenwijd open gezet voor de ICT/Techniek giganten.

  Vele miljarden aan bedel campagnes verder en we kunnen nog steeds niet uw organen of lichaamscellen regenereren maar als doekje voor het bloeden kunnen we wel robotica implementeren, slaap en hallucineer rustig verder.

  Like

 5. Boze investeerders hebben alle computers, archiefspullen en meubilair uit de woning van Rita Verdonk (61) laten halen die eigendom zijn van het bedrijf dat ze was begonnen op kosten van die investeerders. Het bedrijf, CVMonitor, zou ministeries, grote organisaties en bedrijven helpen om oneerlijke sollicitanten op te speuren. Rita had mooie verhalen, schermde met grote opdrachten en haalden bij goedgelovigen vele tonnen binnen. Er kwam geen werk en de tonnen verdwenen in de zakken van Rita, haar zoon, haar dochter en zus. “Ze heeft kapitalen opgebrand aan managementkosten voor zichzelf en haar halve familie, zonder bij wijze van spreken nog een pakje boter te verdienen. Ik heb mijn hele leven nog niet zoiets gezien”, aldus Geert Schaaij, een van de aandeelhouders in CV Monitor tegen De Telegraaf.
  De investeerders zijn dus boos en hebben alle spullen gisteren op laten halen.

  Like

  • Jaja, de coke moet toch ergens van betaald worden rita?
   Gelukkig jat je het nu bij degenen die in ieder geval teveel hebben (investeerders) ipv toen je in de politiek zat en de burger beroofde voor een lijntje sos.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.